Darkmark RPG Forum
I am nothing without you - Printable Version

+- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro)
+-- Forum: Hogwarts (https://www.darkmark.ro/f-hogwarts)
+--- Forum: Camera Necesitatii (https://www.darkmark.ro/f-camera-necesitatii)
+--- Thread: I am nothing without you (/t-i-am-nothing-without-you)

Pages: 1 2 3 4 5

I am nothing without you - Calliope A. Dubois - 14 Jan 2013

I am nothing without you, because baby...you're the one for me
Calliope & Jason
[Image: QzEPX.gif]
  • Isi privi roba care se murdarise si uitase sa o curete, asa ca o lasa pe marginea spatului in speranta ca avea sa se ocupe de ea mai tarziu. Isi lasa doar un hanorac negru pe ea si o perech de blugi, iar tenesii albi care o insoteau oriunde si-i gasi imediat. Parul blond si lung si-l lasa sa curga pe umeri exact ca o cascada si iesi din Turnul Ochilor de soim cat mai repede, avea nevoie de relaxare.
    Cobora scarile castelului, insa in pas lent. Nu avea chef sa alerge, se simtea intr-un fel obosita dupa experienta de ieri cu Colin, ajunsese sa alerge ca o nebuna prin padure si prin incaperi, sa se catere in copaci si sa foloseasca si briceagul de care nu se atinsese niciodata. Insa se dovedise a fi folositor, si de aceea acum il purta oriunde cu ea.
    Pasii o purtara pana in fata Camerei Necesitatii, acum trebuia doar sa se asigure ca nu era nimeni si putea sa faca ce voia ea. Isi lipi urechea de usa, nu auzi niciun zgomot asa ca isi imagina..o gradina, noaptea plina cu stele si luna care le veghea. Exact ce isi dorea, apasa pe clanta si intra inauntru, era prea..frumos ca sa fie adevarat.

RE: I am nothing without you - Jason A. Richter - 14 Jan 2013

• Nu existau multe lucruri de care era mai mult decat convins, dar era sigur ca el era total diferit de colegul sau de dormitor, macar din anumite aspecte. Daca celalalt umbla ciufulit, in aceeasi stare in care se si trezise dimineata, Jason prefera sa se aranjeze putin. Nu vroia ca lumea sa fuga de el, urland dupa ajutor. Asta ar fi cat se poate de ciudat. Si daca celalalt avea o pasiune pentru camasi, Jason se simtea mai comod in tricourile lui. Iar daca celalalt topaia pe trepte ca un apucat, Soimeanul nu avea sa riste. Nu avea sa mai riste. Fusese suficient sa alunece o singura data si sa intampine podeaua cu dosul ca sa se asigure ca nu avea sa mai alerge pe scari pentru urmatorii doi ani. Asa, ca sa fie sigur.
    Inca medita la diferentele si asemanarile dintre ei si altii, privind pierdut pe fereastra. Frigul coridorului i se parea bine venit acum. Il linistea si parca ii soptea raspunsuri in privinta intrebarilor lui. Zambi usor, rezemandu-si genunchiul de pervaz. Asta ar fi trebuit sa fie o pozitie ciudata. Si poate ca era, dar putea la fel de bine sa nu fie.
    Isi intoarse capul cand auzi pasi si se uita de-a lungul coridorului, prinzand forma blonda si inalta. Se intoarse cu totul in directia in care disparuse, intrigat de ce vazuse. Si o urma. Pana la o usa. Jason medita o clipa. Poate ca nu era bine venit sa intre. Dar tot intra. Si ramase mut, pentru ca ce vedea sfida orice regula a logicii.

