Darkmark RPG Forum
Boys - Printable Version

+- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro)
+-- Forum: Lumea Incuiatilor (https://www.darkmark.ro/f-lumea-incuiatilor)
+--- Forum: Cafenea (https://www.darkmark.ro/f-cafenea)
+--- Thread: Boys (/t-boys)

Pages: 1 2

Boys - Ada McNair - 05 Jun 2008

hmm cred ca este o idee buna sa scriem despre baieti.. ce ne place la un baiat.. ce nu ne place.. cum am vrea sa arate....dezamagiri.. si alte prostii din dragoste Sad cred k m-a inspirat faptul k akma is foarta trista in dragoste Sad

Re: Boys - Anda Black - 27 Jul 2008

Poi... sa ma gandesc...ce imi place, sa fie mai inalt ca mine, sa aiba o fata dragutza,nu am preferinte,
Apoi sa nu vorbeasca urat sau sa injure sa nu fumeze, sa se poarte frumos cu fetele si dak ar fi posibil sa fie si un pic romantic... Cam asta astept eu de la un baiat...

Re: Boys - Ada McNair - 02 Aug 2008

NUsh dak ati patit, da mie mi-au placut baieti si de pe forum adica.. de fapt.. cred ca mi-a placut orice baiat care a fost pe forum adica.. chiar toti mi-au placut la un moment dat Finna... da ma rog nu mi-au placut asa sa zicem ca cine stie.. pur si simplu il simatizam oleak mai mult ;WinkLove ... Ma rog.. au fost kre am tinut la ei k la un frate nush dc, dar sunt unele persoane de care ma atasez asa... ca o ruda nush cm .. de exemplu de way adik tineam la el k la un frate
Asa ca baiat mi-a placut mai mult... Whistle nu zic.. sa zic sa nu zic lol. deci la inceput mi-a placut pe forum Andrei Malfoy =))))) nu radeti prea tare =))))))) ma rog.. asta a fost in trecut

Re: Boys - Ginny Malfoy - 02 Aug 2008

Mey deci.. mie mi s'a intamplat la fel
Deci mai intai.. imi placea de Harry de pe forum, si Andrei Malfoy =] radeti, dak vreti =] aaa sh Way, k radeam de muream la prietenii sai =] da` apoi, duh, am inceput sa il consider k un frate =] deci mna, tot "I love Way" zic =]
Ahem.. de cine mi'a mai placut? aproape toti da` mna.. Smiley il consider k un fratior mai mare =] da` pe Nereida nu o pot pune sora cu mine, k altfel nu mai poate fi iubita lui Smiley
Mrg.. lol deci la fel ca Ada

Aa nu mi-a placut doar de rea-credinta, PLesneala una si aceeasi persoana, Ryan si Smiley.. de ei nu mi-a placut

aa am avut o vreme cand imi placea si de Raizen =))) PREA PENAL!!!

In nici'un caz nu mi'a plakut de Rea-credinta/Plesneala, niciodata de Ryan sau Raizen sau Andrew Smith..
Deci mna mai sunt destui de kre nu mi'a placut, da mii lene sa'i trec pe totzi =] unii, ca rea-credinta/plesneala si andrew is prea tuti, altii.. nush =] n'am nik cu ei =] iar smiley e frate'miu si partial asa il consider amuh si pe way =]

DA stiu da ma simteam nush cm prost nici mie nu mi-a placut de Andrew, deoarece nici nu l-am prins pe forum deci nu aveam nici o treaba.. plus k avea 16 ani .. nu mi-au mai placut multi da rad.. asa ce tuta.. cum sa iti placa de unu de pe un forum, pe care nici macar nu il cunosti?
da tuta eram

Re: Boys - Deea Potter - 02 Aug 2008

Lol Lol !Voua chiar va placut de ei? Ma rog.... si mie mi s-a intamplat sa imi placa de unul de pe alt forum,dar mi-am dat seama nu dupa mult timp ca este un idiot!
Acest theared trebuie aratat celor de la Magura peste ceva timp !Eu sincer nam mari pretentii la un baiat....
Am avut si eu o viziune la un baiat,dar cand lam intalnit in fata ochilor pur si simplu nu mi-a placut de el. Nu ne potriveam deloc!
Mie pe moment imi place de un vecin de-al meu,care are 14 ani si il vheama Andrei. Etse super dragut si este timid. Este greu atunci cand baiatul sau fata este timida/a pentru ca se apropie greu unul de altul,da na.... trebe sacrifici
Pana acum pot spune ca mi-a placut in total cam de 4 baieti ,dar numai de unul cu adevarat (de A.)

Aha.. deci mna, chiar ca am fost tute, eu si Ada =]
Eu tuta, Ada - Pwca Lata xD
Errm.. Smolly si Ustty sunt sexy =] si Cioppy xD are niste picioare Cioppy ala =]

Re: Boys - Ada McNair - 12 Aug 2008

mda deci .. acum imi place =]
de un tut =]
Deci imi place de ala de la tine din oras :-3.. adica nu am facut o prea mare pasiune.. da simt vreo 2-3 fluturasi in burta :-3...=]
Ginny.. lasa ca ai sa faci tu in asa fel , incat forumul asta sa ajunga la el [-x... Finna) ca sa ma asigur.. ca o sa fie mai aproape 8->