Darkmark RPG Forum
chasing a rumor - Printable Version

+- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro)
+-- Forum: Lumea Vrăjitoriei (https://www.darkmark.ro/f-lumea-vr%C4%83jitoriei)
+--- Forum: Aleea Diagon (https://www.darkmark.ro/f-aleea-diagon)
+---- Forum: Ceaunul Crapat (https://www.darkmark.ro/f-ceaunul-crapat--192)
+---- Thread: chasing a rumor (/t-chasing-a-rumor)

Pages: 1 2

chasing a rumor - Ivy Thibault - 28 Dec 2012

[Image: f4Fj5.gif] [Image: cjuC9.gif]
me and Charles
"My mind is made up, nothing can change that. I'm coming home to you."
  • Vântul îi suflă Ninei părul în faţă, gâdilându-i nasul, iar aceasta strănută scurt. Era o vreme teribilă, pe lângă că era al naibii de frig, ningea şi pe jos se aşezase un strat gros de zăpadă, mai şi bătea vântul, ca şi cum nu ar putea rata el petrecerea. Nina îşi aranjă fularul ca să-i acopere mare parte din faţă şi îşi trase căciula mai jos. Abia mai avea o găurică pentru ochi, dar ar merge şi oarbă dacă ar scăpa-o de frig.

Îşi făcu drum cât de repefe putu fără să cadă pe gheaţă, spre Ceaunul Crăpat. Era cel mai apropiat loc în care putea să se încălzească şi, în plus, îşi plănuise o sesiune de cumpărături la capitolul cărţi, iar după ce se mai potolea afară avea să-şi îndeplinească dorinţa.

Intră în local şi un clopoţel ciudat îi anunţă venirea. Nu era gol, dar nu era nici plin, aşa că Nina putea să-şi aleagă orice masă şi o alese pe cea mai apropiată de şemineu. Îşi dădu jos primul strat de haine de pe ea şi se topi în scaun la căldura focului.

RE: chasing a rumor - Charles Duncan - 29 Dec 2012

Statea la bar cu niste prieteni de ai lui,insa nu era deloc prins de discutia lor. Fiecare icnerca intr-un fel sau altul sa impresioneze cu povestile lor si ciudat era ca in gneeral se vorbea cu Chuck, insa inafara de "aham-uri" nu auzeai altceva din partea lui. Uneori mai intervenea spunandu-i unui ca aiureaza sau ca-i prost, dar cam atata.
Dupa cateva minute o observa pe Nina, intrand in Ceaunul Crapat. La un moment dat, niste fosti profesori la Hogwarts isi facura aparitia in local, iar Charles ii cunoastea pe majoritatea, as ca se strecura frumos de langa coelgii lui si luandu-si si paharul cu ei, se idneptase spre Nina. Ii transmise telepatic: " Ciudat loc pentru un Devorator, scumpo. Vezi sa nu ti se topeasca semnul de pe mana". Adevarul ca daca te uitai foarte atent se vedea putin putin din el din cauza manecii ei usor ridicate.
In momentul imediat urmator se aseza langa ea la masa, nepasandu-i daca asteapta pe cineva sau nu.
" Asta e masa mea, domnisoara Roux. Ori te ridici si iti gasesti alta, ori o s-o imparti cu mine, oricum nu te deranjeaza banuiesc"
Chiar daca vorbea asa cu ea, nu o facea cu rautate...mai ales ca ei se intelegeau cat de cat, insa asta era felul lui de a fi.

RE: chasing a rumor - Ivy Thibault - 29 Dec 2012

• După ce dârdâi puţin, simţi cum i se dezmorţesc picioarele şi maxilarul i se descleştă. Îşi puse un picior sub ea, pe scaun, pentru a sta într-o poziţie mai comodă şi se aplecă după geantă, pentru a-şi putea lua una din cărţile ei preferate ca s-o citească a mia oară.

Însă auzi o voce cunoscută şi îşi ridică capul brusc, lovindu-se de masă. Înjură scurt şi tare şi îşi duse mâna la cap, ocolind larg masa de data aceasta, pentru a putea privi persoana din faţa ei.
    Normal. Aceiaşi ochi ciocolatii şi acelaşi păr şaten de neconfundat.
    "Da, normal mi-ar plăcea mult să împărţim aceeaşi masă Chuck, mersi de întrebare!" spuse Nina ironică, însă un zâmbet amuzat îi înmuie din sarcasm.

