Irine Wagner - Irine Wagner - 28 Dec 2012
{OUR SISTER}
Irine Wagner
# If you believe in me! When you're lost,here I am. Forever with your soul. I'll sparkle if you look up just like a moon. #
{A HEART THAT LOVES IS ALWAYS YOUNG}
- Nume complet: Irine Wagner
Poreclă: Ir
Vârstă: 19
Data Nașterii: 15/07/1993
Orientare Sexuală: Heterosexual
Casă: Ochi-de-Șoim
Facțiune: Ordinul Pheonix
Baghetă: Din lacrimi de Phoenix
Mătură: Nimbus 2000
{THINK NOT I AM WHAT I APPEAR}
- Înălțime: 1,70
Greutate: 47
Forma Corpului: Suplu
Culoarea Părului: Roscata cu tente blonde
Culoarea Ochilor: Albastrii
Semne Distinctive: Tatuaj pe soate cu niste stele
Play By: Frida Gustavsson
{IF WE LIVE TRULY, WE SHALL SEE TRULY}
- Ceea ce îi place: Lucrurile dragute,romantismul,iubirea,prietenii adevarati,animelele,magia
Ceea ce îi displace: Frigul,acele,prietenii falsi,sa fie mintita
Abilități: Animag
Materia Favorită: Magia
Materia Detestată: Istoria magiei
Puncte Forte: Prietenoasa, energica, mereu pe pozitie,de incredere,ambitioasa
Puncte Slabe: Mult prea increzatoare si sufletista, incapatanata,vulcanica
Obieciuri/Ticuri/Tabieturi: Sa se joace cu parul
Bong: Ace, insecte
Erised: Sa isi gaseasca dragostea adevarata, sa devina o vrajitoare buna
Patronus: Pantera
Personalitate: Irine este genul de persoana flexibila. Cand intalneste o persoane incepe sa isi i-a comportamentul din starea de spirit a persoanei respective. Majoritatea timpului este energica si gata sa incerce lucruri noi. Este foarte copilaroasa si draguta dar cand este momentul potrivit ,poate devenii una dintre cele mai mature persoane din lume. Iubeste ceea ce face, isi iubeste prietenii si stie sa iubeasca cu adevarat o persoana, aratandu-si iubirea foarte repede cand observa ca persoana prezinta aceleasi sentimente ca si ea. Este vulcanica,cateodata suparacioasa si foarte incapatanata. Prezinta o ambitie de nedescris, placandu-i mereu sa fie ea cea care are dreptate. II place sa fie iubita de oameni, are si momente in care este narcicista ca orice om si mereu doreste sa ajute oamenii cand au probleme. Este dificila in unele momente dar Irine este o persoana pe care o vrei in aproprierea ta.
{BEEN THERE, DONE THAT }
- Mama: Elizabeth Wagner
Tatăl: Raven Wagner
Frați/Surori: Sebastian Wagner
Alte Persoane Importante: Prietenii
Locul Nașterii: Germania
Animale de Companie: Un pic de husky, Blaze si o bufnita Mo
Scurt Istoric: Irine a avut parte de o familie de vrajitori si de un frate extrem de bun in ale magiei. De cand eram mica a avut o viata foarte frumoasa si plina de fericirile vietii pana in momentul in care tatal sau a murit intr-o lupta cu un alt vrajitor. Mama sa a fost distrusa din cauza acestui eveniment,incepand sa uite cum este sa traiesti cu adevarat. Pana la urma Sebastian a inceput sa aiba grija de Irine invatand-o tot ce stie el, ea devenind din ce in ce mai buna in ale magiei. Dorea sa isi primeasca razbunarea pentru moartea tatalui sau si pentru destramarea familiei. Chiar daca mama sa mai avea girja de ei, Irine a vrut mereu sa arate de ce este in stare si sa mearga in fata de una singura. Nu i-a placut sa primeasca ajutor de la oricine iar in unele momente incerca pana ramanea fara putere si energie pentru ai reusii ceva. A fost mereu ambitioasa iar fratele sau i-a fost alaturi. Asa a ajuns ea la aceasta scoala de magie,vrea sa devina o buna magiciana, aratand de ce este in stare familia Wagner.
