![]() |
In vacanta - Printable Version +- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro) +-- Forum: Lumea Vrăjitoriei (https://www.darkmark.ro/f-lumea-vr%C4%83jitoriei) +--- Forum: Vacante in Vacante, concedii si afaceri (https://www.darkmark.ro/f-vacante-in-vacante-concedii-si-afaceri) +--- Thread: In vacanta (/t-in-vacanta) |
In vacanta - Julia Lilith Potter - 21 Aug 2008 OOC: continuati si voi ^_^ BIC: "Bunico, iar ai lasat geamul deschis !...Grr.." Viata in casa bunicilor nu era deloc usoara, mai ales cand acestia au pretentia sa mai vrei cursuri de balet, ca la varsta de 7 ani. Desi e mult mai bine decat sa ai o pereche de unchi enervanti si un var supraponderal pe cap... "Julia, ai uitat ca avem site la geamuri?.." "Ma rog...bunico, mi-ai zis ca Harry mi-a trimis o scrisoare azi-dimineata, spunand ca va veni aici..." "Pai, suna-l, scumpo.." "Bunico...n-are telefon, ai uitat?" Julia dadu din cap ferm si parasi canapeaua din sufrageria cu miros pregnant de levantica. "Imi poti da scrisoarea, te rog?..." zise ea doamnei Evans, care pasi tremurand pe tocurile ei spre dormitor, luand o fasie de pergament si dand-o Juliei. Fata parcurse textul dintr-o privire, furioasa... Draga Julia, Ce-ai facut in vacanta? Ron ne-a invitat pe mine, pe Hermione si pe Ginny Weasley in Vizuina, unde ne-am intalnit cu multi alti elevi de la Hogwarts. Doamna Weasley e extrem de ospitaliera... Imagineaza-ti, toti a trebuit sa dormim in putine paturi, eu dormind cu Hermione si Ginny. Noroc ca fetele sunt ceva mai slabe... de cand sunt aici, m-am ingrasat groaznic, insa Ginny imi spune continuu ca arat bine. Oricum, am planuit cu Ron sa venim acolo pe maturi, caci nu am avut curajul sa-l intrebam pe tatal lui daca ne imprumuta masina...intelegi tu... cred ca vom putea ajunge in decursul zilei de azi; chiar imi doresc sa-mi intalnesc bunicii. (Desi, daca stau sa ma gandesc mai bine, cred ca vom utiliza Polen Zvrr). Oricum, ne distram de minune pe-aici, si vrem sa mutam petrecerea chiar acolo. PS: Hermione m-a pus sa-ti transmit ca e foarte curioasa ce-ai mai facut in vacanta. Scuz-o, e entuziasmata. Cu drag, Harry "Mda.. intr-adevar, sunteti nerabdatori.." mormai Julia mototolind scrisoarea si aruncand-o pe jos cu un oftat. "DOAMNE, JULIA, CE AI FACUT? DE CAND SCOATE ZGOMOTE HORNUL?!" [continuati voi, va rog ![]() Re: In vacanta - Cheyenne Laurette - 21 Aug 2008 Julia zise nemultzumita "De cand nu a mai fost curatzat bine...." dar nu apuca sa tremine fraza caci pe horn aparura Sakura Ginny , Ginny p & co (etc). "Sau de cand vn prietenele mele p hor in vizita in vacantza...sp ea app soptit ji facu ochii cat cepele" "Hey...te superi dak te vizitam ji noi aja putzin...promitem ca diseara plekam..." Bunica Juliei tocmai aparu in prag cu o ...matura "AH, CE NAIBA FACETZI AICI...!!! cUM NAIBI INTRATZI P HO..." "Bunico...mai bn primestetzi invitatzi frumos ji vb la masa..." sp Julia cu un zambet larg "Wow... de cand nu am mai avzut un zambet aja larg..."sp Sakura "Pey sa zicem ca putzina magie nu strica deloc..." ji zambi ji mai tare "Wow...akm e prea larg zambetu incap sa nu t cunosc" sp GinnyP. "Deki ast e bunica mea..." sp Harry surprins... "Ma asteptam la ceva mai....magic" Re: In vacanta - Ada McNair - 22 Aug 2008 Intre timp din horn se auzira zgomote puternice, si iesi dintr-o data mul fum, si o silueta pe podeaua din sufragerie. " Aaa... scuzati ca am intrat si eu in poveste, dar ma plictiseam " Julia ramase ":|" si aproba, imbratisandu-le pe cele doua fete care venisera mai devreme. Ada deja se aseza comod pe canapea si deschise televizorul. " Hmm... de cand nu m-am mai uitat pe HBO, imi era dor " spuse Ada salivand, dupa prajiturile