Darkmark RPG Forum
Mesaje de dincolo - Printable Version

+- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro)
+-- Forum: Lumea Incuiatilor (https://www.darkmark.ro/f-lumea-incuiatilor)
+--- Forum: Cafenea (https://www.darkmark.ro/f-cafenea)
+--- Thread: Mesaje de dincolo (/t-mesaje-de-dincolo)

Mesaje de dincolo - Cheyenne Laurette - 04 Sep 2008

Ador eminsiunea/serialu ce e : ))

Nikiodata nu am jtiut la ce ora e dar app in fiecare zi prind ori p axn ori p protv...dar nikiodata nam prins de la inceput : ))
Pt cei care nu stiu despre ce e vb este despre Melinda o femeie care poate vb cu fantomele care se afla p pamant... ji el vede etc ji incearca sa ajute. Deki ma mir pt ca de obicei eu mor de firka la deastea... ji dak ma it la un horror a doua zi dak stau songura in camera deki innebunesc dope vreo 2 zile nu mai am nikio prob..dar de la serialul ast nam cu adevarat nikio prob...

Re: Mesaje de dincolo - Kennya Allen - 04 Sep 2008

Am vazut si eu cateva episoade...
Destul de4 interesant..dar insa nu destul de incitant pentru mine..

Ginny e nebuna dupa serialul ala

Re: Mesaje de dincolo - Ginny Malfoy - 04 Sep 2008

The gost wisperer.
EU trebuia sa deschid threandul asta
S'a dat pe ProTV, de luni pana joi la 17:45.. hotsii! serialul incepea mereu pe la 18, sau la 18 fara 5.. mrg.

Deci Melinda e sooperLove Imi place ideea aia cu cele cinci semne: porumbelul mort, albina, alte doua chestii pe care le'am uitat :>, si moartea cuiva drag. Apoi incidentele din 4 ani diferiti, toate la 11 mai si periculozitatile alea de morti au toti legatura cu cifra 5. si azi, a murit cand i'a salvat pe copii aia, singurii supravietuitori ai accidentelor... cat de draguut au inviat aia pe acoloCool Oricum, am vazut parca ultimul episod al unei serii.. azi s'a terminat seria I, urmeaza a doua. Inseamna ca la urmatorul. Erau toti 5 - Melinda, Jim, doctorul, Andreea si Ned, in fata soarelui si erau umbre pe pamant. Si remarca unul dintre ei, parca doctorul "Dar de ce sunt 4 umbre? Caci noi suntem 5..." si asa se sfarseste.. btw :-j e super serialul

Re: Mesaje de dincolo - Cheyenne Laurette - 04 Sep 2008

wow...ji eu mam uitata zi Love doamne...de obicei e putzin mai pasnic Finna... a fost prea tare Love... oricum, nu jtiu dra p pro tv se da seria cnd melinda nu are breton ji p axn are breton =)).

Re: Mesaje de dincolo - Aida-chan - 07 Oct 2008

buey dar eu postasem aici :|..cineva mi`a sters postu Angry cat tupeu..in fine..cum am zis sh adineauri,ador serialul asta am vazut toate ep sh abia astept episodu 2 din sezonu 4 LoveLove sa`l urmaritzi,merita

Re: Mesaje de dincolo - Helena Daphne Rose - 01 Jun 2010

Ador serialul asta la nebunie .
Ca sa numai spun ca actrita Jennifer Love Hewitt se potriveste perfect in rolul Melindei.Happywide

Re: Mesaje de dincolo - Bella Emily Rose - 01 Jun 2010

Si mie imi place foarte mult serialul .
Din cate am auzit s'a anulat sezonul 6

Re: Mesaje de dincolo - Alice Morris - 02 Jun 2010

si mie imi place mult serialul, chiar daca acum nu se mai difuzeaza pe protv
imi place extrem de mult cum joaca Jennifer Love Hewitt, este o actrita foarte buna, si este si frumoasa
am inceput sa ma uit din greseala la acest serial, vedeam doar faze, si apoi incepeam sa ma uit exact cand il difuza, oricum, am vazut multe episoade din ultimul sezon difuzat pe protv
mia placut episodul in care a ajuns ea intrun fel de oras subteran si sa intalnit o fantoma care era stra-stra-stra-bunic-sa, sau ceva de genul
sau mai era un episod, in care unul poreclit de cei din scoala "baiatul liliac" a murit, si sorsa era indragostita de o alta fata din scoala, si chestii de genul
si mai era un episod in care era unul care pretindea ca este medium, si incerca sa comunice cu una care familia ei o considera moarta, si era o poveste destul de complicata, mishto oricum
si inca un episod care mia placut, a fost unul in care era vorba de un cuplu, amandoi bolnavi de autism

voua ce episoade vau placut?