![]() |
I'm young and reckless,so what ? - Printable Version +- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro) +-- Forum: Hogwarts (https://www.darkmark.ro/f-hogwarts) +--- Forum: Biblioteca (https://www.darkmark.ro/f-biblioteca) +--- Thread: I'm young and reckless,so what ? (/t-i-m-young-and-reckless-so-what) Pages:
1
2
|
I'm young and reckless,so what ? - Katerina Hale - 04 Sep 2012 Just me and Melissa
Kat intră în bibliotecă şi se opri după câţiva paşi pe loc,suprinsă.Ce să vezi ?Bibliotecara completa nişte fişe şi era trează !Şoc pentru Katherine !Îşi dădu o palmă peste obraz iar femeia o privea de parcă era dusă cu sorcova.Îi spuse ceva de genul : "Te-ai lovit la cap azi dimineaţă ?" .Dar bruneta nu dădu atenţie,era prea uluită.După câteva minute de stat în acea poziţie,îşi mişcă picioarele şi se îndreptă către unul dintre rafturi.În timp ce se gândea ce carte să aleagă,o privea din când în când pe bibliotecară,fiind sigură că aceasta fusese răpită de către extratereştrii pe care o înlocuise cu un robot.Mda,avea o imaginaţie bogată,n-aveai ce comenta.După ce îşi alese cartea se aşeză la o masă şi începu să citească. "Take me,I'm alive.I never was a girl with a wicked mind..." fredonă Şoimeanca citind în continuare. RE: I'm young and reckless,so what ? - Melissa A. Reningan - 04 Sep 2012
RE: I'm young and reckless,so what ? - Katerina Hale - 04 Sep 2012 Observă că altcineva intrase în bibliotecă,o roşcată de la aceaşi Casă ca şi Kat.După cum mergea era evident că se grăbea.Kat se îndreptă către ea,aproape căzând pe podea în timp ce păşea.Îşi aşeză uniforma şi îşi duse o mână prin păr,aranjându-l.Deşi nu avea mult timp deoarece trebuia să termine un referat,se gândi că poate o conversaţie cu roşcată nu ar strica.Două-trei vorbe apoi putea merge să-şi termine referatul.De ce voia să-l termine aşa de repede ?Păi unul din motto-urile ei era `nu lăsă ce poţi face azi pe mâine`.Şi din cauză că nu dorea ca colegul ei de bancă să-l termine primul.Puseseră un pariu : cine termină primul referatul său,îl îmânează profesorului.Desigur,referatul era în doi dar dacă aşa era pariul ?Afişă un zâmbet roşcatei,încrucişându-şi braţele la piept. "Bună ! Eu sunt Kat. Nu te-am mai văzut pe la Hogwarts,ceea ce e ciudat pentru că cunosc multă lume,mai ales Şoimişori." chicoti bruneta. "Ori eşti nouă ori m-am ramolit eu." RE: I'm young and reckless,so what ? - Melissa A. Reningan - 04 Sep 2012
RE: I'm young and reckless,so what ? - Katerina Hale - 04 Sep 2012 Îşi lăsă capul pe spate,râzând zgomotos,evident doar să-i facă în ciudă bibliotecarei. "Mă bucur că mai observă cineva asta ! Deşi e al naibii de ciudat,mă bucur pentru ea.Adică,m-am săturat să o văd salivând pe biroul ei.Şi în plus,mai şi vorbeşte în somn." ridică din umeri Kat. "Hmm,păi probabil am nevoie de un control medical.De obicei observ roşcatele din prima.Apropo,cum te cheamă ?E cam ciudat să-ţi spun `Roşcata`." Se aşeză pe scaunul paralel roşcatei,punându-şi picioarele pe masă,încrucişate.Mâinile şi le duse sub cap,completând poziţia.O auzise pe bibliotecară mârâind şi îşi dădu picioarele jos.Însă doar pentru a şterge masa cu un şerveţel,apoi îşi puse picioarele la loc.Se simţea ca o zeiţă.Putea face ce voia în bibliotecă.Şi asta doar pentru că o avea la mână pe bibliotecară.Făcuse un pact cu ea nu îi spunea directorului că dormea aproape mereu în timpul slujbei iar ea o lăsă să facă ce vrea în bibliotecă. RE: I'm young and reckless,so what ? - Melissa A. Reningan - 05 Sep 2012
RE: I'm young and reckless,so what ? - Katerina Hale - 05 Sep 2012 "Nu este nevoie să vorbeşti încet.Simte-te ca acasă !" chicoti Şoimeanca şi întoarse capul spre bibliotecară. "Aş dori un suc de portocale neacidulat,vă rog ." îi spuse femeii,zâmbind şiret. O observă pe bibliotecară cum trântise carte pe care o citea şi ieşise în grabă pe uşă.O da,avea să se distreze o vreme.Se întoarse înapoi la Melissa şi începu să citească în continuare.Îşi propuse să îşi îndrepte notele de la Istoria Magiei chiar dacă nu înţelegea aproape nimic.În fond,trebuia să rişte.Avea să-şi ţină promisiune făcută la începutul anului.Va încerca din răsputeri să aducă cât mai multe puncte Ochilor-De-Şoim.Fireşte,nu era Supergirl să obţină câte 200 de puncte la fiecare oră.Nu,erau unele materii la care nu se picepea deloc.Îşi ridică ochii din carte,privind cum femeia se îndreptă către ea cu un pahar de suc.Îl lua în mână şi îl puse pe masă.Observă că bibliotecara era încă acolo iar Kat îi făcuse semn să plece. RE: I'm young and reckless,so what ? - Melissa A. Reningan - 15 Sep 2012
RE: I'm young and reckless,so what ? - Katerina Hale - 19 Sep 2012 "Mda,am câţiva.Unii de la Ochi-De-Şoim iar ceilalţi de la celelalte case.Mai puţin Viperini." zâmbi Şoimeanca,privind cartea pe care o alese Melissa. "Dar tu ?Vreau să spun,bănuiesc că ai mai mulţi de zece prietenii.Pari o fire sociabilă şi prietenoasă,e imposibil să nu ai măcar douăzeci de amici !" râse bruneta,lăsându-şi capul pe spate. Îşi privi cartea pe care o alese atunci când intră în bibliotecă,zâmbind uşor.Îşi aşeză palmele pe două pagini de la mijloc,care erau complet albe.O privi pe roşcată zâmbindu-i complice,o parte din ea întrebându-se ce reacţie va avea atunci când îi va vedea `scamatoria`.Îşi coborî înapoi privirea către carte şi începu a murmura o incantaţie ce semănă a fi în limba latină,tonalitatea vocii ridicându-i-se în timp ce se apropia de sfârşitul incantaţiei.Când termină,îşi luă palmele de pe carte şi zâmbi mândră atunci când cuvintele se rescriau pe pagini.O privi pe Melissa,muşcându-şi buza inferioară. RE: I'm young and reckless,so what ? - Melissa A. Reningan - 21 Sep 2012
|