![]() |
Doar niste dueluri... - Printable Version +- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro) +-- Forum: Lumea Incuiatilor (https://www.darkmark.ro/f-lumea-incuiatilor) +--- Forum: Graveyard (https://www.darkmark.ro/f-graveyard) +--- Thread: Doar niste dueluri... (/t-doar-niste-dueluri) |
Doar niste dueluri... - Iseult Cromwell - 02 Jun 2008 Jade se plimba pe holul plin de elevi. Parea ca se intampla ceva grav,deoarece in fata salii de duel era mare imbulzeala. Reusi sa se strecoare printre ei, ca apoi sa vada o scena ingrozitoare:un baiat din anul 7 isi batea joc de unul din anul intai, care parea imobilizat fara sansa de a putea riposta. "Hei, tu!"urla Jade la baiatul din anul 7. Acela isi intoarse capul, curios. "Da, tu, cine te crezi, ma rog? Hai, lasa baiatul in pace, si ia-te de cineva de masura ta!Binenteles, doar daca nu esti prea las!"spuse ea, uimita peste masura de curajul ei. Baiatul, mai bine zis aproape barbatul, era de sapte ori cat ea. Se parea ca era(binenteles)unul dintre Viperini. "Deci vrei sa ne duelam?Prea bine."si lasa baiatul sa plece. "La trei, incepem!"zise el."1...3!" Baiatul o lua pe Jade pe nepregatite. "Rictumsempra!" Jade fu lovita frontal de un jet argintiu, ce o facu sa cada pe spate. "Expeliarmus!"tipa din nou baiatul,dezarmand-o. Jade incepu sa tremure deoarece stia ca nu avea nici o sansa. Urmatoarele vraji fusesera evitate foarte greu, Jade incepand sa sara dintr-un picior in altul. "Vrei sa dansezi?Bine!!!Tu ai vrut-o! Tarantallegra!" In secunda urmatoare, picioarele lui Jade incepura sa se miste in ritm de tarantela. "Opriti-va!" Jade intoarse capul si observa ca era...(continuati voi.. ![]() Re: Doar niste dueluri... - Shayera Holl - 24 Jun 2008 Era Shayera care ii impinse pe toti elevi ca sa poata trece. "Termina odata,nu imi vine sa cred"spuse din nou fata nervoasa,nu era in toane bune "Haide termina odata,imi esti verisoara dar nu imi comanzi"spuse viperinul pe un ton mai linistit "Sa iti amintesc ca nu suntem verisori,doar veri,e o diferenta,nu suntem verisori de gradul I ci doar de al-II-lea,si oricum..."spuse fata nervoasa "Bine bine,mai lasa-ma cu toate chestiile tale despre arborele genealogic"spuse viperinul care era chiar Marcus Flint,varul Shayerei pe care il ura "Cine iti permite sa iti bati joc de cei mai mici?"intreba Shayera foarte calma de data asta "Pai,sunt mai mare,si stiu mai mult,mai multe vraji"spuse Marcus mandru "Da,vad ca esti mai mare,si mai prost,tu nu vezi ca e viperin ca si tine?"intreba fata ajutand-o pe Jade sa se ridice "Da dar,de ce s-a bagat?asa ii trebuie"spuse Marcus cu tot felul de arere "Da,si tie asta iti trebuie"spuse Sheyera lund miseleste bagheta varului sau"daca nu termini,am eu grija de bagheta ta"mai spuse fata cu o privire de vulpoaica "Si ce o sa faci tu cu bagheta mea,oricum nu o poti controla,am vazut asta...in vacanta"spuse viperinul mandru de ce se intamplase in vara trecuta "Da,sigur,doar tu poti fi asa de prost incat sa ncerci sa folosesti magia in vacanta de vara,dar noroc ca ti-am luat eu baghta...am tinut-o la mine toata vara,sa apar oamenii de prostia ta...si acuma...uite ce o sa fac"spuse Shayera punand amandoua mainile pe bagheta dand impresia ca vrea sa o rupa "Nu nu nu..te rog"spuse Marcus zambind "Nu ma prostesti pe mine cu un zambet fals"suse fata care avea grija de prietena ei... Tocmai o ducea la infirmeria.Intre timp,Shery intreba "Te simti bine?" "Da,dar cine era?"intreba Jade "Pai,protul meu var din partea mamei"zambi Shayera ironic "Cand o sa ii dai bagheta?"intreba Jade din nou "Pai..daca ar fi sa io dau numai atunci cand o sa ii vina mintea la cap,nu