OOC: Scuza-mi intarzierea, probleme cu internetul ~_~

RE: I am nothing without you - Calliope A. Dubois - 14 Jan 2013

• Intra in incapere si inchise usa dupa ea, gradina noaptea, impanata cu trandafirii si vegheata de stele era superba. Nu stia ca, chiar de asta avea nevoie insa nimerise bine. Observa o bancuta in apropiere, isi puse pe jos hanoracul si se lasa doar intr-un tricou lejer, alb. Nu era imbracata chiar potrivit pentru scena asta in care se afla, un tricou alb si o pereche de blugi, ceva simplu. Insa nu aveau asta sa-i strice planurile, voia sa se relaxeze. Se aseza pe banca privind in sus, aproape ca, credea ca viseaza. I-ar fi placut sa mai fi fost cineva aici, pur si simplu sa impartaseasca cu el/ea chestiile astea.

Auzi brusc cum usa se deschise si de sperietura se dadu cu banca peste cap ajungand intr-o pozitie in care..si-ar fi putut rupe gatul. Insa nu era atat de grea incat greutatea corpului sa ii fie o piedica.
    - Asta a durut. Spuse ea apoi ridicandu-se de acolo si scuturandu-se, apoi isi ridica privirea catre persoana care intra in camera. Nu o recunoscu insa zise:
    - Calliope.

RE: I am nothing without you - Jason A. Richter - 14 Jan 2013

• Cum putea exista o gradina si un cer de noapte in interiorul Hogwarts-ului? Dar stai asa, tocmai asta era schepsisul. Era la Hogwarts pana la urma. Era normal... nu? Cum de tavanul Marii Sali reflecta cerul de deasupra? Magie. Dupa o clipa de gandire, isi aminti de Camera Necesitatii. Probabil ca asta era locul in care se afla.
    Totul disparu in clipa in care auzi cazatura si isi intoarse ochii spre fata pe care o vazuse anterior. Doar ca acum apuca sa o vada mai bine. Se trezi intr-o miscare ciudata, prins undeva in mijlocul actiunii de a se duce sa o ajute. Isi retrase fastacit mainile si mai inainta cativa pasi spre ea.
    " Jason" se prezenta, zambind usor.
    O privi politicos, insa in acelasi timp cercetator.
    " Sigur esti bine?"
    Nu si-ar fi dorit ca fata sa pateasca ceva. Simtea ca vrea sa o protejeze. Nu-si explica, dar imbratisa sentimentul cu bratele deschise. Se apleca si intoarse bacunta, uitandu-se iar spre Calliope. Tacu o clipa, gesticuland in jur cu miscari incete si largi.
    " Deci... Tu ai adus astea aici..." murmura el incet. " Foarte interesant"

RE: I am nothing without you - Calliope A. Dubois - 15 Jan 2013

• Poate ca o daduse in bara si aratase ca o impiedicata, in fond asta era. De cand se stia mereu se impiedeca si pe loc drept, insa se obisnuise cu asta. Cine o accepta o accepta asa cum era, fara dar si poate. Ea facea la fel, nu o interesa ce defecte avea cel de langa ea, important era sa o respecte caci asa facea si ea. Isi reveni din visurile ei si isi indrepta atentia catre baiat. Jason..deci, frumos nume. Cel putin era pe gustul ei.
    - Aaa, da. Sunt bine, sunt mai impiedecata de felul meu. Spuse ea gesticuland cu mainile in aer, insa le lasa repede jos constatand ca era ridicola. Ofta, si ii facu semn daca voia sa se aseze pe chestia aia..patura de pe iarba, ea asta facu. Isi indrepta privirea catre stele si apoi catre baiat, zicand:
    - Da, deobicei camera necesitati..deasta e facuta, sa iti de-a ce iti doresti. Iar eu voiam asta si se pare ca am primit. Cerul era plin de stele, luna era plina si frumoasa pe cer, un peisaj superb.
    - Ce te aduce pe aici, Jason? Se trezi ea spunand din senin.

