Darkmark RPG Forum
Small talk, big times. - Printable Version

+- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro)
+-- Forum: Lumea Vrăjitoriei (https://www.darkmark.ro/f-lumea-vr%C4%83jitoriei)
+--- Forum: Aleea Nocturn (https://www.darkmark.ro/f-aleea-nocturn)
+--- Thread: Small talk, big times. (/t-small-talk-big-times)

Pages: 1 2 3 4 5

Small talk, big times. - Will O'Shea - 05 Sep 2012

Lilith&Raphael
The devil can cite Scripture for his purpose.

• Lilith îşi aranjă roba neagră înainte să iasă pe strada întunecoasă. Nu era nici urmă de nor, şi ăn mod normal luna trebuia să fie sus pe cer. Însă părea totul cufundat în întuneric. Lil zâmbi şi înaintă pe străduţa pavată, printre magazine dărăpănate şi vitrine prăfuite în care erau expuse obiecte întunecate ieftine. Nu avea de gând să meargă la Borgin and Burkes, nu îi plăcea locul ăla. Adică, locul în sine o pasiona şi în special obiectele întunecate, însă mereu avusese o părere proastă despre vânzător, oricine ar fii fost acela.

Aruncă o privire în jur, încercând să îşi dea seama dacă era urmărită. Degeaba bineînţeles. Întunericul era mult prea puternic pentru ochii ei şi nu reuşeau să pătrundă exact locurile în care verun intrus ar fii reuşit să se ascundă şi să o vadă fără probleme, chiar dacă ea nu. Nu voia să facă un farmec Lumos, ar fii fost de-a dreptul stupid. Atrăgea atenţia asupra ei chiar mai mult.

Inspiră adânc aer în piept şi coti la dreapta, apoi se opri în faţa magazinului pe care îl căutase de la început. Unul dintre geamurile vitrinei fusese spart, iar prin celelalte abia reuşeai să vezi ceva. Trebuia să intre, şi era mult mai uşor decât şi-ar fii închipuit. Bătrâna aceea chiar nu ştia ce adăposteşte după acele ziduri? Însă se opri. Ceva îi spunea că nu era bine să se bage prin geamul spart. Era suficient de inteligentă ca să ştie că nimeni, absolut nimeni nu ar uita că are putere în propria casă. Putea să fie o capcană. Auzi mişcare în spatele ei şi se întoarse brusc, cu bagheta ridicată.

RE: Small talk, big times. - Raphael Olivier - 05 Sep 2012

• Isi infasura paltonul negru mai bine in jurul corpului si casca, privind-o pe tanara inalta si supla prin panza deasa de intuneric. Zambi intr-un mod caracteristic lui, rautacios si diavolesc. Parul blond al acesteia era extraordinar de atragator, si Raphael se intreba cu cine semana.

Continua s-o urmareasca inca cateva strazi, nefiind interesat s-o sperie sau s-o raneasca. Nu era in acel scurt timp cand nu mai devenea constient de sine si ucidea. Nici vorba. Era doar curios sa vada ce treaba avea o tanara ca ea pe o Alee despre care nu era prea incantat. Aleea Nocturn, parca asa citise pe undeva. Realiza brusc ca se apropiase prea mult de vrajitoare, si aceasta se intoarse, cu bagheta ridicata. Lumina slaba a unui felinar ii lumina direct fata, dand la iveala acel zambet nebunesc si smecheresc. Ridica mainile cu palmele indreptate spre, la nivelul pieptului, si rosti:
    "M-ai prins, se pare"

RE: Small talk, big times. - Will O'Shea - 05 Sep 2012

• Lilith nu îşi coborî bagheta. Îl privi pe străin cu răceală amestecată cu suspiciune şi se întrebă în sinea ei dacă el avea vreo idee în legătură cu ce făcea ea acolo, sau doar se nimerise să treacă pe lângă ea. Singer, a doua variantă părea mult mai probabilă, însă ştia că niciodată nu trebuie să treci la acţiune înainte să gândeşti.

Îşi îngustă ochii curioasă, apoi îşi coborî bagheta, încă tensionată. Băiatul nu părea că îi vrea răul. Însă ei niciodată nu păreau că îţi vor răul la început.
    'Ei bine, te-aş sfătui să nu te mai strecori prin spatele oamenilor, ai putea să ajungi să fii rănit,' spuse ea cu puternicul accent franţuzesc.

