Darkmark RPG Forum
Scrisoare - Printable Version

+- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro)
+-- Forum: Hogwarts (https://www.darkmark.ro/f-hogwarts)
+--- Forum: Orele de Curs (https://www.darkmark.ro/f-orele-de-curs)
+---- Forum: Concursuri (https://www.darkmark.ro/f-concursuri)
+---- Thread: Scrisoare (/t-scrisoare)

Pages: 1 2

Scrisoare - Kennya Allen - 24 Aug 2008

Scrisoare

Premii
Locul I - 300 puncte
Locul II - 200 puncte
Locul III - 150 puncte
Mentiune - 100 puncte
Participare – 50 puncte

Data desfasurarii concursului
24 August - 30 August

In ce consta acest concurs
Acest concurs consta in scrierea unei scrisori din punctul de vedere al unui personaj Harry Potter.Mai exact doua personaje.Prima varianta este Harry Potter catre Lordul Intunericului,iar a doua varianta este Harry Potter catre familia Dursley.Este alegerea voastra.Trebuie sa intrati in pielea personajului si din punctul vostru de vedere sa-I scrieti respectivului.Scrisoarea trebuie sa aiba minimum de 500 de cuvinte.Nu uitati regulile de scriere ale unei scrisori.Lasati-va imaginatia libera si mult success!
PS:Nu conteaza ce scrieti,ce va zice inima aia scrieti...daia trebuie sa intrati in pielea personajului :->:

Re: Scrisoare - Ginny Malfoy - 26 Aug 2008

Doua mici intrebari:

Unde se pune scrisoarea? Aici, sau iti trimitem PM?
Si putem face doua scrisori, pentru ambele cazuri?

Multumesc anticipat.

Re: Scrisoare - Kennya Allen - 26 Aug 2008

Poti pune aici scrisoarea..se observa daca se copiaza...
Dar la a doua intrebare poti face o singura scrisoare la una dintre variante.

Re: Scrisoare - Cheyenne Laurette - 26 Aug 2008

firar...uhm...nu am citit bn ji mam aoucat de scris ji am fakut pt ambele cazuri... pey...in afara sa aleg una ar mai fi vreo varianta Happywide??

Re: Scrisoare - Kennya Allen - 26 Aug 2008

Pai sry..
Poti pune ambele scrisori aici,dar alege doar una care sa participe la concurs.
Care ti se pare mai buna.

Re: Scrisoare - Cheyenne Laurette - 26 Aug 2008

scz...sterg postul...miam dat seama ca nus 500 de cuv...revin...Happywide

Re: Scrisoare - Hermione Anne Granger - 27 Aug 2008

Scrisoarea e scrisa dupa 17 ani de la terminarea scolii.Harry ajunge acasa dupa ce ii lasa pe copiii sai pe peron si se apuca sa le scrie alor lui,prima oara in atatia ani...

Expeditor:Harry James Potter,Castelul Hogwarts
Destinatar:Familia Dursley,Privet Drive

Draga Vernon,Petunia,Dudley,

E un sentiment ciudat,dar in acelasi timp placut ca,dupa atatia ani,sa aflu ca sunteti bine si ca vreti sa luati legatura cu mine.
Ma bucur ca in sfarsit v-ati intors la casa voastra din Privet Drive si v-ati reluat viata de dinainte.
In lumea vrajitoreasca totul e bine acum.Lordul Voldemort,cel care mi-a ucis parintii nu mai este acum,eu si prietenii mei am avut grija sa scapam de el.Chiar daca in copilarie nu am avut parte de o familie..sa spun..ca toti ceilalti,acum ma pot bucura de viata si sper ca si voi faceti acelasi lucru.
Aurorii care v-au avut in grija mi-au povestit ceva despre viata voastra de acum,atat de departe de mine.
Mie si familiei mele ne-ar placea sa venim pe la voi,insa programul nostru e destul de ocupat.Stiti,avem si noi slujbe acum,ca in lumea voastra.
Unchiule Vernon,mai tii minte cand spuneai ca nimeni nu tine la mine pe lumea asta?Mi-am facut prieteni inca din primul an,stii bine.Ei au tinut la mine mult,si inca tin,ca la propriul lor frate.Prietenia nu dispare de-a lungul anilor si esta e un lucru pe care nu l-ai stiut niciodata.Am si o sotie,unchiule,si trei copii minunati:Albus Severus,James Sirius si Lily Luna.Sunt sigur ca abia asteapta sa il cunoasca pe "unchiul Vernon cel rautacios,care nu ii dadea scrisorile lui tati",dupa cum obsnuieste sa spuna mica noastra Lily.Sper ca esti fericit ca de atatia ani nici o bufnita nu a mai aterizat pe acoperis si nici o scrisoare cu sigiliu de Hogwarts nu a mai intrat in casa ta.
Matusa Petunia,sunt sigur ca ti-ar placea sa o cunosti pe sotia mea Ginny.E foarte fericita ca in sfarsit te intalneste si abia asteapta sa o inveti retetele tale incuiate delicioase.Din pacate,cand am fost mic,numai Dudley avea voie sa guste din ele...Pentru placerea ta,am sa ii rog pe copii sa nu isi foloseasca baghetele cand vom veni pe la voi,deoarece stiu ca nu te incanta magia.Sper ca acum putem spune "cuvantul cu M",nu?Pe fiica mea cea mai mica am numit-o dupa mama,cred ca ai vazut in scrisoare.In plus,seamana cu ea,doar ca e roscata si are cate un pistrui nevinovat pe ici colo.
Draga vere Dudley,voiam sa te felicit pentru ca ai o sotie atat de minunata,dupa cum am vazut in poze.Vezi,"marele D",dragostea chiar ii poate schimba pe toti.Sper sa te bucuri de fericirea adusa de familie si sa iti aduci aminte si de mine peste ani si ani.
Cred ca..imi e dor de voi si nu imi pot abtine o lacrima atunci cand ma uit la fotografia cu voi patru.Sunteti familia perfecta,intr-adevar.In curand Dudley o sa aiba si el copiii lui si povestea se va continua,paralel cu lumea noastra.Mi-ar placea sa ne mai trimiteti scrisori din cand in cand pentru a ne tine la curent.Sa stiti ca tin la voi,si intotdeauna am tinut,doar ca ..intr-un fel special.Atunci cand Dudley ma batjocorea de fata cu prietenii lui sau cand stateam inchis in nisa de sub scari..trebuie sa recunosc ca ma suparam,dar simteam ca am pe cineva.Ati fost o familie buna si asa veti fii si pentru nepotii si stranepotii vostrii.Sper sa vreti sa ne revedem.