RE: I am nothing without you - Jason A. Richter - 15 Jan 2013

• Aceasta tanara domnita era intr-adevar o prezenta placuta. Jason recunostea faptul ca nu era indicat sa-si exprime opinia atat de repede, insa pur si simplu era ceva in legatura cu ea care il calma. Poate ca era vorba de acea aura energetica de care auzise. Indiferent de motiv, se bucura sa accepte prima impresie.
    Ridica usor din umeri.
    " Nu stiu sa-ti spun exact. Doar stateam pe holuri si faceam comparatii cand te-am vazut. Si stiu ca e nepoliticos din partea mea, dar presupun ca poti spune ca te-am urmarit"
    Se simti ca un tampit sa zica asta. Nu, lucrurile de genu' nu se pomeneau in conversatii. Nu atunci cand vroiam ca cel cu care vorbesti sa nu faca rost de un mandat sau sa te pocneasca in freza, eventual sa inceapa sa fuga mancand pamantul si urland cat de grosolan esti. Schita un zambet usor.
    " Eram curios in privinta incaperii si nu m-am putut abtine sa raman la usa."
    Se aseza pe patura, uitandu-se rapid la ea. Isi retrase privirea, incercand sa nu para insistent.
    " Si in plus, am mai cunoscut pe cineva. Ca nume macar"
    Evident ca nu si din alte puncte de vedere.

RE: I am nothing without you - Calliope A. Dubois - 15 Jan 2013

• Zambi si il lasa pe Jason sa spuna tot, era curioasa in legatura cu el. Insa facu ochii mari cand afla ca o urmarise, in general nu multe persoane erau interesate de ea. Sau cel putin nu gaseau nimic interesant la ea, caci chiar nu era. Isi musca buza inferioara si apoi isi indrepta privirea catre el, zicand:
    -Nu e nepoliticos, e curiozitate. Nu ma supar, nu multa lume e interesata despre persoana mea. Spuse ea gandindu-se ca ea era in general sociabila, cunostea multe persoane insa nu se dovedeau a fi chiar asa apropiat, singurul in care se putea incredere era Colin.
    Isi dadu suturi mintale la gandul ca probabil il plictisea si credea ca face pe victima insa nu era asa. Ea nu il tinea cu forta acolo, daca voia sa plece era liber sa o faca, insa i-ar fi parut rau...ii placea compania lui, chiar daca il cunostea doar de cateva minute. Se ridica de pe patura asezandu-se turceste, zicand:
    -Nu strica niciodata un prieten in plus, sau de multe ori doar un nume in plus pe lista. Spune-mi despre tine, Jason..istoria ta, dadu usor absenta din umeri.

RE: I am nothing without you - Jason A. Richter - 16 Jan 2013

• Jason tresari. Isi dori sa ii spuna fetei la ce se referise prin un nume pe o lista. Nu dorea sa se dea superficial, pentru ca, adevarul fie spus, nu era de obicei unul. Doar ca nu putea sa spuna altceva pentru ca nu o cunostea pe Calliope in asemenea masura. Nu stia prea multe despre ea. Dar zambi, fericit sa afle ca nu era deranjata. pe de alta parte, se vazu pus in incurcatura. Nu era nimic interesant de spus despre el... Isi masa barbia, facand rapid un plan in minte.
    " Pai, istoria mea ca individ este momentan lipsita de grandoare. Am un frate mai mic, Ian, care este de asemenea elev la Hogwarts, la Viperini. Si cam atat. Nu am reusit sa cunosc multa lume. Doar colegul de dormitor. E putin mai abstract, ca sa zic asa... Este... aerian. In schimb, m-am nascut in Irlanda. Tata provine dintr-o familie de germani, iar mama este englezoaica. Vezi tu, tata m-a invatat in toti anii astia despre nobletea familiei Richter, mi-a spus povesti despre cat de bogati erau si ce faceau. Doar ca, la un moment dat, cineva s-a avantat, iar acum as putea spune ca neamul e mai mult sau mai putin falimentar. Insa nu regret. Sunt mult mai importante lucrurile la nivel spiritual decat material."
    Ridica din umeri, simtindu-se de parca vorbise prea mult. Se intoarse, zambindu-i tinerei. Era ceva special in legatura cu ea. Isi dadea seama de asta si si-ar fi dorit sa inteleaga odata micul ei secret.
    " Randul tau" spuse, sperand sa dezlege putin din misterul ei.