cred ca o sa io dau curand,dar oricum,o sa io dau,nu pot scapa de milogenile lui si de amabilitatea lui,care ma terorizeaza"spuse Shayera pufinind in ras "Dar e chiar asa cum zici tu?...adica...dus cu pluta?"intreba Jade zambind...se pare ca se simtea mai bine "Pai,pana la varsta de 12 avea minte,cred ca a lasat-o in cort atunci cand am fost in padure cu parintii"spuse Shayera ganditoare,batjocoritor Cele doua fete se indreptau spre aripa spitalului,dar se pare ca Jade se simtea bine Re: Doar niste dueluri... - Iseult Cromwell - 24 Jun 2008 Shayera si Jade mai rasera cateva clipe,pana cand cineva o prinse de umar pe Sher. Era doar Flint. "Imi vreau doar bagheta inapoi, verisoara!"spuse el, ridicand usor vocea si intinzand mana dreapta ca sa apuce bagheta din mana Shayerei. "Esti surd sau ce?!? N-auzi ca nu ti-o dau?"tipa si Shayera, exasperata de incercarile varului ei. "Dar imi trebuie!"raspunse Marcus. "De ce? Iar ai prins vreun copil nevinovat ca sa-l bati?"raspunse si Shery, foarte suparata. "Va trebui sa o castigi! Imprumuta bagheta unora dintre amicii tai si ne vedem in Camera Duelurilor!" "Te simti bine, draga verisoara?"spuse Flint, uitandu-se ciudat la Shayera. "Taci din gura, Flint. Lasa-mi prietena in pace."se rasti JAde la el. "Taci, fetito! Sau ai uitat ca te-am batut mar acum 5 minute?" "La Camera Duelurilor, in 10 minute!"spuse Sher printre dinti. Re: Doar niste dueluri... - Shayera Holl - 24 Jun 2008 "Acum ce o sa faci?stie vraji bune"spuse Jade "Nu ma subestima,primul viperin caruia ii va cere bagheta va fi Draco"spuse Shayera zambind "Si ce e cu asta?e viperin,nu va inghiteti prea bine"spuse Jade ganditoare "Stai linistita,eu cu Draco avem multe in comun...cum ar fi Federic...fratele meu a fost prieten bun cu el"zambi Shayera "Si crezi ca o sa faca ceva pentru tine?"intreba Jade "Sa mergem...stiu eu ce o sa fac...daca nu...o sa ma duelez...nu e nimic intr-un mic duel cu varul meu"spuse Shery mergand in cautarea lui Draco Cand il vazuse Shayera spuse "Draco,stiu ca noi nu ne intelegem foarte bine...dar...mi-ai putea face o favoare?" "De cand imi cer cercetasii o favoare?"intreba Draco zambind "Nu doar Cercetasii"spuse Jade "Deci...sa iti spun........[timp in care Shayera ii povesteste ce se intamplase]..deci...am nevoie de ajutorul tau,stiu ca e bizar,si eu sunt surprinsa,dar tu esti singurul la care pot apela,te rog...te rog in numele lui Federic"spuse Shayera cat putu ea de convingatoare "Deci vrei sa iti mint varul in numele lui fratetou"intreba Draco cam uimit "Haide,lasa-l,nu o sa accepte"spuse Jade "Ba da,dar o fac pentru Federic,si pentru viperina"spuse Draco "Ma cheama Jade"spuse Jade zambind "Deci....ce trebuie sa fac?"intreba Draco "Sa zici ca nu poti sa ii dai bagheta lui Marcus...zici...ca ai un duel...si poftim bagheta lui,zici ca m-ai convins sa ti-o dau...gasesti tu o poveste buna..."spuse Shayera "Pfiiiii...cam mult...as imi mint prietenul"spuse Draco facand mofturi "Dar s-a luat de un viperin...nu stiu ce se intampla cu el...te rog frumos"spuse Shayera milogindu-se "Mai sa fie...cercetasa ma roaga frumos...dar uita cum ma trateaza in fata celorlalti"spuse Draco zambind draceste "Bine,imi pare rau pentru tot,...acuma te rog"spuse Shayera pierdandu-si rabdarea"mai sunt 3 mnute,trebuie sa vina la tine...spune odata"spuse Shayera ridicand tomnul "Bine bine...va ajut"spuse Draco cedand Fetele plecara la timp...fiindca Marcus tocmai sosise Re: Doar niste dueluri... - Iseult Cromwell - 24 Jun 2008 "Era cat pe-aci!"spuse Shayera, uitandu-se in spate, la Flint. "Da."zambi si Jade. "Hm, hai sa mergem in Camera Duelurilor! Nu vreau sa intarzii!"spuse