Darkmark RPG Forum
Dawn of the Dragons - Printable Version

+- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro)
+-- Forum: Hogwarts (https://www.darkmark.ro/f-hogwarts)
+--- Forum: Baia Plangacioasei Myrtle (https://www.darkmark.ro/f-baia-plangacioasei-myrtle)
+--- Thread: Dawn of the Dragons (/t-dawn-of-the-dragons)

Pages: 1 2

Dawn of the Dragons - Colin Hawkeye Rovson - 02 Feb 2013

Dawn of the Dragons
[Image: tumblr_mdrim4rXXw1qgjtflo1_500.gif]
-Freyja&Hawkeye-

• Este intotdeauna interesant sa te furisezi pe un coridor atunci cand esti imbracat numai in negru si esti posesorul uneia dintre acele priviri atente, sigure si cool, aparand un obiect de mare valoare. Lucrurile stau complet altfel cand esti mai impiedicat decat un caine beat, imbracat in blugi, tenisi si un tricou lalau, carand in maini bucati impachetate de friptura de pui si peste. Cu atat mai mult cu cat ai si o bucata cruda de peste. Hawkeye stramba din nas. Spera doar ca acea carte despre dragoni pe care o gasise in biblioteca sa nu-l minta. Era destul de ciudat sa aberezi o minciuna in fata spiridusilor de casa si era si mai ciudat sa descoperi ca furi brusc mancare.... intr-un loc in care nu trebuie sa-ti faci griji in aceasta privinta. Dar merita orice. Orice pentru Fluffy, Sol'hor si Yakkos. Asa ca merse pisiceste -sau cel putin asta incerca sa faca- pana spre usa mare, lemnoasa, ce ducea spre baia lui Myrtle.
    Trebuia sa recunoasca faptul ca Freyja fusese tare inspirata cu locul asta. Oricine ar fi intrat si si-ar fi dorit sa deschida Camera Secretelor s-ar fi ales doar cu o durere de cap dupa un minut in compania vocii fantomei. Avea talentul unic de a-ti taia cheful de orice. Probabil ca si un presedinte ar renunta la mandat in astfel de cazuri.
    Hawk impinse usa cu spatele, strecurandu-se cu grija in baie. Se sili sa isi puna un zambet urias pe buze si o intampina pe Myrtle. Vizitase atat de des locul asta in ultima vreme, incat incepuse sa se prinda ca un salut politicos si faptul ca se arata dornic de discutie o alungau pe fantoma destul de repede. El se plictisise de ea si, aparent, si ea se plictisise de el. Prea bine.

RE: Dawn of the Dragons - Freyja Maegan Guðríðr - 02 Feb 2013

• Freyja abandonase in ultimul timp rochiile lungi, vaporoase, in favoarea blugilor si a hainelor normale. Pentru ea, aceasta schimbare era interesanta, insa nu putea spune ca ducea dorul hainelor de odinioara. Se simtea la fel de bine si in pantaloni, fara sa se teama ca la fiecare suflare de vant, fustele or s-o ia razna si ea o sa se impiedice de ele.
    Se dadu jos din pat, privindu-le pe colegele ei Viperine cum dormeau linistit, si pleca din Pivnita, mergand in sosete pana la usa, si apoi punandu-si pantofii. Se furise pe coridoare, atenta sa nu o vada cineva, si cand ajunse la Baia lui Myrtle, ignora fantoma care plangea suparata intr-un colt, si deschisa usa Camerei Secretelor. Urma vizita zilnica pe care o face adragonilor. Era ciudat, insa nu-l intalnise pana atunci pe Hawkeye nici macar o data.
    Se repezi la globul care continea cei trei dragoni, deschizandu-l si lasandu-i sa iasa. Constata ca acum erau mai mari cu cativa milimetri.
    Incepu sa se joace cu ei si sa-i ingrijeasca, asezandu-se in fund pe podeaua rece, si incepand sa le cante un cantec de leagan. Nu auzi pasii din spatele sau, adancita in Lily had a valley full of flowers