Nu îi întoarse spatele, studiindu-l pentru câteva clipe. Era chipeş, asta era clar şi ăi amintea ciudat de mult cu oamenii din Franţa. Deşia cum că se gândea mai bine, nu era chiar exclus să fie unul dintre 'oamenii ei'.

RE: Small talk, big times. - Raphael Olivier - 05 Sep 2012

• Incepu sa rada zgomotos cand ii auzi explicatia. El?Ranit? Serios? Putea sa scape si de sub nasul celui mai istet copoi. El? Ranit? Niciodata. Bine, putea fi ranit, dar nu cand se furisa 'pe la spatele oamenilor'. Se apropie de ea, inlantuindu-i bratul cu degetele sale osoase si lungi, si o trase dupa el, nepasandu-i nici daca i-ar fi bagat bagheta undeva.
    "Stai departe de locul asta, domnisoara frantuzoaica.", ii spuse el, imitandu-i accentul la fel de bine ca si ea. Acum stia ca daca ceva il atrasese la ea, fusese latura ei franceza. Si probabil parul.

"Acum esti prizoniera mea, micuto", ii sopti el, stragand-o si mai mult de brat, continuand s-o traga dupa el.
    Nu se obosi sa-si mai bage bagheta la loc in buzunar, si spera ca avand-o in mana, avea sa para mai fioros.

RE: Small talk, big times. - Will O'Shea - 06 Sep 2012

• Lilith ridiă din sprâncene când îi auzi 'sfatul'. De ce să stea departe de acel loc? Care era legătura lui cu toate astea? Era uşor frunstrată, însp cuvântul 'prădător' era parcă scris pe fruntea necunoscutului, aşa că nu era sigură dacă voia să afle ce căuta pe acolo.
    Se încruntă când el o prinse de mână şi o trase, însă îl privi cu o expresie senină şi calmă, ca şi cum el ar fii mângâiat-o părintesc pe cap.

'Prizoniera ta?' întrebă, prefăcut nedumerită. 'Nu văd autoritatea care te face în stare să iei prizonieri, dar fie: care este motivul pentru care ai vrea să mă iei prizonieră?'
    Se strâmbă la el. Nu voia să ştie răspunsul, asta era sigur, însă chiar avea nevoie de libertate în acel moment şi o parte din ea se temea că nu va pune mână pe lucrul după care venise prea curând dacă nătărăul ală se ţinea după ea.

Avea bagheta în mână şi era prregătită să îl atace. Cu toate astea, nu putea spune că era chiar speriată. Era mai mult amuzată de caracterul personaului necunoscut. Nu ştia exact ce o amuza, însă era un umor negru, ciudat şi necunoscut de ea până în acel moment.

RE: Small talk, big times. - Raphael Olivier - 06 Sep 2012

• Raphael o privi timp de cateva secunde, dupa care continua sa rada.
    "De cand ai nevoie de autoritate pentru a lua prizonier pe cineva? Nu asta e ideea?"

Facu o pauza, continuand s-o traga dupa el, desi nu avea nici o idee unde anume avea s-o duca. Se gandi putin la ce il intrebase ea si isi dadu seama ca nu avea nici o idee. Stia ca nu era vorba nici de originile sale franceze si nici de parul ei.
    "Nu trebuie sa fii un absolvent la Oxford pentru a vedea ca partea asta nu e cea mai inocenta din oras", comenta el, strangandu-si stransoarea in jurul bratului ei. Nu ii pasa prea mult daca o durea, tot ce dorea el era ca ea sa il asculte.
    "Oricum, in seara asta am ramas fara companie, micuta domnisoara, si tu o sa umpli acel gol. Care-i numele tau?"

RE: Small talk, big times. - Will O'Shea - 06 Sep 2012

• Lilith îl privi pe necunoscut cu o uşoară iritare. Începea să o enerveze şi să o sperie toată vorbia aia, aşa că ar fi fost perfectdacă ar fii putut scăpa, să plece departe. poate va venit altă dată să fure obiectul de care avusese nevoie. Simţea cum era trasă cu brutalitate de bărbat şi se încruntă, trăgându-se înapoi de data aceasta.

