Darkmark RPG Forum
Intamplari la bibleoteca - Printable Version

+- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro)
+-- Forum: Hogwarts (https://www.darkmark.ro/f-hogwarts)
+--- Forum: Biblioteca (https://www.darkmark.ro/f-biblioteca)
+--- Thread: Intamplari la bibleoteca (/t-intamplari-la-bibleoteca)

Pages: 1 2 3

Intamplari la bibleoteca - Jenny Spring - 05 Jul 2008

Dupa o zi grea de scoala in care avuse ca ora potiunile, Ana hotari sa mearga la bibleteca locul preferat pentru a se distinde.Oricum avea o intalnire la bibleoteca cu verisoara ei,Hermione.
Se duse la doamna Pince pe care o intreba:
-Ma scuzati doamna Pince dar ati primit cartea "100 de trucuri si farmece"pe care v-am cerut-o saptamana trecuta?
-Da,am primit-o.Este pe raftul la treilea din randul al patrulea.
-Multumesc frumos,raspunse ea si se indeparta spre randul al patrulea.Cand ajunse la destinatie vazu ca la o masuta statea chiar.....

OCC: continuati voi

Re: Intamplari la bibleoteca - Iseult Cromwell - 05 Jul 2008

O intalni chiar pe Jade. Si ea isi luase o carte, numai ca era din Sectorul Interzis.
"Salut!"spuse Ana. "Nu esti tu eleva de la Viperini, Jade Slytherin?"
"Ba da!"raspunse Jade, aproband din cap. "Tu ar trebui sa fi Ana Granger, corect?"
"Asa este. Am venit aici sa-mi iau cartea "100 de vraji si farmece", am rugat-o pe bibliotecara sa mi-o dea sa o citesc de mai mult timp, dar abia acum a sosit!"
Ana tacu o clipa privind cartea din mana elevei.
"Dar tu ce carte citesti?"intreba ea, curioasa.
"A, pai, am cam rasfoit toate cartile interesante, si m-am gandit sa caut si prin Sectorul Interzis, si am gasit asta: Mituri si legende despre Hogwarts!"zise Jade, rasfoind paginile.
"Te superi daca ma asez si eu putin langa tine?"intreba Ana.
"Chiar te rog!"zise si Jade, zambind.
Trecusera cateva minute fara ca nimeni sa nu zica nimic, amandoua citind din cartea pe care o avea.
OOC:scuzati postul scurt, fara inspiratie astazi

Re: Intamplari la bibleoteca - Jenny Spring - 05 Jul 2008

OCC:nu conteaza!Smile

BIC: -Hmm....dar nu-mi pare i....in regula aceasta carte!Ca doara nu era de florile marului in Sectorul Interzis!ezise Ana
-Da...dar uite!Reptomita!Uff...de ar fi Avril aici!
-Cine e Avril?
-E la Astropufi:are puterea de a se metamorfoza si a vorbi reptomita!
-Intamplarea face sa am aceeasi puteri!Uite!zise ea si isi schimba parul in roz.
-Super!Dar potzi descifra ce e aici?zise ea aratand spre ceva scris in reptomita.
-Hmm...pare o vraja.Spune doar:Extopen!
-N-am mai auzit de asa vraja!spune Jade.
-Nici eu dar ar fi mai bine sa.....zise Ana dar nu apuca sa termine pentru ca veni.......

OCC:cred ca o sa iasa ceva interesant!

Re: Intamplari la bibleoteca - Shayera Holl - 05 Jul 2008

Nu apuca sa termine pentru ca veni Shayera.Avea o carte in mana,nu parea prea interesanta,dar pentru Shery nu conta.
"Buna Jade,buna....."spuse Shayera ramanand tacuta,nu o cunostea pe cealalta fata de langa prietena ei
"Ana...ma numesc Ana"spuse fata ambind
"Eu sunt Shayera Holl,poti sa imi spui Shery,sunt incantata"spuser Shery zambind si uitandu-se la cartea de pe masuta."Ce este aici?"mai intreba Shayera punand mana pe carte si pe scris"Este scris in reptomita,pacat ca nupot descifra"sopti fata
"Pai am descifrat,si,nu prea intelegem,e o vraja"spuse Jade
"Da,Extopen,sti ce inseamna?"mai auga Ana
"Nu am auzit vraja asta in viata mea,o fi o vraja foarte veche"spuse Shayera ganditoare"cred ca.....este o carte,Vraji Vechi in Sectorul Interzis,care are permis,eu nu,poate o gasim vraja acolo"aduga cercetasa

OCC:ma primiti si pe mine?

