Jason A. Richter - Jason A. Richter - 11 Jan 2013
{OUR BROTHER}
Jason A. Richter
# There's always something to look forward to #
{A HEART THAT LOVES IS ALWAYS YOUNG}
- Nume complet: Jason Aedan Richter
Poreclă: Jays
Vârstă: 19 ani
Data Nașterii: 19 iulie
Orientare Sexuală: Heterosexual
Casă: Ochi-de-Șoim
Baghetă: Lemn de abanos, miez din pana de Phoenix, 22 cm
{THINK NOT I AM WHAT I APPEAR}
- Înălțime: 1,84 m
Greutate: 75 kg
Forma Corpului: Slab
Culoarea Părului: Brunet
Culoarea Ochilor: Caprui
Play By: Ben Barnes
{IF WE LIVE TRULY, WE SHALL SEE TRULY}
- Ceea ce îi place: Sa se relaxeze langa apa, arta, romanele politiste, hobby-urile casnice, misterele, meditatia, studiul diferitelor culturi, frigul, albul, salatele cu mult marar.
Ceea ce îi displace: Manipulatorii, sa fie implicat in conflicte indirecte, nesiguranta, strainii, confesiunile personale, critica, sa nu fie luat in serios, umilinta, materialistii.
Abilități: Vraji non-verbale
Materia Favorită: Aparare contra Magiei Negre
Materia Detestată: Transfigurarea
Puncte Forte: Protector si tenace
Puncte Slabe: Pesimismul
Obieciuri/Ticuri/Tabieturi: Isi maseaza barbia cand analizeaza
Bong: Lipsa emotiei si a trairilor interioare
Erised: Sa faca ceva important in viata
Patronus: Vidra
Personalitate: Jason este genul de om precaut, inclinat spre meditatie si dotat cu multa imaginatie. Este dominat de sentimente, isi aude vocea interioara, are presimtiri si se bazeaza mult pe intuitie. Este politicos, tandru, binevoitor, empatic, devotat si mare dornic de liniste. Are nevoie de siguranta si ii place sa fie laudat, fiind recunoscator pentru acestea.
Respecta conventiile sociale si recunoaste necesitatea disciplinei, chiar daca ii vine greu sa se lase ingradit. Are toane, riscand uneori sa se lase dus de val si sa cada. Cu toate astea, ii plac oamenii directi, care nu incearca sa-l ia pe ocolite. Jason este un adept al expresiei "punct ochit, punct lovit" si nu ii place sa stea prea mult asupra unei probleme. Prefera sa se gandeasca la trecut, insa isi continua viata fara prea multe regrete. Poate sa fie mofturos, facandu-le celor apropiati viata grea. In societate, poate sa dispere. Are momente rare in care se manie repede. In schimb, este mai mereu calm. Ii place sa asculte, dar ii este teama sa dea sfaturi. Nu pretinde ca le stie pe toate, dar ii place sa aiba ultimul cuvant.
Se simte cel mai confortabil acasa, langa familie, sau in spatiile pe care le cunoaste, alaturi de prieteni foarte apropiati.
{BEEN THERE, DONE THAT }
- Mama: Faye Keckwick
Tatăl: Stewart Richter
Frați/Surori: Ian Richter
Locul Nașterii: Irlanda
Animale de Companie: O bufnita Ackley
Scurt Istoric: Cu sangele de german curgand prin vene si tabieturile englezesti punctand in minte, Jason a crescut in mica sa familie, in Irlanda imbibata de mirosul sarat al marii, aroma trifoiului si inveselita de cantecele traditionale de taverna. Alaturi de fratele sau, a fost educat sa respecte istoria si principiile familiei. Din aceasta cauza, familia ocupa unul dintre cele mai importante locuri pe lista lui de prioritati.
Pune mare accent pe relatia cu fratele sau, bucurandu-se de placerile copilariei in jocurile cu Ian. Se inteleg bine si este mereu dispus sa-l ajute cum poate mai bine.