RE: Dawn of the Dragons - Colin Hawkeye Rovson - 02 Feb 2013

• O lasa pe Myrtle sa suspine intr-un colt si isi concentra atentia asupra oglinzii din fata lui. Era la fel de murdara ca intotdeauna, facand imaginea lui neclara. Ridica din umeri si isi cobori privirea, cautand robinetul decorat. Il cautase de prea multe ori in ultima vreme; ajunsese sa stie exact unde era. Doar ca ceva era diferit de data asta. Lucrurile erau pozitionate altfel, ceva mai rarefiate. Hawkeye isi ignora fiorul si incerca sa vorbeasca, imitand sunetele pe care le facuse Viperina atunci cand venisera impreauna. Ca de fiecare data cand facea asta, isi musca limba.
    " Drat..." injura el in surdina, usor sasait, scotandu-si limba.
    Se incrunta cu vehementa si se pregati sa isi reia vorbaraia. Doar ca il pocni realizarea, iar Hawkeye facu cativa pasi in laterala, urmarind linia chiuvetelor. Descoperi intrarea spre Camera Secretelor... mult prea deschisa pentru gusturile lui. Pur si simplu casca ochii. Cineva era acolo. Oh, pe barba lui Merlin! Daca cineva gasea dragonii? Isi scoase fara ezitare bagheta si pasi hotarat inainte, ignorand faptul ca arata ca un cretin cu mancarea intr-o mana. Oh, da, marele razboinic...
    Curand ajunse la el o voce cunoscuta, inaltandu-se in note muzicale, calme precum apa unui lac intr-o zi de vara. Zambi si isi puse bagheta inapoi in buzunar. Bun... Era doar Freyja... Dupa alti cativa pasi a putut sa o vada, stand cu spatele spre el, cu dragonii in jurul ei. Se auzi un strigat incantat, iar Hawkeye isi ridica din reflex mana in care tinea pachetul cu mancare.
    " Hei, Freys!" o saluta el, asezandu-se turceste langa ea.

RE: Dawn of the Dragons - Freyja Maegan Guðríðr - 03 Feb 2013

• Freyja tresari scurt cand auzi vocea lui Hawkeye, insa se calma rapid. Il privi cum se aseaza langa ea, si zambi, lasandu-l pe Fluffly s-o muste de deget. Pentur un pui, avea dintii destul de ascutiti, insa nu intr-atat incat sa-i faca o rana.
    "Hei", raspunse ea, privind amuzata mancarea din mana lui.
    Uitase sa-i spuna. De fapt, crezuse ca el stia deja, asa ca nu se gandise ca mai trebuia sa formuleze si in fraze.
    "Hawk, stii ca...ei au mancare. Globul asta. Pare mic, insa in realitate, adica in interior, e ca o vale mare, cam cat 10 turnuri Eiffel puse pe orizontala. Iar imprejurimile imita o padure, cu tot cu animale. Asa ca au destul mancare, insa apreciez gestul"
    Freyja nu mai vorbise cu Colin din acea zi cand se intalnise cu el si cu piratul. Iar atunci nu prea apucasera sa-si spuna mare lucru.
    "Desi cred ca la cat sunt de pofticiosi, au mancat tot ce le-ai adus."
    Incerca sa vorbeasca despre lucruri de suprafata pentru a nu ajunge la chestii sentimentale sau care nu isi aveau rostul. Pentru ca acum chiar nu isi aveau rostul. Chiar daca Freyja il placea acum pe Ian, tot nu uitase de Colin, insa trecea peste el, pentru a nu-i face pe unul dintre ei, si chiar si pe ea, sa sufere.

RE: Dawn of the Dragons - Colin Hawkeye Rovson - 03 Feb 2013

• Sprancenele lui mai aveau putin si se pierdeau in linia parului. Oh, acum asta era dura! Insemna ca nu facuse altceva decat sa-i rasfete si isi propusese de la inceput sa nu faca asta decat in situatii exceptionale.
    " Asta explica foarte multe" facu el incurcat, privind incruntat in podea. Probabil arata destul de caraghios, dar nici macar pentru o clipa nu ii trecu gandul prin minte.
    Se uita la pachet si apoi spre dragoni, inapoi la pachet si iar la cei trei. Se gandea serios daca ar fi fost indicat sa le dea ce le adusese. Medita un moment lung. Pai, ce putea sa faca daca nu asta? Sa se care cu mancarea inapoi? Nu ca era o problema, dar totusi.
    " Bine, fie" ofta amuzat si isi lasa umerii sa cada.
    Desfacu incet pachetul, scotand la iveala bucatile de carne.
    " In-afara de asta..." incepu Hawkeye, ridicand si indepartand pestele crud, " ... toate sunt gatite."
    Facu un gest cu mana spre mancare, intrebandu-se daca nu cumva era nepoliticos sa ii zica Freyjei asa ceva. El obisnuia sa manance de fiecare data cand venea sa verifice dragonii, desi de obicei era un mar. Dar chiar si asa. Se uita la Viperina.
    " Ce ai mai facut tu? Nu prea am avut sansa sa vorbim ultima oara, nu?"

