![]() |
Propuneri - Printable Version +- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro) +-- Forum: DarkMark RPG (https://www.darkmark.ro/f-darkmark-rpg) +--- Forum: Atelierul (https://www.darkmark.ro/f-atelierul) +--- Thread: Propuneri (/t-propuneri) |
Propuneri - Lewin Lovwell - 20 Dec 2012 *Pentru DarkMark Magazine Am observat ca s-a discutat foarte mult despre o anume revista . Nu am apucat sa citesc tot , deci nu stiu daca se pune in aplicare . Daca inca vreti sa puneti in aplicare ideea , m-am gandit sa adaug un mic lucru la idee.Din moment ce foarte multi sunt talentati in arta desenului m-am gandit sa se faca o mica serie de benzi desenate , cu o poveste facuta de oricine ( il alegem mai tarziu , daca se aproba ) . La un anumit interval de timp sa apara cate o pagina noua. Asa vom atrage mai multi utilizatori , pentru ca este un fel de ecranizare + scriere . Acum , am vazut ca sunt cativa desenatori destul de buni , deci nu ar trebuii sa fie o problema , doar sa fie inca activi , ca nu stiu cati dintre ei mai sunt prezenti . Vroiam sa fac eu singur acest proiect pentru ca aveam o idee destul de buna pentru un fic ,insa am incercat niste desene , nu pot spune ca sunt chiar asa rele , dar nu cum am vazut aici ( nu ma pricep ca cei de aici ) . Ideea ficului o pot pasa oricui , dar sa o respecte asa cum e , sau sa o facem in colaborare . Oricine altcineva poate face ficul , nu ma deranjeaza .Eu am ramas doar la stadiul de idee . Oricum , trebuie mai intai sa fie aprobata , daca va fi , vom vorbi dupa ![]() *Pentru sectiunea "Membrii" Sectiunea "Membrii" poate fi numita Marauders Map ,deoarece arata numele si locatia fiecarui membru . Daca poate schimba adminul sa arate in loc de locatie , subforumul pe care il citeste respectivul , ar fi frumos . Later edit : Am observat ca nu arata locatia fiecarui membru , deci poate se poate adauga , cum am spus mai sus . *Concurs Nu am gasit un concurs asemanator nici o propunere despre vre-un concurs ca acesta . Probabil ati auzit sau l-ati pus in aplicare si aici . Treaba sta in felul urmator : Adminul ascunde intr-un topic o poza cu un obiect , de preferat o hotoaica , cine o gaseste castiga cateva puncte pentru casa respectiva . Asta ar fi varianta simpla . Varianta complexa suna asa : se fac echipe de sapte , si nu se ascunde doar hotoaica in topicuri, ci si cateva baloane de joc si cele trei cercuri . Daca gasesti 1 balon de joc si 1 cerc (asta insemnand ca ai marcat) iti da un anumit numar de puncte pentru casa ta. Adaugati si voi alte idei la acest concurs *Thema Tema aceasta este foarte frumoasa , cea mai frumoasa din cate am vazut . Stiu ca o sa ziceti ca nu ar trebuii , ca e cam mult de lucrat , etc . Sunt de acord , dar acest lucru il poate face adminul cand nu are ce face , e plictisit . Ma refer la faptul ca ar putea sa faca cate o tema pentru fiecare casa , cu un header diferit , dar cu aceeasi tema ca baza.Adica sa modifice culoarea verde cu fiecare culoare a celorlalte case . Cand vrea .. cand are timp .. Aceasta tema ar ramane pentru Viperini . Daca se poate face ar fi frumos si as ajuta cu placere . *Melodie pe fundal Am vazut ca s-a mai discutat ceva de genul , insa propunerea mea este ca pe fundal sa se puna melodia de inceput in fiecare film HP , sau sa se faca un mix cu melodiile din HP . Aceasta va da o alta atmosfera forumului si RP`ului . Volumul melodiei va fi mic , sa nu deranjeze prea mult pe cei care nu o doresc , sau sunt noaptea tarziu si nu au chef sa auda ceva ... (Melodia se numeste Hedwig Theme) RE: Propuneri - Raizen Isildur - 21 Dec 2012
Mersi de sugestii, sper ca te-am lamurit. RE: Propuneri - Klaus Baudelaire - 21 Dec 2012
RE: Propuneri - Lewin Lovwell - 21 Dec 2012 Ok , raman in picioare doua propuneri . "DarkMark Magazine" si "Concurs" , daca sunt si ceilalti de acord . RE: Propuneri - Evelina R. Potter - 22 Dec 2012 Mie imi plac ideiile...Sper sa se aplice mai ales cea cu concursul |