Ranji satisfacut, chiar daca ii simti ironia. Nu era o problema, amandoi erau talentati la asta asa ca nu se stresa prea mult sa para afectat, oricum lui nu prea i se refuzau ofertele.
Cand ii vazu cartea pe masa, ridica din sprancene mirat si pufnindu-l rasul dupa cateva secunde:
" Serios? Ti-ai adus sa citesti..aici?"
Se uita la ea cateva clipe, apoi ridica o mana in aer, uitandu-se la barman pe care-l cunoastea. Ii facu semne sa ii aduca 2 whiskey-foc si apoi se intoarse spre Nina din nou si-i facu cu ochiul in timp ce dadu sa-si temrine paharul.
O data temrinat adauga:
[/b]"Normal ca ti-ar placea,cui nu i-ar placea?? Degeaba esti ironica, stiu ca asta iti doreai de ceva timp bun. Pai oricum, a fost Craciunul si ma gandeam sa iti indeplinesc dorinta asta puternica."[/b]
Pe tot parcursul acestui discurs incredibil de egoist si sarcastic, mutrisoara lui ramase impasibila, rece chiar, nepasatoare si nu o privi ci privi paharul gol din fata lui pe care-l invartea cu interes,avand cealaltamana pe spatarul scaunului.
Imediat dupa aceea venisera si celelalte doua paharecomandat, dintre care, pe unul il impinse spre ea, vazand-o asa infrigurata, si pe celalalt si-l pstra.
" Si...asa,de una singura pe aici? Cine stie ce Aurori stau sa pandeasca o domnisoara blonda, inocenta...""

• Nina doar ridică din umeri plouată la prima remarcă a lui Chuck. Mda, patetic, dar ce naiba să facă altceva?
    Însă la a doua ridică din sprâncene şi îşi puse ambele coate pe masă, sprijindu-şi bărbia de pumni şi încuviinţând în continuu. Se hotărî să rămână silenţioasă şi să îl lase să termine şi apoi numai să se maimuţărească şi ea.

Nina luă paharul oferit şi-l dădu pe gât dintr-o înghiţitură. Se strâmbă puţin, însă cele atât de multe pahare pe care le băuse aici de-a lungul timpului făcuseră ca gustul usturător să fie familiar.
    Pufni amuzată când îi auzi întrebarea şi îl privi cu o sprânceană ridicată.

"Chuck, amândoi ştim că eu nu sunt nici blondă naturală, nici inocentă, aşa că cred că mă descurc cu un Auror."

Ridica usor din sprancene cand vazu hotararea cu care dadu acel pahar pe gat. Era placut impresionat chiar daca o stia in stare de multe alte lucruri. Lui, chiar daca bautura se bea in shot-uri, ii placea sa o savureze mai bine, asa ca, desi era la al treilea pahar, lua doar o cantitate mai mica din bautura si asezase paharul din nou pe masa, neschimbandu-si pozitia de mai devreme.
Dadu din cap incet la cuvintele ei, lasandu-si privirea in jos si zambind usor in coltul buzelor.
"Asa deci...si daca ar fi doi Aurori? Si daca is 3..sau 4...sau 8 urori, la o petrecere a burlacilor..ce te faci? Bineinteles, presupunand ca eu, salvatorul tau, nu as fi aici. Altfel, cu mine aici, poti sa te simti in siguranta, normal."
Insa n-o lasa sa raspunda pentru ca imediat apoi un profesor il zari pe Charles si era deja in fata mesei lor, stand cu mana intinsa si cu un zambet larg pe fata.
Isi dadu ochii peste cap, inclestandu-si maxilarul, dar atata cat sa inteleaga Nina prin ce teroare tebuie el sa treaca si se ridica de la masa,dand mana cu acel profesor si schimband rapid,dar foarte rapid niste vorbe. Intr-un final, dupa vreo 2-3 minute reusi sa scape de el si se aseza rapid la loc, tragandu-si scaunul aproape de masa privind-o imbufnat pe Nina.
"Vezi? Asta numesc eu pericol! Daca te agatau pe tine, ce ma faceam apoi? Asa, macar te-am salvat eu.."

• Nina dădu din cap într-un gest ce exprima clar propoziţia Eşti imposibil, atunci când el vorbi de Aurori. Aurorii erau ultimul lucru de pe pământ de care se temea Nina în acest moment. De când cu pacea adusă de Harry Potter, Aurorii deveniseră mult prea încrezători şi pămpălăi ca să mai reprezinte un pericol pentru ea.