Sher. "Pot sa merg si eu?"intreba Jade, timid. "Binenteles! Nu vrei sa vezi cum il bat mar pe cel care te-a ranit?" "Ba da...Sigur ca vreau!"spuse Jade. "Atunci haide!"spuse Shery. Fetele mersera grabite spre camera duelurilor pana cand dadura de... "Cedric!"spuse Shayera, uimita. "Ce cauti aici?" "Pai, ce crezi ca nu a auzit toata lumea de viitorul tau duel cu Flint?"zambi el, siret. "Vezi ce repede se raspandesc zvonurile importante?"rase Jade. Cedric o ajuta pe Shayera sa se ridice,iar ea sa o ajuta pe Jade. "Pai, ce pot sa-ti spun..."spuse el, uitandu-se la pantofii lui, "...Mult noroc!" Si spunand acestea, Cedric ii zambi dulce, mergand mai departe. "Doar atat?"mormai Jade, nemultumita, uitandu-se la Shayera. "Eh, tu nu il cunosti pe Cedric!"spuse Shayera. "Acum haide, pana nu intarziem!" Cele doua fete alergara pe coridorul lung, pana cand dadura de usa Camerei. "Haide, Shayera, fii calma, nu e decat amaratul de var al tau!"isi spuse ea, incercand sa-si stapaneasca emotiile. 'Oare de ce ma consum atat? Este doar Marcus Flint, cel pe care il bat mereu la sah, sunt mai buna decat el, in toate privintele! ...Dar este mai mare decat tine!' spuse o alta parte a mintii ei. 'Si ce daca? Cu atat mai mult, este mai prost!' Jade si Shery intrara in camera, constatand ca toata sala era plina. Erau toti elevii din scoala, in afara de... "Flint! Unde e Marcus Flint?"tipa unul dintre ei. Shayera se uita la Jade cu un mic zambet pe buze. Re: Doar niste dueluri... - Shayera Holl - 25 Jun 2008 "Vezi,asa il pot si umilii un pic"spuse Shayera cu un zambet malefic pe buze "Shery,rudele tale pe care le ai la Hogwarst,la ce case sunt?"intreba Jade interesata "Pai 3 vipii unul soimi si unul pufi,de ce intrebi?"intreba Shery zambind ironic "Pai...semeni cu ei,adica,esti cam entuziasmata cand te razbuni"zambi Jade "Stai linistita,nu sunt chiar asa...doar ma bucur...doar nu crezi ca am ceva rau in mine,pai bine,am,dar nu in asa fel,asa ii tre la varmeo daca se ea de cei mai mici"spuse Shery zambind si gasind o scuza "Bine,bine,incheiem subiectul,si iti dai seama,nici nu imi vine sa cred,Malfoy nea ajutat"spuse Jade ganditoare la cele intamplate "Da,viperinii nu sunt prea rai,dar cu tine ma inteleg cel mai bine,poate chiar si din celelalte case,eh...nu conteaza"spuse Shayera "Flint,oare va mai veni,unde e?"intreba Jade "Nu stiu,si nici nu ma intereseaza,ma intereseaza mai mult asta"spuse Shayera aratand spre multimea de elevi care asteptau duelul "Ce e cu ei?"intreba Jade "Ma intreb oare cine a raspandit vestea,cred ca stiu cum suna cercetasa Shayera Holl l-a provocat pe Marcus Flint la un duel"spuse Shery pufnind in ras "Deci,se pare ca nu vine,lumea se retrage,sigur va fi un subiect genial de discutie,Flint nu vine la duel,dar nu se gandeste?ceilalti o sa il creada un las"spuse Jade "Normal,dar as vrea sa fie subiect de discutie,totusi imi e var,si as vrea sa vada lumea ca am fata"spuse Shayera ingandurata "Si ce o sa faci?"intreba Jade"o sa il ajuti?".O intrebare la care nu primi raspuns "Haide,o sa spun ca...a primit bagheta,si totusi suntem veri,nu avea pentru ce sa ne duelam"spuse Shayera hotarata sa spuna asta tuturor "Dar de ce vrei sa il ajuti?"zambi Jade "Totusi,suntem veri,daca e prost,nu rebuie sa il umilesc,trebuie sa il ajut,nu sa imi bat joc de el"spuse Shayera gandindu-se si la varul ei "Cine te mai intelege,odata te razbuni,odata il ajuti"zambi Jade "Pai,eu am inteles ceva,trebuie sa ii ajuti pe cei mai....in momentul asta...cu creier mai minuscul"spuse Shayera zambind Jade numai dadea din cap...era clar...Shayera isi pierduse mintile,dar nu de tot OCC.dar numai noi postam pe aici? |