Imbratisari calduroase,
Harry Potter si familia,Ginny,Al,James si Lily...

Off:imi pare rau ca nu am pus o data,dar nu stiu exact ce an eraHappywidecuvintele le-am numarat in word si mi-au iesit vreo 510,acum sper sa fie bine:>

Re: Scrisoare - Kennya Allen - 01 Sep 2008

Avand in vedere ca Sakura trebuie sa-si refaca scrisoarea,iar ginny sa o copieze de pe un caiet,m-am gandit sa mai las deschis concursul cateva zile.
Poate se mai incumeta si altcineva sa participe.

Re: Scrisoare - Ginny Malfoy - 01 Sep 2008

NU inchide concursul.
Pe Sakura o bat daca nu'si posteaza scrisoarea, sau o refac si o pun eu ca tot mi le'a dat pe ambele adica o pun in numele ei [-x mrg.. sper sa poata sa o rescrie..
Cat despre nenorocirea de je, care e atat de lenesa ca nu poate continua nici ficul sau, nici nu se apuca sa transcrie scrisoarea pentru acest concurs.. sper ca maine o s'o pun. Ba nu, promit ca maine o pun! Poate chiar azi, dar nu acum [mai stau 20 minute si apoi o las pe sor'mea la calc].. intru mai pe seara, dupa 10. Eh, cine stie xD

Re: Scrisoare - Hermione McGonagall - 01 Sep 2008

Unchiule Vernon,Matusa Petunia,Vere Dudley,

As vrea sa va spun ca am hotarat sa raman la Hogwartz pentru totdeauna.Mi-am gasit fata pe care o iubesc din toata inima Hermione Granger.Amandoi am hotarat sa ramanem aici.Hermione trimite chiar acum scrisoare parintilor sai prin Petygraw.Am vorbit cu Dumbledore si cu doamna McGonagall si amndoi ne lasa sa stam aici.Nunta noastra va fi imediat dupa nunta lor.Adica pe 24 septembrie.Nunta lor este pe 22 septembrie.Va vine sa gredeti?Dumbledore se apropie de 75 de ani,iar McGonagall de 65.Este o diferenta atat de mare intre ei,dar se iubesc nespus.Va fi o nunta vrajitoreasca.
Noi ne vom casatori in dupa-amiaza zilei de 24 septembrie.Hermione va avea o rochie roz cu volane negre.Sper sa veniti si voi.
Cununia va fi aici la Hogwartz.
In legatura cu slujbele noastre nu va faceti griji.Eu voi fi profesor de Aparare contra magiei negre,iar Hermione va fi profesoara de Transfigurare.
Speram sa avem si cativa copii.Hermione vrea fata eu vreu baiat.Acum depinde.
Cel mai frica ne e de Voldemort.Nu am mai auzit nimik de el de ceva vreme si nu cred ca s-a lasat asa de brusc de rele.Ne este teama sa nu-si readuca toti Devoratorii Mortii pentru a pune stapanire pe lumea vrajitoreasca.Dar asa cum la-m invins odata am sa-l mai inving odata.Sper sa nu pateasca nimic copilul nostru.
Unchiule Vernon ai grija de gradina si de matusa si de var.
Matusa Petunia ai grija de casa si sa faci curat peste tot.
Vere Dudley ai grija sa bati pe toata lumea.Si nu mai face probleme parintilor.

Cu drag,nepotul vostru "mult iubit",
Harry Potter.