![]() |
Bringing back the dark ! - Printable Version +- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro) +-- Forum: DarkMark RPG (https://www.darkmark.ro/f-darkmark-rpg) +--- Forum: Panoul cu Anunturi (https://www.darkmark.ro/f-panoul-cu-anunturi) +--- Thread: Bringing back the dark ! (/t-bringing-back-the-dark) Pages:
1
2
|
Bringing back the dark ! - Raizen Isildur - 25 Jan 2018 What's life without a bit of Darkmark in it ? Darkmark is life, Darkmark is love, so let's revive it ! Aș dori să mențin aici o listă cu toate funcționalitățile forumului și progresul pe care l-am făcut în dezvoltarea lor. De asemenea, vreau să îmi descriu ideile legate de noi „features” și să primesc sugestii și feedback. Darkmark 2018 Development Roadmap
La punctul 4, Cupa Caselor, m-am gândit să fac în așa fel încât aceasta să înceapă și să se termine în mod automat, cu o durată de 3 luni în viața reală (echivalente a 9 luni în lumea RP), plus o luna de vacanță (3 luni în lumea RP). La punctul 10, ideea ar fi să avem un campionat de Vâjhaț pe parcursul Cupei Caselor. Meciurile să dureze undeva la o săptămână on average. Dacă de exemplu, este un meci între Viperini și Cercetași, atunci utilizatorii care sunt repartizați în această casă vor avea șansa de a vedea hoțoaica aurie zburând pe pagina pe care sunt, iar dacă apasă pe ea o prind și se încheie meciul. Cât despre marcarea de goluri, nu știu exact cum am putea să o implementăm, poate fiecare post RP făcut de casă să adauge și puncte pe tabela meciului. Punctul 11 se referă la o funționalitate prin care în momentul în care se creează un topic RP, în mod opțional să se poată alege și utilizatorii care au dreptul de a posta în el. De asemenea, probabil că am avea nevoie și de ceva idei despre cum am putea aduce membrii vechi înapoi și cum am putea atrage membri noi (plots, miniplots, idk ??) Aștept părerile și sugestiile voastre în legătură cu punctele de mai sus, dar nu numai. Dacă aveți idei noi puteți să postați ori aici ori în forumul de Atelier (am văzut ceva sugestii interesante și acolo). Long live Darkmark ! ![]() Btw, pentru probleme tehnice, vă rog să postați aici. RE: Bringing back the dark ! - Matt I. River - 25 Jan 2018 În cazul jocurilor de Vâjhaț, partea de marcat puncte, ar fi interesant un fel de minigame ? Cu o poartă de Vâjhaț care se mișcă de sus în jos în partea dreaptă a ecranului, și o minge în partea stângă, si fiecare jucător să aibă 5 aruncări pe zi or some shit ? RE: Bringing back the dark ! - Sophie Carter - 25 Jan 2018 Îmi plac foarte tare ideile tale, Raizen ![]() Legat de membrii vechi, nu ai e-mailurile oamenilor pe undeva? S-ar putea trimite la toată lumea un e-mail prin care să îi anunțăm că DarkMark a revenit. Bine, dacă nu își mai folosesc/nu mai au access la acele e-mailuri nu prea avem ce face, dar sunt șanse mari să revină destui din membrii vechi. Cât despre membri noi, s-ar putea prin colaborare cu alte forumuri (ceea ce sunt convinsă că s-a mai întâmplat in trecut, așa că nu e nimic nou). RE: Bringing back the dark ! - Raizen Isildur - 25 Jan 2018 Când voi termina de refăcut toate funcționalitățile, asta mă gândeam să fac, să trimit un mass e-mail tuturor utilizatorilor. Mă tem doar că majoritatea nu mai folosesc acele adrese de e-mail ![]() RE: Bringing back the dark ! - Isabella River - 25 Jan 2018 @Raiz Adică.. vrei să spamezi un mesaj peste tot și să scrii la sfârșit "srry de mass all" ? 8-> Those were the days.. Și întrebare - nu aveam la un moment dat o versiune pentru mobil a forumului ? Sau îmi amintesc eu greșit ? ![]() RE: Bringing back the dark ! - Raizen Isildur - 25 Jan 2018 Era la un moment dat o versiune de mobil, așa e. Matt s-a oferit voluntar să facă un design pentru telefon, dar nu știu sigur când se va întâmpla asta. Știu că e nevoie though, everything is mobile nowadays. Also, am și eu o întrebare. Ce fel de emoticons preferați ? Să le lăsăm pe astea de pe YM!, să le înlocuim cu cele de pe Facebook/somewhere or both ? RE: Bringing back the dark ! - Sophie Carter - 25 Jan 2018 ...Sincer, nu m-ar deranja daca s-ar schimba emoticoanele ![]() RE: Bringing back the dark ! - Matt I. River - 25 Jan 2018 @Raizen: Ălea de pe Facebook sunt mai normale parcă. Și design-ul pe mobil, îl facem când zice șefu. RE: Bringing back the dark ! - Ginny Anne Alden - 25 Jan 2018 Eu is mai invechita si prefer emojy-urile vechi de mess ![]() RE: Bringing back the dark ! - Raizen Isildur - 31 Jan 2018 Updates ! După cum puteți vedea am schimbat emoji-urile, nu prea sunt mulțumit, dar nu știu ce să le fac. Culoarea asta de fundal e problema (i think). Am lucrat și la pagina Personajul meu, puteți da click în meniul de pe dreapta să vedeți cum arată momentan. Trebuie să fac să apară informațiile în unele câmpuri acolo și pe viitor să afișez inclusiv ce apărea la character sheets. Momentan rămâne așa până termin sortarea de făcut (săptămâna asta sper). De asemenea, am creat și o secțiune pentru ERP la cererea utilizatorilor. Știu că s-a mai discutat și am fost cam contra, însă totuși m-am gândit că oricum va fi protejată de parolă și cine nu dorește să vadă ce e acolo nu intră. Pentru parolă dați-mi un PM și poză la buletin (glumesc ![]() Cam atât pentru moment, over and out. |