Cei de care se ferea Nina nu aveau niciun interes să-şi piardă vremea în Ceaunul Crăpat şi, dacă ar fii fost cazul, Nina ar fii scăpat. Toti timpul scăpa.
    Încercă să-şi reţină râsul care îi rămase în gât, maschându-l prin câteva tuse cât timp Chuck vorbea cu profesorul. Era unul nou, Nina nu-l cunoştea.
    "Mulţumesc, eroul meu," răspunse Nina ironică. Poate ar trebui s-o lase mai uşor cu sarcasmul, dar cu Chuck oriunde prin apropiere era absolut imposibil.

"Nicio problema,scumpo, nicio problema! Oricand."
Flutura o mana prin aer in timp ce mai lua o gura din paharul lui, privind undeva in gol. Intre timp, asa out of nowhere, ridica din nou mana, dar de data asta fara sa-l priveasca pe barman. Oricum, el platea la sfarsit tot, asa ca nu era problema. Si cu asta dadu pe gat si ultima doza de alcool din pahar, trantindu-l pe masa .
"Nu mi-ai raspuns la intrebare, Roux, ce Doamne cauti aici singura cu cartile dupa tine? Ma bucur ca nu sunt pisici dar...nici varianta ta nu e prea obisnuita? Si ce carti ti-ai putut aduce? Da-mi sa vad.."
Si cu asta ii lua cartea de langa ea, uitandu-se atent. Era detul demare pentru o simpla lectura..o intoarse pe toate partile, o rasfoise de cateva ori. Nu prea il interesa subiectul si o puse inapoi.
"Ce pui la cale, hm?"

• Nina îşi sprijini capul într-un pumn şi se uită cu ochii îngustaţi cum Chuck îi judeca modul de a trăi. Îl privi cum îi studiază cartea cu ochi critici. Fusese profesoară de Ierbologie la Hogwarts, de aceea nu avea decât cărţi despre plante pe care le citise de mii de ori şi tot i se păreau interesante. Îl lăsă să judece în continuare, până când Chuck puse înapoi cartea pe masă şi îi adresă o întrebare.

Nina îşi înclină capul într-o parte şi zâmbi. Îşi puse mâna pe masă şi se aplecă în faţă, apropiindu-se de bărbat şi îndemnându-l să facă şi el acelaşi lucru cu degetul arătător. Apoi îi şopti:
    "Tocmai am un plan în minte un plan incredibil de bun pentru a crea o explozie în interiorul băncii Gringotts."
    Se dădu înapoi şi se sprijini de spătarul scaunului cu un zâmbet complice.

Apoi, izbucni în râs.
    "Nu pun nimic la cale în acest moment, mister Duncan," râse Nina. "Ştiu că e greu de crezut, dar ăsta e timpul meu liber şi am de gând să-l folosesc relaxându-mă cu..." luă carte de pe masă şi o ridică, "orice ce mă face pe mine să mă simt bine."
    Băgă cartea înapoi în geantă, încă chicotind.

Imediat cum ii "destain planula cela maret de a arunca in aer Gringotts-ul, pe chipul pe Charles se forma un zambet sire si diavolicesc, insa la cateva clipe dupa, izbucni intr-un ras isteric. "Asta e tot? Asta era planul tau maret? Ok,m-ai dezamagit cumplit? Cum sa spargi sau sa arunci in aer Gringotts-ul? E prea usor,de aia a mai fost spart pana acum, ma asteptam la ceva mai bun,Nina, dar vad ca... mi se pare mie, sau Devoratorii se ramolesc tot mai tare?
Ultima parte i-o transmise ca si gand, nevrand sa deschida vreun subiect despre Devoratori acolo, in Ceaunul Crapat, unde auzeai si aerul trecand pe langa tine.
Inca doua pahare ajunsesera pe masa lor, iar atunci se oprise si Charles din chicotit, intorcandu-se spre barman si multumindu-i.
Intorcandu-se din nou la Nina, ii impinse, ca si data trecuta, paharul, sperand ca se mai incalzise. Asta avea sa fie oricum ultimul din partea lui. Deja devenea prea generos..si nu ii placea.
[b]"Deci ai ales sa iti petreci timpul liber cu mine si nu cu cartile tale.Mda, sa zicem, e un inceput bun. Nu ai ales rau, scumpo. Deci eu te fac sa te simti bine. Sa stii cami s-a mai spus, poti sa fii si tu ceva mai inventiva ca deja,unele devin clisee."

Ii facu cu ochiul discret si ridica paharul in aer, asteptand ca Nina sa ciocneasca cu el.