Darkmark RPG Forum
Hugz from Isa & Matt >:d< - Printable Version

+- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro)
+-- Forum: Lumea Incuiatilor (https://www.darkmark.ro/f-lumea-incuiatilor)
+--- Forum: Despartiri.. (https://www.darkmark.ro/f-despartiri)
+--- Thread: Hugz from Isa & Matt >:d< (/t-hugz-from-isa-matt-d)

Pages: 1 2

Hugz from Isa & Matt >:d< - Isabella River - 01 Aug 2012

• Uhm. De maine incepe o perioada incarcata si pentru mine, si pentru Matt (ma rog, el oricum nu prea activa pe forum decat foarte rar cand mai are chef sau pentru unele RP'uri).
    Maine dupa-amiaza plec la Bacau sa o iau pe mama. Heart Iar sambata vine Matty la mine, dupa un an in care am stat despartiti, o sa ne revedem in sfarsit. Heart Apoi pe 7 dimineata plecam la Brasov - unde ne vom intalni si cu Raizen, bineteles, iesim prin oras, mai o poza, mai facem un livestream cu voi atat cat o sa putem :> >Happywide< - si apoi la Galati pentru cateva zile, pentru majoratul lui Matt.

Eu si in concediu o sa am laptopul cu mine, deci seara voi intra mai mult ca sigur ca sa va supraveghez din umbra. [-x Like I always do. Si probabil si ziua o sa mai las deschis pe "Who's online". Finna Dar nu voi posta. :3
    Si nu vreau sa ma dati disparuta, ca e vorba de o perioada destul de lunga de timp, sooo. Finna

Isa va iubeste. >Happywide<
    Si daca faceti prostii (fara mine), va arat eu cand ma intorc. [-x
    .. aa si Matt va iubeste. =)))) :>

RE: Hugz from Isa & Matt >:d< - Matt I. River - 01 Aug 2012

• Da, da, siiigur o sa stai tu pe Darkmark pe "Who's online". ;; ) I like you when you're day-dreaming. Heart Si da, nu prea sunt eu activ pe forum, dar mna. :3 >Happywide< See you laters ! o/

RE: Hugz from Isa & Matt >:d< - Ivy Thibault - 01 Aug 2012

• Aşa că tot am şi eu parte de puţin calculator şi Isa ştie foarte bine că nu mă pot abţine Finna
    Să vă distraţi şi vă aşteptăm pe amândoi înapoi cu forţe proaspete Tounge. Şi Isa, să nu te prind că petreci ceva timp pe forum în perioada asta Finna. Stai liniştită, Darkmark can look after itself Finna.
    So, have fun, Matt and Isa >Happywide<

RE: Hugz from Isa & Matt >:d< - Lexie Stryder - 01 Aug 2012

Mă bucur mult pentru voi doi, că vă puteţi întâlni şi petrece ceva timp împreună. Ei bine, Isa, presupun că ştii că eu vă ador pe amândoi şi că vreau să îmi trimiţi mesaje cât timp eşti plecată, să îmi povesteşti şi mie ce faceţi pe acolo ^_^. Sper să fim şi eu cu Ivy prin preajmă să auzim livestreamul 8->.

Have fun, you two and take care >Happywide<
We love you Kiss

RE: Hugz from Isa & Matt >:d< - Isolde du Maurier - 01 Aug 2012

• Dude, săptămânile astea sunt cele în care toată lumea pleacă în vacanţă =)) (excepţie eu, care voi pleca tocmai după 15 august :>)
    Să vă distraţi şi să nu faceţi prostii! Darkmark needs you [-(

RE: Hugz from Isa & Matt >:d< - Isabella River - 01 Aug 2012

• Awww, thank you, everyone ! Love
    We both love you so, so much. :3 And Raizen too. Heart Finna)

Well, Raiz va pleca cu niste prieteni pe 8 sau pe 9 parca, deci vom sta cu el doar pe 7 si ceva din ziua de 8. :3 Dar mai mult ca sigur facem livestream - daca va fi cineva care sa vrea sa ne asculte si sa ne vada - daca nu, o sa facem un.. video-podcast (in care mai mult o sa ne prostim, evident) si il postam sa-l vedeti cand puteti. >Happywide<

@Lex. Heart
    Siiiigur, iti dau mesaj oricand pot. :3 Uneori sa imi dai tu - cand ai timp - ca de obicei imi tine Matt telefonul si niciunul nu-l aude ... Awwwkward. =))))))

@Ivy. Heart
    Noooo, I CAN'T, I MUST CHECK DARKMARRRRK. =)))))))) Blush >Happywide<

@India. Heart
    Ah. :-< Eu pe 18 am nunta. -____- La un unchi. Ugh.
    Darrrr nu o sa facem prostii. :3 .. prea mult. =)))))) >Happywide<

Stiiiiti ca va iubesc. :3

• RSK !
    Bwahahahaha ! O sa fie ca un fel de.. un fel de.. nu conteaza, ceva maret. Cei trei care au speriat Vestul de intalnesc fix in mijlocu' tarii ! (adica.. aproape Thinking). =))))

Dunhill negru ai zis tu, nu ?

Sa vedem daca planul lui Raizen in ultimii 3 ani a fost sau nu sa ne faca sa venim la el in cele din urma, ca sa ne omoare sau sa ne violeze. =o :>

Si da, negru. :>:>

• Loooool. Asta ar fi.. deci cum ziceam. LOL. =)))))))))
    Nuuu, doar o sa facem chestii tampite ascultand muzica autohtona ! Love
    Aaa si vreau sa pun mana pe capul lui Alex sa vad daca intradevar e ras. [-x =))))))

That doesn't sound very legit.. :-s :-w !