Re: Intamplari la bibleoteca - Iseult Cromwell - 05 Jul 2008

OOCHappywideesigur ca te primim, Sher!Wink

BIC:"am eu, haideti!"striga Jade, ducandu-se la doamna Pince.
Dupa ce reusira sa paseasca in Sectorul Interzis,se dusera fecare la cate un raft, ca sa gaseasca mistica carte.
Dupa un sfert de ora, Ana aparu cu o carte prafuita in mana dreapta, si cu un zambet mare pe buze.
"Ai gasit-o!"zise Shayera, indreptandu-se spre Ana.
Cartea continea diverse vraji si blesteme, unele foarte ciudate,iar altele de-abia puteai sa le citesti, daramite sa le controlezi.
"Extopen, Extopen..."mormai Jade, cautand vraja la cuprins.
Ana se duse sa aduca inca doua scaune la masa ce o gasisera.
O sclipire aparu in ochii lui Jade. Fata abia reusi sa-si controleze respiratia de emotie, iar Shery exclama:
"Bingo!!"
Ana aparu si ea, asezandu-se langa cele doua fete umite. Vazandu-le expresia de pe chip, aceasta intreba:
"Ce s-a intamplat?"
"Am gasit-o!"zisera Jade si Shery in cor.
Curioasa, Ana se apropie si mai mult de fete uitandu-se la pagina indicata. Pagina era foarte murdara, si foarte uzata.
Din spatele lor, se auzi o voce rece, dar foarte calma:
"Ce cautati acolo, fetelor?"
(continuati voi)

Re: Intamplari la bibleoteca - Ada McNair - 06 Jul 2008

intreba Ada, care se uita ca tuta in drum.
" Aaa .. pai nimic" zambira larg cele trei fete
"hmm cartea asta nu prea pare a fi nimic. Ia dati-mi si mie "
Fetele se uitara ciudat la Ada, si trasera cartea mai incolo, pentru a fi sigure, ca Ada nu avea cum sa ajunga la ea, cand Ada, dandu-si seama, ca putea folosi magia, sopti:
"Wingardium Leviosa" iar cartea zbura in aer, dupa pofta Adei , care se amuza copios. Nu puteam spune acelasi lucru si despre celelalte fete, care se enervara, fiind intrerupte, dintr-un ritual. Ada, dandu-si seama dupa ceva vreme, ca se cam incingea treaba, le dadu cartea, cand observa niste litere mari scrise cu aur. Sau cel putin asa parea. "Hei!! Ce-i asta?"
"Mda.. asta incercam si noi sa aflam." spuse Jade, care facu o fata emervata.
"Hei nu am de gand sa va dau asta. MUHAHAHAA!!" spuse Ada.
"Stii nu iti sta prea bine, cu caracterul viperinilor" spujse Shery.
"aaa...scuze.. sunt patetica" spuse Ada incepand sa faca ca tuta.
"mda.. ne-am dat seama." spuse Ana.
" Ce vrei sa zici? :-w" spuse Ada care se seca deja.
Fetele facura rost de carte, reusind sa o sustraga, intr-un moment de neatentie al Adei.
"Heii..!! ce faceti?" intreba Ada, ridicandu-se in aer.
"Doar o mica vraja, pentru a nu ne mai deranja prea mult cat timp noi citim ceva. Pe urma, daca ai norocul sa te gaseasca cineva, iti urez felicitari." spuse Jade, incepand sa rada ca si celelalte fete.
"Hei.. glumeam.. mai am si eu chef de prosteala .. :woaa dati-mi drumul :-w"
"Devil"

Re: Intamplari la bibleoteca - Jenny Spring - 06 Jul 2008

-Sa-i dam mai bine drumul,zise Ana plictisita.
-Mersi,zise Ada.Hei tu esti Ana Granger,eleva noua?
-Da,raspunse ea.
-Ada....incantata,oarecum.Dar ce facetzi acolo?
-Nimic interesant!zise Shery.
Jade care avea mana sub carte,o lua putin apoi o baga inapoi.
-Da,uite!
Acolo era scris cu litere aurii,sau cel putzin asa parea si acum scria:
-"100 de farmece si vraji"
-A.....asta o am si eu acasa!zise Ada plictisita si pleca.
Se mai uitara odata si chiar pleca.Sau cel putin asa parea.
Ana parea suspicioasa,dar nu zise nimic.Fetele revenira la carte.
-Cum ai facut?intreba Shayera.
-A....aveam chestia asta in buzunar si acu mi-am amintit,raspunse Jade.
-Hmm...buna treaba...macar sa o tinem putin departe.
Insa se intampla ca Ada sa nu plece.Se ascunse si spiona.

OCC:nu-mi place sa gonesc pe cineva Ada. Smile De aia am zis ca spionai.