RE: I am nothing without you - Calliope A. Dubois - 16 Jan 2013

• Il asculta cu atentie si se bloca cand auzi numele Ian. De ce ii se parea asa cunoscut? Lasa asta la o parte si se bucura cand auzi ca s-a nascut in Irlanda, din nou isi aminti de Ian. Era prea mare coincidenta, insa nu aflase despre el daca era vrajitor sau Incuiat. Isi lasa gandurile astea la o parte, acum trebuia sa se concentreze pe Jason si ce spunea el, ii se parea destul de interesanta istoria lui. Nu trebuia sa fie din cine stie ce familie regala sau sa fi facut lucruri marete, pentru ea orice detaliu era interesant si important in acelasi timp. Zambi si rase cand il observa cum isi masa barbia, isi amintea de desenele Incuiatilor. Isi puse mainile pe genunchi, stand in pozitie turceasca si isi intoarse privirea spre el, spunand:
    -Pai, te previn de la inceput: nici istoria mea nu e una grandioasa. M-am nascut in Franta, mai exact Paris intr-o familie de vrajitori. M-am nascut pe douazeci august, intr-o noapte furtunoasa de toamna, cel putin asa zice mama. Dupa trei ani de la nasterea mea, s-a nascut si fratele meu Pierre care momentan locuieste in Germania cu sotia lui si doi baieti, pe care ii vizitez din cand in cand. Si la varsta de 11 ani am primit scrisoarea mult asteptata de la Hogwarts unde am fost sortata la Ochi de Soim si iata-ma in prezent. Nu e mare scofala, spuse ea ridicand din umeri.
    - Cat despre istoria ta, mi se pare..interesanta, si in plus nu trebuie sa fii fiul reginei Angliei ca sa ai o istorie grandioasa. Si cred ca il cunosc pe fratele tau, Ian. Daca nu ma insel a fost cu mama ta si cu o prietene de-a ei in vacanta..undeva la ocean si acolo l-am cunoscut.

RE: I am nothing without you - Jason A. Richter - 16 Jan 2013

• Rase. Da, istorie grandioasa sau nu, nu si-ar fi dorit sa fie fiul reginei Angliei. Asta probabil ar fi insemnat sa fie mereu sobru si sa-si bea ceaiul cu degetul mic ridicat. Si probabil ca ar fi trebuit sa aiba un Courgy in loc de o bufnita. Ceea ce nu prea ii convenea. Ackley era tot ce isi dorea. Il ajuta cu corespondenta si era chiar amuzant sa o irite ocazional, facand-o sa se invarteasca in loc dupa o mica recompensa gustoasa.
    " Presupun ca el era. A fost cu mama intr-o vacanta la ocean. Eu am ramas acasa cu altele. Nu prea am avut chef de zvapaiala"
    Ridica din umeri.
    " Asa ca presupun ca cel pe care l-ai intalnit a fost intr-adevar Ian"
    Deci Calliope era din Franta. Foarte frumos. Si de asemenea interesant. Caci era acum la Hogwarts, nu la Beauxbatons. Desi i-ar fi placut sa ajunga pe acolo. Nu din aceleasi motive precum orice alt baiat de varsta sa -frantuzoaicele cu zambete de milioane si pahare de vin in mana- ci mai degraba datorita dorintei de cultura. Francezii aveau anumite principii pe care le respectau cu sfintenie, iar lui i-ar fi placut sa cunoasca mai multe. Zambi.
    " Deci esti matusica deja. Cred ca e fascinant. Recunosc ca nu prea m-am gandit la viitor, dar mai sunt momente in care imi imaginez cum va fi peste ani si ani de zile. Nu stiu... Tu te-ai gandit la o cariera deja?"