![]() |
A unexpected events - Printable Version +- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro) +-- Forum: Hogwarts (https://www.darkmark.ro/f-hogwarts) +--- Forum: Camera Fantomelor (https://www.darkmark.ro/f-camera-fantomelor) +--- Thread: A unexpected events (/t-a-unexpected-events) |
A unexpected events - Irine Wagner - 29 Dec 2012 ~Private Irine and James~ Privirea i se plimba dintr-o parte in alta incepand sa mearga usor pe holurile scolii pentru a vedea lucruri noi. Nu avea cum sa vada toata scoala dar spera sa dea peste cineva care sa ii arate ceva interesant. Peste tot erau elevi chiar si fantomele elevilor care se plimbau pe aici pana cand privirea i se duse catre o fantoma care trecu prin ea. Ochii i se marira iar in urmatoarea secunda din curiozitate se intreba unde ajung acele fantome. Un zambet siret ii apru pe chip si se gandii sa se duca dupa ele. Zis si facut. Fata incepu sa se tina dupa una dintre fantome pana cand ajunse in fata unei usi mari si foarte groase. Stia ca trebuia sa deschida usa dar totusi avea o anumita teama din cauza acestului lucru. Un oftat ii iesii printre buze iar pana la urma isi apasa mainile pe suprafata de lemn si intra in incaperea foarte luminata. Cand ajunse acolo ochii i se marira din cauza miilor de fantome care se aflau in acel loc. Cum era posibil asa ceva? Acete fantome venisera catre ea incepand sa o asalte cu intrebari si cu lucruri plictisoare pe care aveam senzatia ca le zic mereu oamenilor care vin aici. S-a asezat pe un scaun la indemana unei fantome si continua sa se uite putin cam speriata la ele. Doamne unde a intrat de una sigura? Acum cum mai putea scapa de aici? Buna intrebare...oricum fantomele sareau pe ea cu mii de intrebari care nu aveau sens. RE: A unexpected events - James Bradley - 29 Dec 2012 James tocmai ce iesi de la ora de Aparare contra Magiei Negre si se indrepta catre Marea Sala, pentru a lua pranzul cu restul lumii, insa cand ajunsese aproape, observa un grup de fantome cum se indreapta intr-o directie si o fata pe care nu o recunsocu din prima care se lua pe urmele lor. Cum intotdeauna curiozitatea soimeanului e mare, uita de foamea care devenea tot mai mare si care ii rodea stomacul, isi aseza mai bine geanta pe umar si se lua dupa fata si dupa grupul de fantome, pastrand totusi o distanta considerabila. Vazu cum fata aceea intra in camera imediat dupa fantome si se gandi ca e o idee proasta, insa avea chef de putina aventura ce ii drept, deoarece viata la Hogwarts era monotona in ultimul timp, asa ca intra si el incet fara a face zgomot in camera fantomelor. Observa ca fantomele innebuneau cu intrebari pe cineva si atunci cand o vazu de aproape o recunoscu pe fata care le urma pe fantome, era Irine Wagner o soimeanca ca si el din acelasi an. Se aseza incet pe un scan de langa ea si o intreba : "Ce faci aici?" RE: A unexpected events - Irine Wagner - 29 Dec 2012 Intrebarile fantomelor incepeau sa o innebuneasca de-a binelea iar dupa un minut Irine incepu sa se enerveze si calmul pe care il avea incepu sa ii dispara putin cate putin. Nu mai putea avea rabdare cu aceste finte care pluteau pe aici si care uitau de bunele maniere doar pentru ca au murit acum ceva timp si inca hoinareau prin scoala. -GATA! Am zis sa vorbiti pe rand si sa fiti civilizate. Oameni.....adica fantome bune mai in ordine,spuse fata nervoasa Fantomele o privera mirate iar dupa continuara ca si inainte. Era fara capat, nu puteai scapa de aceste fantome nici daca mureai in acel moment. Un oftat isi iesii printre buzele sale rozalii. Nu ii venea sa creada ca totul mergea asa de prost cu mica ei urmarire generala. Tresari usor cand auz o voce iar cand isi intoarse capul observa ca este colegul sau James Bradley. Ori venise aici din curiozitate ori o urmarise putin pentru a vedea ce este de capul ei. -Incerc sa barfesc cu fantomele dar nu prea reusesc. Sunt prea haotice, ce prostie. Cand esti fantoma uiti de regula dialogului sau chiar de maniere?Dar tu ce faci aici?, intreba fata exasperata Privirea si-o duse asupra baiatului incepand sa il analizeze cu atentie