Darkmark RPG Forum
blablabla - Printable Version

+- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro)
+-- Forum: Hogwarts (https://www.darkmark.ro/f-hogwarts)
+--- Forum: Imprejurimile Hogwarts-ului (https://www.darkmark.ro/f-imprejurimile-hogwarts-ului)
+---- Forum: Lacul (https://www.darkmark.ro/f-lacul)
+---- Thread: blablabla (/t-blablabla)

Pages: 1 2

blablabla - Ginny Malfoy - 25 Jul 2008

ginny si sleahta de fete [Cool no boys bitches] stateau si purtau discutii academice pe malul lacului [de fapt se uitau dupa baieti blonzi] cand deodata totul se facu negru...si nu...nu aparea smolly... pe cer aparura niste litere inspaimantatoare desenate in photoshop:

~Flashback~
va doare capu (desi nu aveti)?? sunteti neintelesi de prieteni, suparati pe viata, prosti, faceti umbra pamantului degeaba si aveti chef sa va petreceti vacanta intr'un loc minunat, printre altii ca voi, paradisul noroiului pe drumuri nationale si al muzicii simfonice care ne gadila urechile, reprezentand cultura locului = MANELE?? alegeti romaniaCool
~End of flashback~
PS: de fapt chestia cu flasback'ul e ca sa ne dam mari

"UAAAAAAU" facura fetele cu ochii la cer [de fapt se uitau la blonzii din ultimul an de mai devreme da na]
"fta eo ma duc sa intru in vorba cu ei..." sp ginny cu ochii la baietii blonzi...ADICAA la niste profesori de pe acoloHappywideHappywide snape care facea vesel cu manaCool [....aratand degetul mijlociu]
dar nu apuca sa isi duca planul malefic la indeplinire, ca in departari se auzi profa de ierbologie care il cauta pe neville + ana granger careThinking de fapt nu are legatura cu neville da ma rog..da..aparuse langa eleCool
"ce faaci anaaa?Love " sp ada hotarandu'se sa fie decenta si sa nu iasa in evidenta de data asta (isi rupse toate hainele si se urca pe ana)
"hei..." spuse ana incercand sa isi aminteasca de ce venise si cum draq nimerise intre fetele alea care pareau paralele cu lumea....dupa care ofta resemnata si se aseza langa ele
"apropo..nereida..ce ai mai facut cu neville? Thinking" intreba hermione

out: n'am treaba:-j

Re: blablabla - Nereida Devon - 25 Jul 2008

Fata ii zambi cu subinteles.
"L-am legat intr-o debara" zise Nereida "Si am pus Mufflliato sa nu auda nimeni"
"CEE?" Ginny nu stia daca sa fie socata sau daca sa rada. Ii se parea hilara imaginea lui Neville legat intr-o debara fara sa poata urla.
Ada se rostogolea pe jos de ras impreuna cu Ana.
Hermione insa era total revoltata.
"Cum ai putut sa faci asa ceva? Daca pateste ceva sau stiu eu...In ce debara l-ai bagat?"
"AAaa,...undeva la etajul 3! Hey...unde pleci?Granger!"
Hermione se indrepta in fuga catre castel. Nereida se intoarse catre Ginny.
"Asta n-are simtu umorului sau ce? I-ar trebui o carte cu bancuri"
"Pai sincer...e umor macabru ce faci tu...Finna)"
Fetele incepura sa rada

OOC: Scuze da am intrat pe ascuns cateva minute ...mai pun maine

Re: blablabla - Ginny Malfoy - 25 Jul 2008

hermione se intoarse dupa cateva minute mandra ca reusea datorita cursurilor de deghizare pe care le luase sa ascunda ceva la spate fara ca absolut nimeni sa nu observe.
"ce ascunzi la spate??" intreba ada fericita
"NIMIC..ce sa fieHappywide doar nu as aduce mancare aici/Smile doamne.. nu..ce idei va mai vin" spuse hermione ascunzandu'si mai bine biscuitii"sunt niste Obiecte Intunecate Necomestibile.."
"inseamna ca sunt de mancare?Smile" intreba ginny
"NU"
"ok ok..atunci da'mi si mie sa mananc" zise incepand sa se bata cu ada pe biscuiti
"ce nume le punem?Cool"
"I de la Ileana e okey" spunea ginny
"NU!! SS = straluceste stelutza" zise Ada.
"CUM POTI SA ZICI ASA CEVA?Bigeyes eo trec kkt"
"heeii..macar ssk..:-< de la ss..."
"fainThinking da mai dragut e FTKRS frigider tovaras kakat roz cu stelutze adik:>"
"nunu[-( eu hotarasc deci nu.. SSFK, straluceste stelutza-frigider-kakat :-L"
"....parca s'au mai maturizat un pic totusi" zise nereida in timp ce ada si ginny se trageau de pwci prin spatele lor