pe care bunica Juliei le aduse. "Buna ziua!!" spuse Ada, repezindu-se spre ele, si mancandu-le din cateva imbucaturi. "huh.. cred ca ar trebui sa mai aduc" spuse bunica razand. " Ada... " facu Julia " vaai.. cat este ceasul Mi-am amintit ca am o programare la pedichiura.. . ![]() Julia si fetele radeau, iar Harry isi ajuta bunica la servitul mesei. Re: In vacanta - Cheyenne Laurette - 22 Aug 2008 OOC: E cam ciudat sa sp "Buncia facu " etc. Ar trebui sai dam un numa...ce ziceti de "Greta"?? Dupa ce vorbira mult bunica ii chema la masa. "Scuzatima dar nu am o masa asea mare cat pt atatzia copi" sp Greta zambind "Se rezolva..." sp sakura ji printro simpla fluturare a baghetei facu masa indeajuns de lunga pt totzi. Greta ramase cu gura deschisa. "Deki bunica ce avem la masa? " intr Julia "Mor de foame" "Pey... Nu stiam ca vor veni atatzia copii deki am fakut doar..." dar intr-o secunda pe masa aparura nenumarate bucate. Totzii se intr de und vn mancarea avand in vedere ca mancarea este una din lucruile care nu pot aparea de nicaieri ji niki transfigurata nu poate fi. Harry zambi. "Lam adus ji p Dobby...ma gandeam ca ar fi de folos" "Wow... snt atatea feluri..ji mei atat dfoame incat nu jtiu ce sa aleg" Greta isi umpluse o farfurie cu de toate " Vreua neaparat sa vad ce fel de mancare va dau oua akolo..cred ca e cam saracacioasa avnd in vedere ce slabanogi suntetzi" sp Greta nemultzumita de siluetele copiilor "Ooooh, sai vezi p Crabbe ji Goyle..." "Cred ca snt piele si os" replica Greta. Cu totzii rase isteric numai Bunica nu inmtzlesese dc... Re: In vacanta - Ginny Malfoy - 22 Aug 2008 Ooc: Harry e tut =] Ron nu ma poate invita acasa la el.. totusi, locuiesc acolo Bic: Si Ginny sta si se uita la mamaligi pe pereti. Deodata Sakura ii dadu o palma in spinare de biata fata cazu de pe scaun fix pe Ada, care isi pierduse nasturii de la sosete pe jos. "Giiiinnnyy..." scrasni Julia din dinti, in timp ce bunica radea in hohote. "Scuze, buni.. adica, doamna," afisand un zambet nevinovat, Ginny incerca sa se ridice, dar era chiar in fata hornului, si cineva tocmai venea pe acolo si dadu peste ea. "God!" zise fata, ducandu'se afara sa'si scuture roba. "Da Harold, maica, ce mai vrei?" spuse doamna Evans. Era un barbat solid, de fapt prea solid, sa fiu mai sincera prea prea solid, chiar prea prea prea solid, ceva gen fratele mai burtos al lui Slughorn. De fapt Ginny fusese izbita aproape fatal de burtihanul acestui om. Julia parea singura care avea o idee cine e Harold. Toti ceilalti nu indrazneau sa intrebe; Harry putea, erau bunicii sai, dar in acel moment era prea ocupat sa tina un pariu cu un carnat din farfuria sa, ca cica nu o sa o enerveze pe sora sa timp de 5 minute. Re: In vacanta - Cheyenne Laurette - 22 Aug 2008 Copii incercare din rasputei sa nu moara de ras de la bataia bunicului cu carnatzi care cika "snt prea subtziri...nus e mai fak carnatzi grosi ca pe timpuri...niki slanina nu mai e ashea de buna sa stitzi copii". Toata lumea ori se musca ora baga cate cva in gura ins perantza sa nu ii mai apuce pofta nebuna de ras. Jumate din copii se inecara cu mancare i tot le venea sa rada isteri. Ron aproape ca prapadea. Atunci ron lua o pruna d epe mas aji sio baga in gura si sp "Am o pluna in gula" de obicei cnd facea ast in sperantza sa fie haios lumea se uita sarcastic la el ji nu le venea sa rada spera ca cu ast ii va face sa inceteze. Dar exact atunci de la o asa burta camasha domnului Evans pocni ji unu din nasturi ateriza direct in ochiul lui ron. Atunci nimeni nu se ai putu opri ji incepu sa rada totzi ff isteri "Ce vi le pale aslea de amutant?" sp ron inca cu pruna in gura revoltat nevoie mare (scurt OOC: ce expresie ) |