Darkmark RPG Forum
just as sane as I am - Printable Version

+- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro)
+-- Forum: Hogwarts (https://www.darkmark.ro/f-hogwarts)
+--- Forum: Camera Necesitatii (https://www.darkmark.ro/f-camera-necesitatii)
+--- Thread: just as sane as I am (/t-just-as-sane-as-i-am)

just as sane as I am - Lexie Stryder - 05 Sep 2012

Lexie&Odette
We're just as crazy, just as sane, embrace eachother's every pain

• Lexie îşi putea auzii paşii răsunând pe coridoarele castelului. Continua să se uite peste umăr, o privire care exprima frică amestecată cu prudenţă şi minuţiozitate. Nu ştia de ce era speriată să fie văzută. Avea un sentiment de agitaţie la gândul că s-ar putea să vină cineva după ea, sau să îi invadeze acest moment ciudat de intimitate. Se simţea expusă psihic, deschisă oricărei vrăji, mult prea vulnerabilă.

I se părea ciudat că avea acele sentimente tocmai în acel moment. Nu fusese răvăştiă, rănită sau atinsă în niciun fel în ultimul timp, aşa că nu înţelegea care era motivul lor. Însă ştia că vor trece. Avea nevoie de acea noapte de relaxare şi de linişte, apoi ştia că va fii în regulă.

Ajunse la etajul şapte a castelului şi privi în ambele părţi coridorul lung luminat de luna palidă. Zâmbi slab când văzu că era liber şi se strecură ca o umbră a întunericului până în faţa peretelui pe care urma să apară uşa de care avea nevoie. Se plimbă de trei ori prin faţa lui gândindu-se puternic la pace şi linişte şi apoi apăsă pe clanţa decorată a uşii. Intră în Camera Necesităţii, privind în jur.
    Se afla într-un dormitor spaţios, cu o biobliotecă mare şi un birou pe care se afla o pană, pergamente şi o călimară. Lângă, câteva pensule şi accuarele erau aşezate pe o bucată de pânză.

RE: just as sane as I am - Odette B. Malfoy - 08 Sep 2012

• Odette isi petrecea majoritatea noptilor avand cu totul alte preocupari in afara de somn. Deobicei mergea in Camera Necesitatii pentru a pizta, canta sau citi. Erau niste activitati care o ajutau sa isi limpezeasca gandurile facand-o sa isi mai linisteasca toate grijile inutile.

Ofta privindu-si oarecum nemultumita, pictura care infatisa o pisica extrem de ciudata ce intruchipa raul. Tresari si varsa borcanul cu culoare neagra.
    -Ah la naiba! striga nervoasa, in timp ce in partea opusa a camerei mai aparu o bucata de panza cu pensule si acuarele. O observa apoi pe Lexie si ii zambi calduros.
    [/align]

RE: just as sane as I am - Lexie Stryder - 09 Sep 2012

• Lexie o observă pe Odette stând în faţa unui şevalet. Se părea că picta ceva, însă expresia de pe faţa ei exprima orice, numai relaxare nu. Tresări când aceasta strigă frustrată şi clipi des, surprinsă. Când Odette zâmbi, viperina se linişti şi se îndreptă cu paşi mici spre ea.
    'Scuze, nu m-am gândit că mai e cineva pe aici,' spuse, privind pictura pe care vărsase din greşeală vopsea neagră.

Cu toate astea, desenul părea unul foarte bine realizat. Nu ştiuse niciodată că Odette avea talent pe partea de dese şi pictură.
    'E frumos,' spuse ea, apreciativ. 'Nu ştiam că te pricepi.'

Se aşeză pe unul dintre scaunele de lângă ea, apoi o privi pentru câteva secunde. Odette era una dintre fetele din casa ei, era o viperină autentică, cu un caracter puternic şi Lexie era mândră să o aibă în casa sa.