Darkmark RPG Forum
Propuneri - Printable Version

+- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro)
+-- Forum: DarkMark RPG (https://www.darkmark.ro/f-darkmark-rpg)
+--- Forum: Atelierul (https://www.darkmark.ro/f-atelierul)
+--- Thread: Propuneri (/t-propuneri)

Propuneri - Lewin Lovwell - 20 Dec 2012

*Pentru DarkMark Magazine

Am observat ca s-a discutat foarte mult despre o anume revista . Nu am apucat sa citesc tot , deci nu stiu daca se pune in aplicare . Daca inca vreti sa puneti in aplicare ideea , m-am gandit sa adaug un mic lucru la idee.Din moment ce foarte multi sunt talentati in arta desenului m-am gandit sa se faca o mica serie de benzi desenate , cu o poveste facuta de oricine ( il alegem mai tarziu , daca se aproba ) . La un anumit interval de timp sa apara cate o pagina noua. Asa vom atrage mai multi utilizatori , pentru ca este un fel de ecranizare + scriere .
Acum , am vazut ca sunt cativa desenatori destul de buni , deci nu ar trebuii sa fie o problema , doar sa fie inca activi , ca nu stiu cati dintre ei mai sunt prezenti .
Vroiam sa fac eu singur acest proiect pentru ca aveam o idee destul de buna pentru un fic ,insa am incercat niste desene , nu pot spune ca sunt chiar asa rele , dar nu cum am vazut aici ( nu ma pricep ca cei de aici ) . Ideea ficului o pot pasa oricui , dar sa o respecte asa cum e , sau sa o facem in colaborare .
Oricine altcineva poate face ficul , nu ma deranjeaza .Eu am ramas doar la stadiul de idee .
Oricum , trebuie mai intai sa fie aprobata , daca va fi , vom vorbi dupa Smile .

*Pentru sectiunea "Membrii"

Sectiunea "Membrii" poate fi numita Marauders Map ,deoarece arata numele si locatia fiecarui membru . Daca poate schimba adminul sa arate in loc de locatie , subforumul pe care il citeste respectivul , ar fi frumos .
Later edit : Am observat ca nu arata locatia fiecarui membru , deci poate se poate adauga , cum am spus mai sus .

*Concurs

Nu am gasit un concurs asemanator nici o propunere despre vre-un concurs ca acesta . Probabil ati auzit sau l-ati pus in aplicare si aici . Treaba sta in felul urmator :
Adminul ascunde intr-un topic o poza cu un obiect , de preferat o hotoaica , cine o gaseste castiga cateva puncte pentru casa respectiva . Asta ar fi varianta simpla .
Varianta complexa suna asa : se fac echipe de sapte , si nu se ascunde doar hotoaica in topicuri, ci si cateva baloane de joc si cele trei cercuri .
Daca gasesti 1 balon de joc si 1 cerc (asta insemnand ca ai marcat) iti da un anumit numar de puncte pentru casa ta.
Adaugati si voi alte idei la acest concurs

*Thema

Tema aceasta este foarte frumoasa , cea mai frumoasa din cate am vazut . Stiu ca o sa ziceti ca nu ar trebuii , ca e cam mult de lucrat , etc . Sunt de acord , dar acest lucru il poate face adminul cand nu are ce face , e plictisit . Ma refer la faptul ca ar putea sa faca cate o tema pentru fiecare casa , cu un header diferit , dar cu aceeasi tema ca baza.Adica sa modifice culoarea verde cu fiecare culoare a celorlalte case . Cand vrea .. cand are timp ..
Aceasta tema ar ramane pentru Viperini . Daca se poate face ar fi frumos si as ajuta cu placere .

*Melodie pe fundal

Am vazut ca s-a mai discutat ceva de genul , insa propunerea mea este ca pe fundal sa se puna melodia de inceput in fiecare film HP , sau sa se faca un mix cu melodiile din HP . Aceasta va da o alta atmosfera forumului si RP`ului . Volumul melodiei va fi mic , sa nu deranjeze prea mult pe cei care nu o doresc , sau sunt noaptea tarziu si nu au chef sa auda ceva ...
(Melodia se numeste Hedwig Theme)

RE: Propuneri - Raizen Isildur - 21 Dec 2012

1. Darkmark Magazine
    In legatura cu asta, am avut mai multe tentative esuate. Am putea-o pune in aplicare o data si o data dar mai vedem. Cat despre benzile desenate, eu sunt || cu arta, dar daca se ocupa cineva de desenat etc, e ok din partea mea.

2. Sectiunea membrii
    Afiseaza toti membrii care s-au inregistrat pe forum. In schimb, pe prima pagina, daca dai scroll in jos o sa vezi o lista pe stanga cu userii care sunt online si observi ca la titlu scrie deja "Marauder's Map". Reflecta mai bine adevarata harta a strengarilor intrucat arata doar cei ce sunt acum pe forum, aka in castel sa zicem

3. Concurs
    Am mai avut sugestia asta de concurs intr-o conferinta acum foarte mult timp. Ar merge aplicata.

4. Thema
    Prea multa bataie de cap, ar aparea discrepante intre useri si ar trebui sa muncesc mult prea mult for no reason. O tema pentru toti e ok. O schimb o data la un an, doi gen.

5. Melodie pe fundal
    Acum 5 ani, asa era. Insa ne-am lecuit repede. E enervant sa cante o melodie cand intri pe forum, de multe ori asculti muzica in acelasi timp si nu stii de unde dracu se aude hedwig's theme, cauti disperat tabul sa dai pause. Nu are rost si e unprofessional.

Mersi de sugestii, sper ca te-am lamurit.

RE: Propuneri - Klaus Baudelaire - 21 Dec 2012

• @Raiz: tema asta e verde, deci va fi forever Finna (nu ca sunt eu prea patriotica, pardon: casiotica?, insa verdele e culoarea mea preferata Heart3)
    Iar faza cu melodia e buna, insa devine enervanta dupa cateva zile, si nu neaparat ca ascultam muzica. Insa o sa incepem sa o visam noaptea si ar fi ...naspa...
    Insa celelalte sugestii sunt geniale Heart imi place aia cu o tema pentru fiecare casa, insa nah, e cam mult de munca, zic eu Thinking

Asaaa, si ca tot sutn aici. Nu avem HTML activat pe forum, nu? Nu se poate activa? I like HTML, now that i know to make some templates in doHTML (which is not the same thing, i guess, but it's fun). Deeeci, putem sa avem si d'asta? =D

RE: Propuneri - Lewin Lovwell - 21 Dec 2012

Ok , raman in picioare doua propuneri .
"DarkMark Magazine" si "Concurs" , daca sunt si ceilalti de acord .

RE: Propuneri - Evelina R. Potter - 22 Dec 2012

Mie imi plac ideiile...Sper sa se aplice mai ales cea cu concursul