Re: blablabla - Ada McNair - 25 Jul 2008

In timp ce fetele se bateau pe biscuiti, Nereida, Hermione si Ana adormeau ,.. si faceau matanii , in speranta sa iasa din noi ..si nu .. nu indigestia care am facut-o dupa biscuiti. si cu rosiile de mai devreme
"uoof...SSFK mi-a dat de furca" spuse ada
" ba nu!!! FTKRS mi-a dat de furca" raspunse Ginny enervata
"Ce ziceai ca ai sa porti maine?" intreba Nereida deja trecand peste poluarea nazala mai bine zis, a vanturilor pe care Ginny si Ada le trageau datorita apetitului lor de bivol...
" Mai ai masca aia din al doilea razboi mondial?" Intreba Ana
"Desigur raspunse Hermione"
"da-mi-o si mie"
Fiecare fata isi puse kte o masca, pentru a nu lesina prea devreme, cand Harry aparu. Dar nu reusi sa faca doi pasi , si cazu lat..
"oo chiar.. am uitat k vanturile mele au miros de kathup cu budinca" spuse Ada
"ooo ale mele au miros de lapte cu zmeura" raspunse Ginny... incantata
" Daca stau bine sa ma gandesc si alea mele au miros de prune"

SI tot asa continuara.. pana cand , Nereida le dadura o palma la fiecare in parte, si incepura sa gandeasca mai normal.. chiar daca nu era chiar cuvantul potrivit
"oo carnatiLove"

Re: blablabla - Ginny Malfoy - 25 Jul 2008

Ooc: FOARTE TARE ADA=))))
Bic:

hermione se uita in pachetul ei, unde ramasese un singur biscuite, si mormaia "biscuiti...biscuitii....aveam 114 si acum mai e doar unul..."
"de ce face asa??" intreba ginny interesata
"nush..cred ca incearca sa gaseasca o modalitate sa ne dea noua ultimul ei biscuite..." zise ada cu bunatate "hai sa il mancam:>" spuse in timp ce ginny goli continutul pachetului si hermione plangea isteric dand cu pumnii in pamant
harry dadea semne de trezire...
"harry..." ii spuse ginny ingrijorata si cu iubire in ochi...
"da?" ii raspunse acesta timid, asteptand sa primeasca o imbratisare si sa i se acorde ingrijirile necesare traumei prin care trecuse...
"m'ai trecut in testamentul tau?"
"mhm nu inca....de ce intrebi scumpo?"
"TAMPITULE" zise ginny dandu'i palme pana harry lesina la loc."acum nu il pot ucide in somn pana nu ma trece in testamentul lui!!!!" continua alaturandu'i'se hermionei cu plansul isteric

Re: blablabla - Shayera Holl - 26 Jul 2008

OCCToungeot intra si eu?

BIC:
Shayera venea sarind si fredonand "Desteapta-te Romane",cand le vazu pe fete.
"Salut,ce mai faceti?"intreba fata cam rapid
"Pai bine,stam si ne distram,tu?"intreba Ginny
"Pai,vin de la coliba lui Hangrid,am avut si io o intalnire:>:>:>"spuse Shayera punandu-se jos
"Cu Hangrid?"intreba Ada pufnind in ras
"Nu nu nu,cu Cedric"spuse Shery cam visatoare
"Dar nu va intalniti intodeauna la lac?"intreba Ginny
"Pai,lacul e ocupat"zambi Shery
"De cine?"intreba Ada
"Pai...Ginny si Nelvile"spuse Shayera uitandu-se in sus,intre timp Ada pufni in ras
Shayera se ridica,si se incrunta,dupa care spuse:
"Buna,sunt Shayera Holl,poti sa imi spui Shery,scuze ca nu m-am prezentat mai devreme"
Shayera zambi si ii intinse mana Nerediei
"Sunt Neredia,incantata"zambi fata si dand si ea mana
"Da,va potriviti la glume macabre"spuse Ana zambind
"Glume macabre?chiar?super,ce bine"spuse Shayera rapid
Neredia se uita la Ada,intrebator
"Stai linistita,isi revine ea"sopti Ada
Fetela mai vorbira ce vorbira ele,pana cand Shayera ii observa pe Harry.
"Si el....?"intreba fata zambind
"Stai linistita,doarme"zambi Ginny linistind-o pe Shayera

OCCHappywideaca nu am ce cauta aici,ignorati postul,dap?,va pwpKissKissKiss

Re: blablabla - Nereida Devon - 26 Jul 2008

Nereida se ridica de langa Shayera si merse incet catre Harry.
"Am o idee fetelor..." zise ea si baga un zambet rautacios.
"Ce? Ce vrei sa faci?" veni si Ginny
"AI sa vezi...Levicorpus!" si Harry atarna adormit cu capul in jos. Ochelarii ii cazura in iarba dar Nereida ii ridica si indrepta bagheta catre ei "Obscuro!" si lentilele devenira negre. Ii puse ochelarii inapoi pe ochi apoi incepu sa il deseneze pe fatza pe Harry.
"Stai...termina Nereida." interveni Ginny.
"De ce? E amuzant!" zise Shayera razand.
"Ma bucur ca cineva e de acord" zambi Nereida.
"Te rog...inceteaza...ajunge!" striga Ginny.
"Oof fie!" Nereida ii dadu drumul lui Harry si sterse urmele de pe fatza lui.
"Asa...mersi" zise Ginny