RE: Dawn of the Dragons - Freyja Maegan Guðríðr - 04 Feb 2013

• Freyja auzi intreabrea lui Hawkeye si se crispa. Exact de asta se temuse. Pentru ca acum urma sa parao ipocrita, o nebuna. O tipa cu du-te-vino. Cum ar fi putut sa ii spuna fara sa mentioneze partea Ian? Ok, nu prea putea asta. Pentru ca trebuia sa spuna cuiva, si pentruu ca oricum, altceva nu ar avea ce sa-i spuna.
    "Nu multe", raspunse sec, insa stia ca asa nu merge.
    Lua aer in piept, tinandu-l pentru cateva secunde bune, apoi il elibera incet.
    "Pai, am fost la Sanctuar. Am intalnit pe cineva (la care rosi), apoi...am fost atacata de un spiridus de casa pe nume Koll, l-am prins si...a fugit. Apoi am fost atacata de un lup, pe care...l-am alungat cu puterile mele de dragon"
    Facu o pauza, privindu-l lung pe Hawkeye, apoi continua rapid:
    "Doar o data s-a mai intamplat, cand m-am intalnit a doua oara cu Kurt. Nu stiu, a fost ciudat, dar dintr-o data am avut o putere ciudata si...cum sa spun, gheare! Gheare! Iti dai seama?"
    Isi privi instinctiv unghiile.
    "Apoi, dupa ce lupul a plecat, s-a intors altul, insa nu am avut timp, pentru ca am fugit, direct in cuibul dragonilor. Pentru protectie"
    Freyja se opri, nedorind sa mai continue. Dorind, intr-un fel, pentru a se elibera, insa fiindu-i teama s-o faca. La ce bun?

RE: Dawn of the Dragons - Colin Hawkeye Rovson - 04 Feb 2013

• Hawkeye isi fixa privirea pe cei trei si zambin firav, dar entuziasmat spre ei. Era o experienta ciudata, pe care nu si-o putea explica. Simtea un strop de mandrie de fiecare data cand ii vedea intinzandu-si aripile sau arcuindu-si gaturile. Iar el nu avea niciun merit si niciun drept sa simta asta; erau dragonii Freyjei si ea fusese cea care le purtase de grija.
    Se apuca sa imparta mancarea in trei, cat mai corect si cinstit posibil. In timp ce mainile lui lucrau, atentia ii era indreptata spre Viperina.
    Fusese la Sanctuar. Foarte bine. Hawk se simtea relaxat sa auda asta. Banuia cat de drag ii era locul Freyjei, asa ca nu vedea nimic rau in asta. Din contra. Si oricum, Dawn Snow, care lucra acolo, incercase de multe ori sa-l convinga sa vina intr-o vizita. Ingheta usor cand veni vorba de gheare, de lupi si de un spiridus de casa pe nume Koll. Cum de se intamplase asta? Parca Sanctuarul Dragonilor era un loc sigur? Ingheta in mijlocul actiunii si isi intoarse cu seriozitate privirea spre ea.
    " Spune-mi te rog ca nu ai devenit o tinta" murmura el pe o voce grava.
    Gandurile i se intunecara, in minte formandu-i-se tot soiul de scenarii. Nu avea sa permita un dezastru. Se simtea cumva dator sa impiedice orice de genu'. Realiza brusc faptul ca risca sa schimbe intreaga atmosfera, asa ca se forta sa zambeasca, schimband subiectul.
    " Cine-i norocosul?" intreba vesel, amuzat, observand roseala din obrajii fetei. " Vezi? Ti-am zis eu ca nu are rost sa-ti pierzi timpul cu mine"
    De data asta zambi cu adevarat.

