![]() |
MTV - Printable Version +- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro) +-- Forum: Lumea Incuiatilor (https://www.darkmark.ro/f-lumea-incuiatilor) +--- Forum: Cafenea (https://www.darkmark.ro/f-cafenea) +--- Thread: MTV (/t-mtv) |
MTV - Cheyenne Laurette - 04 Sep 2008 Deki adooor canalul ast ![]() ![]() ![]() ![]() Re: MTV - Anna McNair - 12 Sep 2008 mie imi plaaace ![]() ![]() ![]() sa ma uit la "Life Of Ryan" ![]() ![]() care este un skater super tare si arata viata lui..are 17 ani si e super dragut ![]() ![]() sau imi mai place Room Riders unde inspecteaza camerele si nush ce...dar deobicei vad ca aparentele inseala..adica un tip super tare avea un bileltel de la o tipa ca-l place si tipa aia care inspecta camera a zis ca e naspa si l'a eliminat:| sux! si imi mai place Fur Tv ![]() desi au un subiect cam nush cm sa explic.. este tare ma uit cand nu am ce face Re: MTV - Ioana Lestrange - 23 Sep 2008 Si mie imi place, numai pe Mtv ma uit. E chiar fain. Eu ma uit la The x-effect si la Life of Ryan. Bun tipu' Re: MTV - Aida-chan - 05 Oct 2008 imi place mult postu asta... ![]() ![]() muzica e buna.. iar dintre emisiuni... -Pimp my ride rullz!! ![]() ![]() -My super sweet 16 e mijto.. -Room Raiders... sh am uitat altele probabil imi mai plac,dar nu m`am uitat la ele ca nu prea am timp sa stau la tv,mai ales de cand mi`am pierdut serial nr de la tv tuner.. Re: MTV - Shayera Holl - 22 Oct 2008 ce chestie...io nu prind MTV-ul.....io prind nush ce U tv....si vreau sa prind MTV!!!...il aveam...dar m-am trezit ca nu il mai am ![]() ![]() ![]() Re: MTV - Crysella Blythe - 12 Dec 2010 Mie-mi place sa ma uit la "16 & Pregnant", mai ales de cand o prietena foarte buna de-a mea a facut un avort... dar ce m-a socat cel mai tare a fost cazul unei fete care a hotarat sa nasca copilul dar sa-l dea in plasament. Iar decizia cu plasamentul o facuse inca de cand era insarcinata, si nu la sfarsitul sarcinii... de ce s-a mai obosit sa il nasca pe bietul copil? Re: MTV - Ashlyn Meester - 12 Dec 2010 Cand am citit prima oara titlul acestul topic mi-au venit in minte versurile lui Eminem : '' They tried to shut me down on MTV ..But it feels so empty, without me .'' Re: MTV - Hayley M. Alden - 12 Dec 2010 Frateee. Acum un an eram innebunita de MTV. Urmaream orice fel de emisiune. Trebuie sa recunosc ca inca ma mai uit la unele emisiuni - cum ar fi Scream Queens In orice caz. Ma enerveaza ca nu prea dau melodii dragute pe MTV, ci numai alea care se tot difuzeaza pe la orice canal de muzica sau pe la radio, adica toate melodiile care ma seaca :| Re: MTV - Bella Emily Rose - 12 Dec 2010 Si eu ma uit la "16&Pregnant" ![]() Si ma mai uit la : " Scream Queens " " Room raiders " " The X-Files " " My super sweet 16 " " A double shot at love " Re: MTV - Jade A. Crawford - 12 Dec 2010 Eu sincer prefer UTV in ultima vreme MTV si-a pierdut tot farmecul, de cand s-a renuntat aproape de tot la emisiunile care faceau canalul (gen Next, Date my Mom etc.) plus ca nu da DELOC rock, adica genul de muzica pe care il ascult eu. Macar U are luni de la ora 22 o ora de All Rock nu o ratez niciodata |