{THE PEN IS MIGHTIER THAN THE SWORD}
- Nume: Gabby
Vârstă: 17
Experiență RP: 2 ani
Exemplu RP:
Quote:"Clubul era din ce in ce mai aglomerat in fiecare seara.Unele persoane nu doream pur si simplu sa stea in casa si sa se uite la televizor iar cea mai distractiva cale era sa te duci la cinema sau la club. Desigur adolescentii se duceau in club,cu gandul sa isi faca prieteni noi sau de ce nu sa agate cel mai cool tip din acest oras. Tocurile mele se auzeau peste strada pe care mergeam si linistea incepea sa se mai spulbere. Cu cat ma apropriam de club,cu atat zgomotul incepu sa imi ajunga la urechi incat simteam nevoia de ajunge din ce in ce mai repede. Pasii mei incepura sa se domoleasca fiind din ce in ce mai aproape de clubul la care doream sa ajung. Am pus mainile pe usa din fata mea si am impins cu putere intrand in localul acela foarte zgomotos. Fumul incepea sa imi ingreuneze capacitatea de a vedea iar muzica din boxe incepu sa sune din ce in ce mai tare. Buzele mele se arcuira usor iar in urmatoarea secunda pasii incepura sa ma ghideze pana la barul de unde doream sa imi iau o bautura. Ritmul muzicii te prindea mai mult in hipnoza lui si te facea sa doresti sa dansezi. Cand am ajuns la bar i-am cerut barmanului un angelli cherry dorind sa incep acesta seara cu o bautura alcoolica. Dupa ce acesta imi aduse bautura,am inceput sa ma uit la un loc in care as putea sa stau si eu jos. Separeurile erau pline aproape toate insa doua dintre ele nu. Intr-unul statea un baiat brunet care fuma din tigare iar altul,chiar langa cel al baiatului era gol. M-am dus spre cel gol,dar intr-un unghi din care puteam vedea peste tot in club si chiar pe acel tip brunet care nu arata deloc rau."
RE: Irine Wagner - Vincent Thorbjörn - 28 Dec 2012
- Welcome here! >
<
Ahh, Frida 8->
RE: Irine Wagner - Julieta D. Thibault - 28 Dec 2012
- Welcome here>
< o fisa destul de complexa si bine realizata, imi place playby-ul in special e simpatica have fun!
RE: Irine Wagner - Ada McNair - 28 Dec 2012
Hei > < Bine ai venit si sper sa te distrezi si sa fii activa! ^^
RE: Irine Wagner - Irine Wagner - 28 Dec 2012
Multumesc mult la amandoi > < Ma bucur ca va place fisa si multumesc mult din nou pentru primirea calduroasa. Voi incerca sa dau ce e mai bun din mine 
Multumesc si tie Ada. Ma bucur ca am gasit si o colega de casa. O sa dau tot ce este mai bun in mine. O sa ma distrez,sunt sigura
RE: Irine Wagner - Ema Snow - 28 Dec 2012
- Bine ai venit! >
<
O fisa bine realizata, un personaju frumos conturat, cu un istoric interesant. Si un caracter 'vibrant'. Abia astept sa o vad in RP ^_^
Distractie placuta si spor la scris!
RE: Irine Wagner - Lexie Stryder - 28 Dec 2012
Bine ai venit!
Sper să te integrezi repede printre noi, să îţi faci mulţi prieteni şi spor la rp.
Have fun > <
RE: Irine Wagner - Ivy Thibault - 28 Dec 2012
- Welcome, welcome!

Să te distrezi, să-ţi faci mulţi prieteni şi să-ţi faci de cap cu personajul tău > <.
RE: Irine Wagner - Irine Wagner - 28 Dec 2012
Multumesc foarte mult. O sa imi fac prieteni sunt sigura de asta si cu siguranta o sa ma distrez. O sa ma vedeti prin topicuri so Spor la postat si voua. Pupici si multumesc din nou > <
RE: Irine Wagner - Lewin Lovwell - 28 Dec 2012
Bine ai venit . Have Fun .
|