![]() |
Nou set de propuneri . - Printable Version +- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro) +-- Forum: DarkMark RPG (https://www.darkmark.ro/f-darkmark-rpg) +--- Forum: Atelierul (https://www.darkmark.ro/f-atelierul) +--- Thread: Nou set de propuneri . (/t-nou-set-de-propuneri) Pages:
1
2
|
Nou set de propuneri . - Lewin Lovwell - 23 Dec 2012 Chat in slide Chatul ar fi mai aglomerat daca l-ai pune in slide . E o parere .. ![]() Sistem punctaj + obiecte Ma gandeam sa mai adaugi un sistem de punctaj gen "Galeoni" . Sa se numeasca "Experienta Vrajitor" (creste la numar de postari) . In magazine sa se adauge iteme speciale . La o anume experienta de vrajitor poti achizitiona acel obiect special . Experienta la care poti achizitiona acel obiect sa fie destul de mare , gen 1000 postari pentru cel mai nesemnificativ obiect special . Exemple de obiecte speciale : -Deluminator -Pelerina Invizibila (Talismanul) -Bagheta de Soc (same) -Piatra Invierii (same) -Clepsidra Timpului etc , etc . RE: Nou set de propuneri . - Vincent Thorbjörn - 23 Dec 2012
RE: Nou set de propuneri . - Raizen Isildur - 24 Dec 2012 1. Nu stiu ce e ala slide. 2. De ce sa se adauge experienta vrajitor in functie de cate posturi ai ? Pot verifica direct daca ai 1000 de posturi. Easier. @Iris, mai complicata treaba cu HTML. I'll see about that. RE: Nou set de propuneri . - Fantine Tholomyes - 24 Dec 2012 Daca ar fi sa-mi dau si eu parerea, cred ca partea cu obiectele speciale nu prea merge, fiindca e un forum cu RP, adica faci Tu povestioare asa cum vrei, adaugi obiectele alea si fara sa le ai achizitionate la un anumit nivel...Si in general chiar daca le-ai avea, nu ti-ar permite sa faci nimic cu ele... Daca ar fi vorba de ceva muzica, sunt deacord! Insa sa nu fie o singura melodie, ci mai multe, si sa poata adauga fiecare melodia care ii place...De fapt nu s-ar combate gusturile si ar fi iarasi naspa.Rezulta ca cel mai bine ar fi ca acolo la USER PC sa fie introdus un play list al tau.Fiecare si-ar asculta muzica preferata, fara a sta cu you tube-ul deschis ![]() Si ceva cu chatul ar fi bine de scimbat, fiindca nu prea se baga lumea.Poate ar fi bine sa-l asezam jos in pagina si sa poata fi deschis doar cu un click, si sa vada toata lumea daca e cineva pe-acolo, ca mereu cand ma bag nu-i nimeni! Cam atat! E doar o parere! ![]() RE: Nou set de propuneri . - Raizen Isildur - 24 Dec 2012 Is the new chat more to your liking, my friends ? Ah si apropo, ce frumos ninge, nu ? 8-> RE: Nou set de propuneri . - Isabella River - 24 Dec 2012
RE: Nou set de propuneri . - Lexie Stryder - 24 Dec 2012 brilliant raizen ![]() RE: Nou set de propuneri . - Julieta D. Thibault - 24 Dec 2012 Like it ![]() RE: Nou set de propuneri . - Lewin Lovwell - 24 Dec 2012 Perfect chat`ul . Vroiam sa iti mai propun , dar nu te-am mai gasit pe chat . Sectiunea "Writers Hangou"t sa fie doar pentru scris capitolele , ca sa se pastreze continuitatea , sa nu dai trei pagini ca sa ajungi la urmatoarea parte ... In aceasi sectiune ar trebui facut un subforum numit "Feedback" despre acele ficuri , in care fiecare fic sa aiba propriul topic de pareri . RE: Nou set de propuneri . - Raizen Isildur - 24 Dec 2012 Ar mai exista o varianta dar nu stiu daca as putea. Sa fac Writer's Hangout un tip special de forum, pe model blog. Si sa existe comentarii care nu se intercaeaza intre capitole. |