RE: Dawn of the Dragons - Freyja Maegan Guðríðr - 09 Feb 2013

• "Nu stiu daca am devenit o tinta. Cert e ca cineva imi vrea dragonii. Si cel mai rau lucru e ca-l cunosc pe acel cineva."
    Privi dezorientata in jur, inca incercand sa inteleaga motivele pe care Guillaume le avea.
    "Ne-am intalnit o singura data, acum un an, cand a venit la Hogwarts, dar nu mi-a spus de ce. Si ne-am inteles bine, insa acum se pare ca nu a fost totul atat de neintentionat pe cum se p area"
    Dadu din mana, in semn ca acum nu mai conteaza, si isi musca buza. Numai ei puteau sa i se intample astfel de lucruri.
    Auzi cuvintele lui Hawkeye si se uita instantaneu la el, incruntandu-se.
    "Nu spune asta", marai ea.

RE: Dawn of the Dragons - Colin Hawkeye Rovson - 09 Feb 2013

• Cineva vroia dragonii... Privirea lui se pierdu pentru un moment in gol, in timp ce informatia si toate conotatiile ii imbibau creierul. Se uita la cei trei, incruntat. Da, bine, a inteles asta, dar de ce i-ar vrea cineva pe Fluffy, Sol'hor si Yakkos? Sigur nu ca sa-i gadile si sa le indeplineasca poftele! Mainile Soimeanului se stransera in pumni, unghiile sapandu-i in carnea palmelor. Trebuiau luate masuri. Brusc, desi recunostea in sinea sa ca poate deva putin cam prea obsedat, tanarul incepu sa-si modeleze in minte un program care sa imbine activitatile sale si verificarile rapide asupra dragonilor o data la trei-patru ore. Putin probabil sa incerce cineva ceva ziua. Dar apoi, cineva destept ar incerca tocmai pe lumina. Noaptea se trezeste orice mare ilegal. Si poate ca ei ar avea avantajul, din moment ce Freyja spunea ca il stia pe acest voinic doritor.
    Ii distrasera atentia cuvintele ei si atitudinea schimbata. Isi intoarse automat privirea spre ea, incercand sa-si dea seama la ce se gandea. Dori sa protesteze, sa aduca argumente care sa-i demonstreze fetei ca e un imbecil si jumatate, sa vorbeasca inflacarat despre toate motivele pe care ar trebui sa le inteleaga si despre faptul ca nu era atat de pur pe cat credeau unii. Pana la urma, Hawk avea greselile lui. Dar, in mod ciudat, nu gasi puterea de a aprinde acea scanteie de energie. Era racit de informatia proaspat aflata.
    " Cine?" intreba in soapta, vocea usor ragusita, fixandu-si privirea asupra ei. Daca ar sti cine vrea dragonii, ar putea gasi masuri de protectie eficiente.

RE: Dawn of the Dragons - Freyja Maegan Guðríðr - 09 Feb 2013

• Se temuse de intrebarea lui Hawkeye, insa stia ca aceasta nu avea cum sa mai fie evitata.
    "Nu stiu daca il cunosti. Un anume Guillaume Devereux. A fost la Viperini, si a absolvit acum in jur de vreo 8 ani"
    Freyja nu stia daca sa continue, intrucat nu cunostea cunostintele lui Colin.
    "Si este cu Ivy Thibault, din cate am auzit"
    Inca mai simtea tradarea lui Ivy ca pe ceva personal, desi ea una nu avusese nimic de-a face cu asta. Insa pur si simplu, altceva nu putea gandi.
    "Nu stiu ce anume as putea face sa il opresc. Nu ma pot duce pur si simplu la el acasa si sa-i cer socoteala. Atunci ar sti ca eu stiu, si trebuie sa pastrez asta ca pe un element surpriza. Ar fi groaznic daca el ar sti ca eu stiu, caci atunci nu ar mai avea nici o ezitare si..."
    Deznodamantul nu era greu de imaginat.
    "Colin, cand era la scoala, Guillaume vroia sa devina seful Devoratorilor. Nu stiu ce anume mai vrea acum, insa iti dai seama la ce te poti astepta de la o asemenea persoana""