pe baiatul de lange ea. In ultimul timp a dat multa importanta scolii mai mult decat persoanelor din ea asa ca asta trebuia sa se schimbe urgent. RE: A unexpected events - James Bradley - 29 Dec 2012 James reusi cu greu sa isi astampere rasul care ii veni atunci cand auzi vocea exasperata a lui Irene. Da, fantomele te pot innebuni, stia din propria experienta, insa stia si un mod de-a le face sa taca, insa avea sa il foloseasca cand se plictisise de ele. Acuma voia sa vada cu ce intrebari or mai venit, deoarece ultima oara cand fusese el in aceeasta camera, fantomele ii pusesera o multime de intrebari personale. Putea tine minte foarte bine aceea zi, intra pentru prima oara in aceeasta camera in a 2-a sa saptamana de la castel. "Eu ce fac aici? Pai te-am vazut ca te tineai dupa fantomele astea si vroiam sa vad ce se intampla, credeam ca iara tin batranele astea o conferinta", zise James cu un zambet larg pe fata. "Sti, nu sunt asa rele daca glumesti cu ele, atunci o sa rada singure si o sa te lase in pace. Asa am scapat eu de ele cel putin cand am intrat aici in a doua mea saptmana de la Hogwarts." Simti cum ceva il impunge in spate. Se intoarse si vazu ca era doar Peeves. "Hmm, trebuie sa se intample ceva important daca Peeves a parasit holurile si a venit aici", se gandi James. RE: A unexpected events - Irine Wagner - 29 Dec 2012 Asculta cu atentie ceea ce baiatul zicea iar in urmatoarea secunda Irine incepu sa rada din aceasta cauza. Fantomele se stransera in jurul ei, fiind foarte curioase de ce radea fata. Privirea i se duse spre James iar dupa din nou spre fantome. -Hai sa mai incercam ceva. Poate va merge cu asta si vom scapa de ele pana la urma,spuse ea chicotind usor Fata se ridica usor in picioare si se duse la geam incepand sa rada fiind chiar foarte mirata de ceva anume. Stia sa joace teatru si asta facea in acel moment. - Wow cineva nou in scoala. Se pare ca este o fata si face glume cu ceilalti. Doamne cat pot rade,spuse ea razand dragut Fantomele ramasera uimite si curioase in aceelasi timp si se dusera toata jos la intrare. Se uita la James dragut si ii zambii dragut. Poate ca baiatul chiar avea dreptate dar Irine inca nu cunoastea fantomele asa de bine ca acest baiat. - MDaa... macar am scapat de ele. Sunt foarte curioase si le pacalesti repede pentru niste persoane care banatuie o scoala de ceva timp. Deci... ce putem face acum?Data se intorc si vad ca le-am pacalit s-ar putea sa ma fugareasca peste tot incercand sa ma transforme in fantoma. Promit ca te voi bantui, spuse ea zambindui dragut baiatului Asa erau fantomele pana la urma . Erau ele foarte amuzante, prietenoase cateodata dar in majoritatea timpului foarte enervante din cauza plictiselii lor pentru bantuiala. RE: A unexpected events - James Bradley - 29 Dec 2012 "Niciodata nu m-am simtit deranjat daca o fantoma m-ar bantui", incepu James cu un zambet pe chip. "Mai ales daca fantoma aceea a fost cunoscuta de mine cand era inca o persoana vie". O cerceta mai atent pe Irene, deoarece in clasa nu prea sta decat cu grupul lui de prieteni intr-un colt, nu prea cerceteaza clasa si nici la lectii nu e tot timpul foarte atent. James simti un fior cum ii trece prin stomac, unul foarte cunoscut de altfel. Fantomelor de la Ochi-de-Soim le placea deobicei sa treaca prin persoane si nici acum nu era diferit. Vazu cum se materializa in fata lui o fantoma pe care o recunoscu, ca fiind Peeves care deobicei era fantoma cea mai cunoscuta a scolii, datorita farselor ei. Din nou, James se gandi ca e ciudat sa il vada pe Peeves in aceeasta sala unde e plictiseala destul de mare si unde nu sunt elevi de terorizat. Inainte sa se mai gandeasca totusi, fantomele revenira in camera si pareau putin nervoase (putin mai mult), din ce putea soimeanul sa observe RE: A unexpected events - Irine Wagner - 29 Dec 2012 Cuvintele baiatului o facu sa rada pe fata. Poate ca ii placea dar nu credea ca ea ar fi o fantoma chiar atat de dragut precum cele de aici. L-ar fi urmarit peste tot poate pentru a vorbii cu el si ar fi stat pe capul sau pana cand acesta ar incepea sa tipa iar