Re: Intamplari la bibleoteca - Anda Black - 06 Jul 2008

Insa in spatele Adei aparu cineva care aproape ca o facu sa se dea de gol.
-Ce faci Ada? Asa te cheama nu?
-Da! Tu esti Debora nu? Esti in anul 1. Ce faci aici? Acesta este sectorul interzis!
-Stiu foarte bine unde ma aflu, raspunse Debora putin iritata de aparitia Adei, exact dupa raftul dupa care spiona ea.
-Dar tu... Le spionezi pe ele! afirma Ada oarecum ofensata de atitudinea Deborei
-Euu...nu...Incepu Debora sa se balbaie dar era constienta ca fusese descoperita inca din prima clipa cand i se adresase Adei,asa ca ii spuse sigura pe ea:
-Da exact asta fac! inca de cand au gasit cartea! Pare foarte interesanta si plina de secrete.As vrea sa stiu ce ascunde, se pare ca Ana o poate descifra. Dar mai bine am face liniste ca sa auzim ce vorbec.Sau tu nu vrei sa afli?
-Eu... incerca Ada sa se eschiveze dar dorinta de a afla secretul cartii fu mai mare decat orice altceva asa ca se aseza in liniste langa Debora. Si cele doua fete se concentrara cat de mult putura, fara sa stie ca cineva le vazuse...

OCC: scze ca mam bagat, dak nu vreti imi spuneti sh pot sa il sterg

Re: Intamplari la bibleoteca - Shayera Holl - 07 Jul 2008

OCC:nu nu nu...Stai aici si spioneaza-ne=))....dar...pfi da' ce repede postatiWink

BIC:
Fetele stateau putin si se gandeau
"de la ce poate veni numele acelei vraji?,Extopen,Extopen,de la ce vine,unde am mai auzit eu numele asta?"intreba Shayera soptind
Deodata,Ana incerca sa zica ceva,deschse gura,dar se opri.
"Ce ai vrut sa spui?"intreba Jade
"Nu,nimic important,doar m-am gandit,si o vraja seamana foarte bine,dar nu suficient,Expecto Patronum,dar nu,nici macar nu se potriveste"spuse Ana
"Da,vraja de dezarmare nu are nici o legatura cu Extopen,seamana putin"adauga Shayera ganditoare
"Ce-ar fi sa o incercam?cine se ofera?"intreba Jade glumeata
Fetele mai rasera un pic.
"Ar fi o idee buna,sa sti"spuse Shery,dar era cklar ca nu vorbea serios
"Acum sa vorbim serios,ce inseamna vraja asta?"sunt Jade foarte serioasa si interesata
Fetele citira ce citira,adica numai Ana citira,ea intelegea ce scria.
Deodata Ana zambi,cand vruse sa le spuna si prietenelorei fu intrerupta de o chicoteala din spatele lor,care nu prea parea a fi o chicoteala intamplatoare.
"Ce mai e de data asta?"spuse Shery enervata de atatia vizitatori"sau deja a aflat tot castelul de cartea asta?"mai intreba Shayera nervoasa
"Stai,nu te enerva,nu ai pentru ce,sti ca vestile circula repede,dar si acum,prea repede"zambi Jade nevinovata
"Da,stai linistita,poate nu e de asta,poate....nu stiu"spuse Ana zambind
"Eu una nu mai suport"spuse Shery scotand bagheta si, fara sa se uite cine era spuse" Tarantallegra"fata era ptin enervata
Shayera se uita la celelalte fete cu o privire nevinovata

Re: Intamplari la bibleoteca - Iseult Cromwell - 07 Jul 2008

In secunda urmatoare, din varful baghetei Shayerei iesi un mare sarpe, care se tara spre cele doua fete din spatele rafturilor.
"Ahh!"tipa Ada, inspaimantata.
"Ada, Debora, atentie!"striga Jade, sarind in picioare.
Apoi,ideea ii veni rapid in minte.
"Ana, tu poti sa vorbesti cu serpii...striga-i sa vina inapoi la tine!"
Ana se uita putin la ea, dupa care incepu sa-i priveasca cu mare atentie. Se apropie incet, inchizand ochii, dupa care deschizandu-i din nou, incepand sa scoata niste sunete ciudate."Opriti-va!"
Dar serpii nu parura sa o asculte. Se apropiara din ce in ce mai mult de cele doua.
Jade incepu sa se ingrijoreze, intrebandu-se oare, de ce nu a mers. Serpii isi deschisera gurile imense, aratandu-si coltii plin cu venin.
Atunci, Jade striga:
"Opriti-va! Stop!"
Cei doi serpii se indreptara spre Jade si Ana, fiecare plecandu-si capul imens in semn de intelegere.
Apoi, Shery isi ridica bagheta, si spuse:
"Vipera Ivannesca!"
Ana o lua de brat pe Jade, si o intreba cu o voce slaba:
"De ce nu mi-ai spus ca poti sa vorbesti si tu cu serpii?!?"intreba ea.
"Dar nici nu cred ca stiam!"raspunse Jade, ridicandu-si umerii.

OOCToungelz sa nu va suparati pe mine...acum mi s-a parut un moment destul de potrivit in care sa pot vorbi ReptomitaSmile