Darkmark RPG Forum
Noua profesoara de astrologie - Printable Version

+- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro)
+-- Forum: Hogwarts (https://www.darkmark.ro/f-hogwarts)
+--- Forum: Orele de Curs (https://www.darkmark.ro/f-orele-de-curs)
+--- Thread: Noua profesoara de astrologie (/t-noua-profesoara-de-astrologie)

Noua profesoara de astrologie - Aphrodite Calypso - 14 Jul 2018

Era o zi de toamna, inceputul anului scolar la Hogwarts. Calypso intra in biroul sau care era unul destul de spatios unde incepu sa pregateasca hartile astrale si alte lucruri necesare pentru cursul de astrologie pe care urma sa il predea. Calypso era o centaurita si ruda indepartata cu Firenze. Acum fusese angajata ca noua profesoara de astrologie. Inainte sa plece spre sala de clasa, auzi o bataie in usa.
-Intra. Spuse Calypso.

RE: Noua profesoara de astrologie - Splendora Cromwell - 15 Jul 2018

Splendora se plimba prin scoala cu o carte in mana cand ceva foarte interesant ii captase atentia. Acolo sus, deasupra centurii Orion putuse zarii o stea mai mica, injurul careia se puteu a distinge niste pete de culoare ce o inconjurau. Curioasa din fire, hotara sa urce pana in turnul de astronomie pentru a vedea mai bine la telescop micuta formatiune.
urca agale treptele si ciocani intai la usa.
Cand auzi ca este invitata inauntru isi dau seama ca profesoara era inca acolo.
"Just my luck..." isi spuse si pasi in incapere.
"Buna ziua" saluta ea, facand o mica pauza
"Va suparati daca folosesc telescopul in afara orelor de curs?"
Mai adauga, privind neincrezator profesoara.

RE: Noua profesoara de astrologie - Aphrodite Calypso - 15 Jul 2018

-Buna! Desigur poti folosi. Nu ma supar. De ce m-as supara ? Chiar ma bucura sa vad elevi interesati de studiu in afara orelor de curs. Raspunse ea in timp ce statea in spatele biroului aranjand hartile si citind planul de lectii pentru urmatoarea de zi.
-Doar ai grija cu el, e foarte fragil. Ii spuse ea.

Spera ca fata sa fie atenta cu el si sa nu se intample vre-un accident. Insa spre deosebire de alti profesori care poate nu ar fi lasat elevii sa se joace cu materailele de studiu in afara orelor de curs, ea vroia sa fie un exemplu de profesoara, sa incurajeze studiul si in afara orelor de scoala.

Splendora se uita uimita la ea, nevenindu-i a crede. In sfarsit cineva cu mai mult de un singur neuron si totusi.
"Daca se strica..." incepu ea... "Atunci vom folosi vraja "Reparo"". Facu o pauza si adauga.
"Nu esti prea buna ca sa fi profesoara la Hogwart?" In vocea ei intrebatoare se putea simti putin sarcasm.
"Splendora Cromwell" spuse ea scurt intinzand mana spre profesoara. "De la casa Viperini". "Cu cine am onoarea?" Mai adauga.
"Nu de alta... dar nu-mi amintesc sa te fi vazut inainte."

-"Aphrodite Calypso, profesoara de Astrologie si uneori profesoara suplinitoare de astronomie". Spuse ea, iesind din spatele biroului incat sa i se vada si jumatatea de cal. O data ce mentionase ca fata nu o vazuse pana acum, vroia sa vada reactia fetei cand avea sa o vada pe de-a intergul, fara a fi ascunsa de un birou putin prea inalt.
-"Banuiesc ca tu nu te-ai inscris si la cursul de astrologie, nu-i asa? Dar in mod sigur te-ai inscris la cel de astronomie, ca imi dau seama ca te pasioneaza astronomia".

"Ma pasioneaza mult..." spuse fata sis e intrepta meticulos spre telescop il potrivi si se uita.
Statu asa cateva m inute fara a descoperii nimic interesant, apoi cobora de pe platforma, dar calca gresit. piciorul ei fugi, si atunci se sprijini de telescop caruia ii se rupsera 3 inele si cazura la podea.
"Ai cobit...!" Spuse Spledora vazand ca l-a stricat.
"Sa inteleg ca iarasi voi primi detentie?" Intreba, privind profesoara.

-Nu, nu vei primi. De fapt am prevazut viitorul. El trebuia sa se strice oricum. Daca nu il stricai tu, l-as fi stricat eu si era mult mai distrus si nu s-ar fi stricat doar telescopul iar glezna mea s-ar fi vindecat mult mai greu fata de a ta. In plus nu doar glezna m-ar fi ingrijorat ci alte consecinte legate de cariera mea. Spuse apropiindu-se de ea.
-Esti bine? Ai facut cumva o entorsa? Intreba ea ingrijorata.