whiskey lullaby - Kurt F. Malfoy - 23 Jul 2012
![[Image: tumblr_lqqynaLkc91qg39ewo1_500.gif]](http://25.media.tumblr.com/tumblr_lqqynaLkc91qg39ewo1_500.gif)
'' A bet...you scream before I do.''
'' Why would I scream?''
'' The bottle is empty so now you should be depressed''
- privat -
- Se intreba cum de era posibil ca drumul in sine sa fie un calvar. Era clar ca avea nevoie de ceva de baut pentru ca de patru ori folosise Disparitia si tot de patru ori gresise destinatia. Ori la Hogwarts - unde Ivy nici ca mai dorea sa ramana in acea seara - apoi in Little Whinging,urmat fiind de un mal al Tamisei,undeva in Londra Incuiatilor si in cele din urma La Trei Maturi de unde o luasera pe jos prin Hogsmeade fiindca localul era plin si nu aveau unde sa stea - pana si pe tejghea era un individ.
Continua sa o priveasca pe Ivy,cerandu-si scuze la intervale de cateva minute. Nu vroia s-o supere si putea sa jure ca daca era sa i se intample ceva doar din cauza faptului ca incepuse sa se cam ramoleasca - mai exista alta explicatie pentru problema cu Disparitia? - atunci clar nu avea sa se ierte niciodata. Desi fusese rapita de doua ori si nu fusese acolo pentru ea. Dar pana la urma,nu era ca si cum nu i-ar fi pasat,ci nu stiuse. Nu era vorba nici de ceea ce simtea sau nu simtea,ci de faptul ca nu vroia sa isi exteriorizeze sentimentele. Fiindca daca ar fi inceput sa spuna sau sa faca tot ce simtea,probabil ca intreaga omenire ar fi ramas traumatizata. Nu vroia sa se intample una ca asta asa ca prefera sa fie linistit si sa continue sa isi ceara scuze aproape obsesiv.
'' Cred ca o sa innebunesc... Cine ar fi crezut ca la miezul noptii toate localurile sunt ori pline,ori inchise?'' Nu mai statu pe ganduri si o ridica pe Ivy in brate. Macar ea sa stea comod si sa se relaxeze. Ii placea sa o simta aproape si sa o priveasca. Era absolut superba,era femeia care ii salva familia,viata. Era singura si unica persoana care ar fi putut sa il schimbe vreodata. Femeia care il imblanzise si care totusi ii dadea voie sa se intoarca la instinctele lui animalice,din cand in cand,incurajandu-l sa exprime ceea ce gandea si simtea daca era nevoie de asa ceva.
Observa un local micut,vopsit in culori tipatoare,deasupra caruia statea scris As much as you want. Si dupa aburii de alcool care ieseau din spatele usii putea sa jure ca era vorba de un loc in care puteai bea atat de mult cat iti doreai. Trebuia sa tina minte adresa si sa se intoarca acolo peste un an sau poate doi,la petrecerea burlacilor. Deja se imagina mahmur in ziua nuntii,incercand sa isi ascunda ochii distrusi cu niste ochelari de soare. Oricum Dumnezeu nu s-ar fi suparat ca el sa apara la altar astfel,si nici Ivy. Ar fi fost o ceremonie tare fashion.
RE: whiskey lullaby - Ivy Thibault - 23 Jul 2012
- Ivy se plimba mult mai liniştită decât Kurt, şi foarte, foarte amuzată. În primul rând, i se părea amuzant că el abia reuşise să Apară unde trebuia. Asta îi dădea şi un sentiment de satisfacţie, într-o oarecare măsură, pentru că putuse să se răzbune pentru toate dăţile când el o tachinase în privinţa "talentului ei nemaipomenit la Apariţii şi Dispariţii". În al doile rând, o amuza faptul că îşi cerea scuze în continuu. Chiar dacă ea spunea de fiecare dată că nu era nimic, el continua cu scuzele.
Ivy scoase un mic ţipăt de surpriză când el o luă în braţe.
"Eu cred că o să înnebunesc dacă te mai aud că îţi mai ceri scuze despre Apariţiile alea. Şi probabil că nu ar fi prea uşor să antrenezi grupul Sfinţiilor Mortali, să ai grijă de o fiică pe jumătate dragon şi de o prietenă nebună," spuse Ivy.
Desigur că îl tachina. Ea oricum era nebună, fie că el continua să îşi ceară scuze sau nu. Însă altceva îi atrase atenţia lui Kurt: un mic local colorat, deasupra căruia scria As much as you want. Chiar înainte să se îndrepte Kurt spre el, era sigură că acolo îşi vor petrece noaptea. Era exact genul lui.