Respecta in egala masura un concert de vioara si unul de muzica rock. Prefera linistea, dar nu se da la o parte in fata unui sport. Ii poarta o mare grija bufnitei sale, Ackley, pe care o primeste odata cu acceptarea la Hogwarts. In scoala invata bine, dorind sa-si faca familia mandra.
{THE PEN IS MIGHTIER THAN THE SWORD}
- Nume: Max (Ema Snow)
Vârstă: 18 ani
Exemplu RP:
Quote:Cat de plictisitor trebuia sa fie in mintea unora! Dar nu putea sa ii condamne. Pana la urma, existau multe evenimente care puteau goli rezerva de energie si de emotie a unui om. Intotdeauna presupusese ca moartea unei persoane dragi va fi partea grea. Si era, nu exista niciun dubiu, insa s-a clarificat destul de repede ca viata ce venea dupa moarte era cu mult mai dificila. Cand venea vorba de morti, exista o suspendare a tot ce era normal, macar pentru o vreme. Emotiile puteau sa nu fie ascunse, treburile si responsabilitatie puteau sa fie usurate sau amanate pentru putin timp. Dar apoi venea trairea vietii. Miscarea inevitabila inainte, intr-o lume care, in ciuda tuturor asteptarilor, isi continua cursul cam cum si-l continua si inainte. Trairea era ceea ce el gasise dificil. Si uneori rasul. Si uneori sa respire. Erau momente in care era mai simplu, iar el incepea sa creada ca poate va putea continua asa cum o facea inainte. Dar apoi venea durerea -uneori in momente neasteptate- si gasea din nou dificil sa creada ca lucrurile vor fi iar normale. Pentru ca nu vor fi. Nu in maniera veche de normal, oricum. Un nou, gol normal incepuse sa se formeze pentru el.
RE: Jason A. Richter - Julieta D. Thibault - 11 Jan 2013
Iiiii playby nou:> i like it ! ) have fun in continuare my dear si imi place patronusul: vidra !
RE: Jason A. Richter - Ivy Thibault - 11 Jan 2013
- My brother come here give me a hug
.
RE: Jason A. Richter - Agnes Marie Lovel - 11 Jan 2013
- Maxie, gagicul asta nu e sezy, dar e destept.

Ii plac romanele politiste? face parte dintr-unul >.>
Dar, intr-adevar, imi place patronusul. Si imi place ca ne-ai onorat cu aparitia surprinzatoare a unui alt caracter de-al tau. 8-> Slava tie! ^ ^
Sa te distrezi in continuare (cu mine). > < Katie panda-bear te pupa. ;*
RE: Jason A. Richter - Freyja Maegan Guðríðr - 11 Jan 2013
- Have fun in continuare, Em
3
Nu-mi place tipul, asta poate pentru ca nu m-am uitat la Sherlock, or something, insa l-am tot vazut prin grafice pe un forum, asa ca sunt putin obisnuita cu el. Insa sunt sigura ca personajul e genial, ca toate personajele tale Colin
- LE: hmm, mi-ati deschis apetitul pentru o clona noua
*goes to think about one*
RE: Jason A. Richter - Jason A. Richter - 11 Jan 2013
Multumesc > < Abia astept sa ne vedem la RP si in varianta asta 
Cat despre play-by... Mda... Cam asta a fost jumatatea de ora de glorie a lui Benedict Cumberbatch =))
RE: Jason A. Richter - Valerie N. Von Chevale - 11 Jan 2013
Have fun in continuareee!> <
RE: Jason A. Richter - Julieta D. Thibault - 11 Jan 2013
NU CRED ! L-AI LUAT PE BEN BARNES  
RE: Jason A. Richter - Agnes Marie Lovel - 11 Jan 2013
- Eu nu pot sa cred ca l-ai luat pe Ben Barnes.

Il pastram de ceva vreme pentru orice ventualitate. Acum trebuie sa caut altul. Esti iertata din oficiu. > <
RE: Jason A. Richter - Colin Hawkeye Rovson - 11 Jan 2013
Vina Ninei :> Asta asa, daca te gandesti la arme nucleare si scene de tortura.
Thanks again! > <
|