Irine ar incepea sa planga ca si Myrtle. Continua sa se uite la baiat iar la un momentdat vazu cum baiatul tresarii iar prin el trecu o fantoma. Nici bine nu apuca sa clipeasca ca celelalte fantome venisera in camera fiind chiar foarte nervoase pentrru ca le pacalise. Privirea i se duse spre James si zambi dragut la el. - Ups se pare ca am dat-o in bara. Save me, spuse ea uitandu-se in jurul sau Fantomele se pusera in jurul lui Irine si se uitau urat la ea. Aceasta trase adanc aer in piept si se uita la fiecare in parte gandindu-se la ce putea sa faca in acest moment. Nu credea ca mai avea scapare mai ales pentru ca in fata sa erau mii de oameni morti si suparati din cauza modului de a le face sa plece din camera. Poate ca nu fusese o idee asa de buna, precum i se paru la inceput fetei. Un oftat ii iesii printre buze incepand in minte sa isi spuna mii de scuze in fata fantomelor sau chiar un alt mod de a le distrage. Poate ca baitul avea sa o ajute dar nu putea fii atat de sigura in legatura cu asta. RE: A unexpected events - James Bradley - 30 Dec 2012 James nu putu sa nu rada cand fantomele incepura sa o inconjoare pe Irene.Poate trebuia sa o avertizeze pe fata ca nu le place sa fie pacalite si ca deobicei se intorc cu capsa pusa, insa nu putea rata distractia. Demult nu se mai distrase la castel, fiind tot timpul prins intre ore si teme. "Ai putea sa incerci sa le ceri scuze", ii zise el lui Irene, stiind ca asta ar duce numai la o serie de intrebari. Se intoarse putin si il vazu pe Peeves cum sta singur intr-un colt. Asta era deja prea de tot pentru James, Peeves fantoma glumelor statea intr-un colt cand restul sacaiau o persoana. Daca fantomele puteau fi bolnave, ei bine atunci aceea fantoma era pe moarte. Cand se intoarse din nou catre Irene fu surprins sa vada ca o parte dintre fantome o parasisera si James acum se intreba ce truc folosise colega lui RE: A unexpected events - Irine Wagner - 30 Dec 2012 Privirea i se duse catre James cand incepu sa vorbeasca iar dupa ce spuse sa isi ceara scuze ofta usor cu gandul al scuze. Mda... a ajuns sa isi ceara scuze de la fantome. Pana la urma nu avea ce face si scapare din asta nu prea avea. Se uita la baiat iar dupa la fantomele care stateau in jurul ei dar dintre ele plecasera. Isi marise ochii cand observa asta si se intreba oare ce facuse de a trecut de ea asa fara razbunare. - Ok, ok, ok. Imi cer scuze pentru ca v-am pacalit dar puneati prea multe intrebari si ....amm.... sunt o comedianta inascuta. Imi place sa pacalesc lumea. Chiar acum cateva secunde l-am pacalit pe el si nu si-a dat seama de asta,spuse zambesc fals In cele din urma fantomele au crezut-o si au plecat de langa ea. A respirat usurata pentru ca scapase de ele si incepu sa rada usor iar dupa se uita la privirea lui James. Se uita la o fantoma care statea trista intr-un colt dar nu stia de ce. -Ce a patit? Putem sa o inveselim cumva? Nu este dragut cand o fantoma este suparata. Haide la el,spuse ea zambindui dulce Il prinse pe James de mana si il duse langa fantoma, vrand mai intai sa vorbeasca el pentru ca mai cunostea fantomele. Privirea mi se duse la fantma suparata iar pe chip mi se imprenta o privire trista. RE: A unexpected events - James Bradley - 30 Dec 2012 James se lasa tras de Irene, numai fiindca si el era curios ce a patit Peeves. Se parea ca fata nu stia cine e fantoma respectiva, asa ca inainte sa ajunga la Peeves, o opri umpic si ii sopti. "Irene, fantoma aia e Peeves, e cunoscuta ca fiind fantoma glumelor si a farselor pe aici. Nu trebuie sa ai incredere in el, e foarte viclean. Nu as fi surprins daca toata chestia asta e doar o masca de tristete de-a lui pentru a ne atrage intr-o capcana." Irene parea sa ii fi luat sfatul fiindca fu putin mai precauta cand se apropie de Peeves, insa James considera ca ar fi mai bine daca ar deschide gura primul. "Deci, um, Peeves am vazut ca nu te-ai alaturat fantomelor cand or sacait-o pe Irene, deci m-am gandit ca ai patit ceva. Esti in regula?" intreba James intr-un final, stiind ca Peeves probabil il va face sa regrete ca s-or apropiat de el |