Ajunseră în pragul localului şi Ivy îi ceru să o pună jos, simţind că nu putea face nimic daca el continua să o ţină în braţe. Ivy era genul de femeie care voia să se simtă stăpână pe propriul corp- unul dintre motivele pentru care ura blestemul Imperius.
RE: whiskey lullaby - Kurt F. Malfoy - 24 Jul 2012
- Ii dadu drumul incet,pentru a fi sigur ca acum era stapana pe propriile picioare si ca nu se va impiedica. Nu vroia sa o vada facandu-se de ras desi probabil ca aveau sa se tina de garduri si sa fie tare veseli atunci cand aveau sa iasa de acolo. Isi aprinse o tigara si isi facu loc catre tejghea,cu Ivy pe urmele lui. Il saluta pe barman si il intreba daca aveau si camere de inchiriat. Treisute de galeoni pe noapte? Perfect. Nici ca mai avea sa plece de acolo pana in zori. Comanda deasemenea si doua irish-whiskey-uri,sperand sa fie originale,nu alta bautura alcoolica,probabil colorata. I se intampla foarte des sa ceara ceva si sa primeasca altceva.
'' Nu esti nebuna,scumpo. Si chiar dac-ai fi,nu as observa. Nu sunt prea normal,stii? In orice caz,ma bucur ca esti bine. Stiu ca esti independenta si descurcareata insa mi-am facut griji pentru tine,acolo in Azkaban.''
Ii mangaie incet spatele,caci erau chiar unul langa altul,pe scaunele de langa tejghea. Era un loc bun,aproape de barman,unde puteai auzi tot ce se vorbea in Lumea Vrajitoreasca. Invatase cum stateau lucrurile la inceput,cand se intoarse in urma cu doi ani. Fara o casa,fara bani,fusese nevoit sa lucreze prin baruri si sa doarma pe sub mese,nu din cauza betiei,ci pentru ca nu avea unde sa se duca. Acum insa era cine era si totul parea sa fie bine.
RE: whiskey lullaby - Ivy Thibault - 24 Jul 2012
- Ivy oftă. Da, nu se simţea rău. De fapt, era destul de uşurată şi veselă, deşi se pare că mai avea o problemă pe cap. Se putea ca acel Michel să nu fie singura rudă de care nu ştiuseră. Se putea să mai aibă ceva unchi nebuni care să vrea să o omoare.
Şi totuşi, era mai îngrijorată pentru Kurt. El tocmai îşi omorâse fratele geamăn. Mă rog, a doua oară. Încă Ivy nu îşi dădea seama cum de Kurt ratase prima dată. Însă nu era complet sigură că el nu simţea nici urmă de remuşcare.
"Eu sunt bine," îl asigură ea. "Însă tu nu eşti. Ai nevoie de ceva tărie, eşti mult prea serios pentru starea mea acum."
Ivy râse şi îşi lovi paharul de al lui, luând o înghiţitură. Deja vedea, acum lua înghiţituri mici, mai târziu dădea pahare pe gât unul după altul. Apoi se apuca iar de fumat şi revenea în situaţia iniţială. Însă acum era diferit. Acum era Kurt lângă ea, şi era sigură că nu o va lăsa să facă ceva ce va regreta mai târziu.
RE: whiskey lullaby - Kurt F. Malfoy - 24 Jul 2012
- Stinse tigara apoi isi aprinse inca una. Stia ca fuma mult,chiar foarte mult,dar de ce sa renunte la un lucru pe care-l facea atat de bine? La fel si cu bautura. Stia ca daca nu murea ucis de cineva atunci sigur ciroza sau cancerul de plaman aveau sa il rapuna. Sau amandoua. Stia ca avea acele vicii de atunci,de cand aflase ca trebuia sa se casatoreasca. Daca se gandea bine,nu fusese un sot prea dragut. Daca se gandea bine,nici nu si-o dorise pe Susanne. Tatal lui vroia sa il casatoreasca repede,cu o fata de conditie buna,careia sa ii ia toti banii si pentru a-i distruge viata celui mai mare dintre gemeni. Fusese vandut ca o vita,ca un taur. Dar taurii aveau coarne cu care invatau sa impunga inca de cand erau mici. Asa ca acel chin al lui il transformase in omul de acum.
Stia ca Ivy era ingrijorata pentru el. Si el ar fi fost ingrijorat daca Julieta ar fi fost o fiinta scarboasa,rea si mai periculoasa decat trei demoni la un loc. Din fericire iubita lui avea o sora superba,extrem de prietenoasa si iubitoare,la care si el ajunsese sa tina ca la o sora,ca la o viitoare cumnata. Si incepea sa se intrebe de ce viata nu i-o scosese in cale pe aceasta creatura divina inainte de a fi prea tarziu. Se intreba de ce Ivy nu fusese de la inceput a lui,de ce nu fusese conceputa mai repede,de ce nu o cunoscuse inca din anii tineretii. De ce? Nu stia. Acum era prea batran si prea acru pentru ca viata sa il mai poata indulci complet.