Re: blablabla - Ginny Malfoy - 27 Jul 2008

[later edit..nu mai cont]

Re: blablabla - Ada McNair - 28 Jul 2008

Dar totusi Ada era suparata. Ea nu avea pe cine isi dorea. Ron era cu Hermione, dar totusi ea il iubea. Si oricum nu-l mai vazuse pe el cu ea . Avea un gand malefic.
"Hmmm... totusi.. unde sunt carnatii? :-w.. oo Harry, ia uita-te tu in pantaloni Smile"
Harry facu o fata in gen "o_0" si reveni cu privirea la Ginny, care era in culmea fericirii.
Ada se plictisi sa stea in roba, asa ca facu o vraja, transformandu-se in cea mai tare skateritza.. Blugi , tricou larg negru cu o camasa tot larga si mai lunga bleo , cu skate shoesi de la Globe pe care a dat 2 milioane 600 si un skate de la first bike.
"Asha.. acum ma duc sa fac nishte ture" zambi Ada..
Dar totusi tot singura mergea. Isi lua iPod'u din buzunar, si puse melodia de la Dj Aligator - Close to you, la care nu se poate abtine sa nu planga :-<. Dar totusi de data asta o facu. Dandu-si seama dupa 435342 de km , ca defapt nu avea unde sa se dea cu skate'u Finna.
Se intoarse inapoi, dar nu mai era nimeni .
"Pwca! :-w.. Acum trebuie sa stau pe lac, sa astept venirea noptii, deoarece trebuie sa vorbezc cu Monstrul Slinos , sau cum l-o chema" si pana la urma Ada adormi, cand un "buna" o trezi .
"Aaa salSmile" spuse Ada, care era fericita ca mai era cineva, desi nu stia cine, ca nu se intoarse cu fata spre acea persoana, cand colo era ROn . Adei ii cazu fata, si stia ca nu ii poate rezista, dar facu o fata in gen ":|" si isi puse sk8'u in dreapta ei .
" Deci .. ce faci la ora asta aici?:"
"hmm.. pai ...stau..:|" spuse Ada care se abtinea sa nu sforaie. Smile
"ok...:-s" spuse Ron , care se indeparta din nou.
Dar totusi Adei cine ii placea ? Ron , care la ajutat pe Harry Potter in uciderea Lordului Intunericului? sau Floppy , unul dintre cei mai tari skateri din bt?
Hmm.. cred ca Floppy Smile
Si ea care credea ca era singura, ii vazura pe Harry si Ginny, care dormeau de mama focului in copac, care mai avea putin si cadea. Si totusi Ada zari nasturii descheaiati Finna. Deci mna.. nu stia ce sa mai creada. Se indeparta, vazand biscuitii. Camasa si tricoul ii flutura, fiindu-i mari.
"biscuiti !!!Love Heei!! CIne a scris aici VVCR??.. cine ii mai mancnca? "
Cand mosntrul din adancuri iesi.
"AM VENIT SA BANTUUUUI!! HEEI BISCUITILove"
" Vrei si tu??" intreba Ada fericita ca mai venise cineva, si nu era chiar singura
"daa.. sigur." Iar Ada manca biscuiti cu cel mai rau monstru al lacului, sii ii povestea despre toate ce o deranja, iar monstrulii povesti despre nevasta lui care il punea la treaba, si sa spele WC-ul , deobicei noaptea, si de asta pleaca.. in speranta ca va da divortz odata...

OCC: lipsa TOTALAAA de inspiratie

Re: blablabla - Nereida Devon - 28 Jul 2008

Nereida isi aminti brusc de Neville care zacea in debara de ore bune..
"Hey...Ginny! O mica problema.."
"Ce e?"
"Aaaa...am uitat unde l-am bagat pe Neville. Stiu ca era la etajul 3 dar habar nu am care debara Finna"
"Doaaaaaamnee!" zise Ginny si o lua la fuga spre castel.
"Ai zis ceva de Neville?"intreba Harry putin gelos.
"Da...am uitat in ce debara l-am incuiat.." rase Nereida.
"CEEEEEEE? " striga Harry
"Pai ai zis sa fac orice ca Ginny sa nu se vada cu Neville. L-am legat cu Incarcero, l-am bagat in debara si apoi am pus Muffliato peste debara sa nu se auda daca striga sau ceva xD"
"Am zis orice...da nu chiar asa.."
"Ei hai...unde ti umoru?" ii dadu un cot Nereida.
"Unde e Ginny?" striiga Ada care inca visa la carnatzi
"S-o dus dupa Neville Finna"