Nu avea suficientă forţă, însă ştia că nu conta. Avea bagheta la ea, aşa că, dacă lucrurile aveau să devină periculoase, ştia să o folosească în multe feluri. Se lăsă trasă de el, simţind cum braţul îi pulsează dureros. Nu voia să ajungă unde voia el să o ducă. Oriunde ar fii fost, ştia că nu era un loc populat sau unul în care să fie în siguranţă.

'În primul rând. nu am de gând să fiu animăluţul tău în seara asta şi chiar am lucruri mai importante de făcut decât să îmi pierd vremea la taclale,' spuse pe o voce rece. 'În al doilea rând, îţi voi spune numele tău doar după ce mi-l vei spune tu pe al tău. DĂ-MI DRUMUL!
    Se desprinse din strânsoarea lui, masându-şi încheietura şi ăi aruncă o privire veninoasă.

RE: Small talk, big times. - Raphael Olivier - 06 Sep 2012

• "Dar nu vei fi nici un animalut, domnisoara", comenta el, incrucisandu-si mainile la piept. Se uita la bagheta ei, si se apropie de ea, in asa fel incat nasurile lor se atingeau. Isi trecu o mana pe dupa talia ei, tragand-o mai spre el, si ii sopti, buzele sale aproape atingandu-le pe ale ei.
    "Vei face ce spun eu. Nu ma cunosti si nu stii de ce sunt in stare."

Ii prinse barbia cu mana, fortand-o sa-l priveasca, si ii lua bagheta din mana, punandu-i-o in buzunar.
    "Ma cheama Raphael, insa in Durmstrang mi se spunea Zeu. Nu vrei sa aflii de ce", continua el, incercand sa fie prietenos.

Se departa cu cativa centimetri de ea, intinzandu-i mana si zambindu-i la fel de smecher.
    "Poti alege calea usoara, sau poti alege calea mea. Norocul a facut sa iti ies in cale. Sau poate nenorocul. Dar acum nu mai scapi de mine, asa ca mai bine ma asculti".

RE: Small talk, big times. - Will O'Shea - 07 Sep 2012

• Lilith îi aruncă o privire veninoasă şi încercă să încerce să nu îl privească în ochi în momentul în care se apropie mult pre tare de ea. Îi invadase spaţiul intim, îl otrăvise cu întunericul care îl înconjura. Fata scoase un mârâit ciudat când îi ridică bărbia, apoi se încruntă când îi băgă bagheta în buzunar, însă o lăsă acolo.
    Raphael....deci aşa îl chema de diavol. Ei bine, nu era prima întâlnire a lui Lil cu oameni de acel gen, deşi ştia că niciodată nu semănau între ei atât ât credeai.

Tipul ăsta părea mai rău. Răsuflă uşurată când Raphael se dădu înapoi şi îi ascultă vorbele cu o uşoară stare de seninătate specifică ei.
    Mă bucur să te cunosc, Raphael,' spuse, luându-i mâna şi strângând-o uşor. 'Dar tocmai mi-am schimbat părerea despre Drumtrang. Oricine îţi spune ţie Zeu este slab.'
    Zâmbi angelic, apoi îi dădu drumul la mână.

RE: Small talk, big times. - Raphael Olivier - 08 Sep 2012

• Fu aproape sa-i prinda din nou mana, insa fata fu prea rapida pentru el.
    "Stii, nu ai rezista nici o zi in Durmstrang. Si nu pentru ca aia te-ar turna cu smoala, ci pentru ca o limba ascutita si o incapatanare de catar."

Se intoarse cu fata spre ea, enervat si obosit de aceasta lupta continua, si o privi cu o politete fortata. Facu o plecaciunea jalnica, si ii intinse din nou mana.
    "Domnisoara ai-uitat-sa-mi-spui-numele, ai dori sa ma insotesti in aceasta seara? Dupa aia te aduc inapoi aici si te las sa distrugi lumea."

Daca nici de data asta fata nu avea sa-l insoteasca, atunci avea sa plece si s-o lase in plata Domnului Peste.
    "Daca vrei, poate iti spun si de ce mi se zicea Zeu si apoi o sa te razgandesti in privinta Durmstrang-ului."