'' Eu sunt defapt chiar foarte bine. Daca tu esti,sunt si eu. Spune-mi,draga mea,ce ai prefera : un mega-concert in New York sau o vacanta in Hawaii?''
Daca ii placea sa isi dea banii pe ceva acele lucruri erau cartile,vinul si vacantele. Cartile deoarece era un soarece de biblioteca,avand mereu la el cel putin trei volume. Vinul era bautura lui preferata,avea ceva elegant si il ducea cu gandul la nectarul pe care il beau zeii Olimpului. Iar vacantele,ei bine,erau singura cale prin care nu putea innebuni si mai mult de atat. Nu era un om care sa stea in acelasi loc o mie de ani,ii placea sa se plimbe,sa cunoasca lucruri si oameni noi. Invatase cinci limbi straine tocmai pentru a fi sigur ca avea sa se inteleaga cu oamenii din alte tari fara a fi nevoit sa dea din maini si sa se agite. In plus,el si Ivy chiar meritau o vacanta.
'' Daca mergem la concert,o sa ma auzi live. Eu si trupa.Si tu,desigur. Avem nevoie de o voce feminina. In Hawaii suntem numai noi doi,prajindu-ne fericiti la soare.''
RE: whiskey lullaby - Ivy Thibault - 25 Jul 2012
- I-ar fi convenit oricare dintre variante, şi Kurt o ştia. Nu avea importanţă unde erau, ea era de acord cât timp erau împreună. Îl luă de mâna liberă şi zâmbi.
"Oricum e bine, din partea mea. Doar să nu te iei cu băieţii şi să mă laşi pe mine într-un colţ," râse ea.
Era sigură că asta nu se va întâmpla. Kurt îi oferea toată atenţia de care avea nevoie. De fapt, Ivy nu era prea sigură care punctul slab al relaţiei. Nu se prea certau, şi când o făceau, se împăcau repede. Niciunul nu ducea lipsă de nimic. Şi totuşi, câteodată, când era singură în patul ei şi nu putea să doarmă, pe Ivy o cuprindeau temerile. Ştia că o părăsise o dată şi, deşi nu credea că se va mai întâmpla, o făcuse să devină conştientă că putea să o facă din nou. Avea încredere în el şi era sigură de ce simţea pe moment, însă dacă următoarea zi se va trezi dis-de-dimineaţă şi va descoperi că iubeşte pe altcineva mai mult?
Ştia că era normal să gândească aşa, nimic nu era imprevizibil, şi una dintre caracteristicile ei era faptul că era destul de pesimistă. Şi era sigură că dacă se va întâmpla să fie rănită încă o dată, nu va mai fi o altă şansă să îndrepte lucrurile.
"Toutuşi," continuă ea, "ar fi frumos să mergem în Hawaii. Nu cred că mai sunt în stare şi de un concert..."
RE: whiskey lullaby - Kurt F. Malfoy - 27 Jul 2012
- Nu ar fi lasat-o pe Ives singura pentru ca in primul rand el nu s-ar fi dus cu colegii de trupa. Ca muzicieni,erau geniali. Ca oameni,erau niste ratati fara directie care se rugau de super-modele sa iasa cu ei si care isi cumparau mancarea vanzandu-si diversele accesorii mai vechi. El nu vroia sa devina asa,el avea un scop in viata. Unul cam aiurea si adolescentin,dar macar il avea : sa ii faca pe toti fericiti. Nu era pustiul care ii vroia pe parintii sai mandri pentru ca tocmai castigase campionatul de fotbal sau luase o diploma de admitere de la Cambridge. Ii vroia pe toti oamenii - si mai ales familia lui - incantati de viata lor,optimisti. Vroia sa ii stie in siguranta,ducandu-si vietile intr-un mod placut,tihnit.
'' Mai tii minte ca vara trecuta Odette m-a lasat sa adorm pe plaja? Si mi-a pus o peruca de clown fara sa imi dau seama? Si cand m-am trezit,eram ars ca o painisoara si a trebuit sa faca zeci de vraji ca sa nu sar pe ea si s-o bat pentru chestia asta? Sper ca anul asta sa raman un om intreg,Kurt al tau,nu un african cu trasaturi frumoase.''
Ii placea vara,si marea,si soarele. Poate fiindca tot restul anului statea doar in casa,galbejit si pesimist,o bucata de cascaval mai supla,mai sarcastica,plimbandu-se de colo=colo. Tot ce vroia era o pauza,o ocazie de a se relaxa si de a vedea desigur noul costum de baie al lui Ivy. Uneori isi aducea aminte ca avea slabiciuni masculine.
'' Dar chiar si asa,tot o sa ma iubesti daca mai are loc un accident asemanator,nu?''
RE: whiskey lullaby - Ivy Thibault - 27 Jul 2012
- Ivy râse. Era sigură că imaginea pe care tocmai i-o crease Kurt în minte va rămâne tatuată pe creier tot restul vieţii.
"Normal că o să te mai iubesc," spuse ea, zâmbind şi mângâindu-l cu dosul palmei pe obraz. "Trebuie să recunosc că ideea asta cu Haiwaii mă încântă din ce în ce mai tare."
Sinceră să fie, abia aştepta. Singuri, fără oameni cunoscuţi, care să îi judece. Asta îi amintea de părerea lui Julieta şi se simţea datoare să i-o spună şi lui Kurt. Motivul pentru care ezită un moment fu faptul că probabil îl va pune într-o poziţie incomfortabilă.
"Ştii, m-am întâlnit cu Julieta acum câteva zile. Am povestit despre Michel. Şi a cam supărat-o faptul că eu mă tot bag în probleme. A zis că şi tu ai un rol în asta," zise Ivy, complet conştientă că asta nu suna deloc bine.
Îşi aducea aminte că îi spusese surorii ei că iubitul ei nu avea nicio legătură cu faptul că ei îi plăcea adrenalina. Sau, mai bine zis, îi plăcea să aibă "prăzi". Numai că Julieta, ca şi ceilalţi oameni normali, nu prea înţelegea.
"Ceea ce nu e adevărat, dar m-am gândit că ar trebui să ştii că nu prea ai intrat în graţiile surori mele pentru data viitoare când te întâlneşti cu ea..."
RE: whiskey lullaby - Kurt F. Malfoy - 27 Jul 2012
- Stia ca toti erau speriati de reputatia lui de bad boy si nimeni nu uita ca ii placeau femeile,ca avusese multe relatii doar in ultimii doi ani. Ca fusese casatorit,ca aproape isi intemeiase o familie - o familie pe care tot el o distruse din cauza dependentei de alcool si a scandalurilor. Dar lui Ivy ii placeau barbatii ca el. Stark era cel mai bun exemplu. Un tip acid,dorit de multe femei. Un om cu doua fete dar o minte stralucita. El semana putin cu Stark dar era varianta mai modesta si mai sincera,care ar fi fost langa ea chiar si daca dupa nastere - caci avea sa devina mama copiilor lui peste cativa ani - ar fi devenit mai putin atragatoare. El se indragostise de continut,nu de ambalaj.
'' Nu o sa aibe incotro,va trebui sa ma accepte. De ce? Fiindca numai mort ma voi desparti de tine. Dar nici atunci,fiindca voi continua sa te iubesc si sa am grija de tine.''
Ori ar fi devenit pur si simplu fantoma si le-ar fi fost mai usor. Macar sa se vada,sa vorbeasca. Doamne,fata asta era tot ce-si dorea. Punea gaz pe foc dar stia cum sa-l stinga,il facea mai feroce apoi il imblanzea. Il ajuta sa isi atinga limitele,sa le depaseasca dar sa ramana si temperat in acelasi timp. Nu isi exprimau dragostea in public,caci de-ar fi facut-o,toti ar fi zis ca se potriveau mai mult decat perfect.
RE: whiskey lullaby - Ivy Thibault - 10 Aug 2012
- Ivy zâmbi diabolic, ceva care devenise tipic ei. Îşi aminti cum era înainte să îl cunoască pe Kurt. Era un fel de Astropufă sortată din greşeală la Viperini, care încerca totuşi să fie curoajoasă. Făcuse ea prostii la orfelinat, dar era ceva nou la Hogwarts. Şi în momentul în care Ivy pusese mâna pe lanţul de perle pe care Kurt i-l înmânase la Borgin&Burkes, putea spune că îşi începuse tranziţia.
"Şi te va accepta," spuse ea, învârtind între degete micul pahar de whiskey care acum era gol.
Puse brusc paharul pe masă cu un zgomot puternic şi îi făcu semn barmanului să i-l mai umple o dată. Asta îi aminti de prima dată când ea fusese beată, prima dată când îşi dăduse seama că are sentimente pentru Kurt. Zâmbi, privind cum bărbatul cocoşat îi turna băutură.
"Mai ţii minte," întrebă ea, întorcându-se spre Kurt, "prima oară când m-ai sărutat?"
Râse şi luă o înghiţitură de whiskey. I se topiseră picioarele pur şi simplu. Era ca şi cum Kurt o ţinea în palmă. O privire era de ajuns şi Ivy ar fi fost la picioarele lui. Până când, vocea raţiunii moştenită de la mama ei începuse să vorbească şi stricase totul.
"Eram o adolescentă cu toane şi mă victimizam, încercând să înţeleg ce naiba se întâmplă," râse ea.
|