Darkmark RPG Forum
MTV - Printable Version

+- Darkmark RPG Forum (https://www.darkmark.ro)
+-- Forum: Lumea Incuiatilor (https://www.darkmark.ro/f-lumea-incuiatilor)
+--- Forum: Cafenea (https://www.darkmark.ro/f-cafenea)
+--- Thread: MTV (/t-mtv)

Pages: 1 2 3

MTV - Cheyenne Laurette - 04 Sep 2008

Deki adooor canalul ast Love. l...defapt nu imi palc orele la care se da muzik...nuj..dak e sa stau la tv nu stau ca sa ascult muzik ca fak ast la calc..ins chimb adooor emisiunile, de cand nu am mai plekat nikiund in vacantza... adik de cam 3 sapt...ma uit incontinuu pe mtv... ei niki chiar asa/ Imi plac dissmised (deji akm nu il mai dau), room raiders (odata au adus gay...a fost scarbos) , miss 17, uneori that's amore,the xeffect (au adus ji aici gay ji a fost p departe cel mai scrabos lucrur), the hills desi nu ma prea omor cu el, sweet 16 ji rich girls. Cel mia molt imi palce sweet 16 (da nu il mai dau ) ji miss 17 Love . Aaah dah ji ma mai uit cand nam ce face dar e cea mai mare prostie la Tiara girls. E vb despre fete care concureaz ala miss numai ca totzii parintzii fetelor sntr nebuni de legat. Odata era una care ii tot sp ca e nuj cum ji nuj cum etc ji murea de pofta dope o gogoasa ji nu au lasat mai ca aveau sa o bata ca vroia o gogoasa Bigeyes. Au duso sasi puna botox in buze doar ca sa castige porcaria aia de concurs Bigeyes...

Re: MTV - Anna McNair - 12 Sep 2008

mie imi plaaaceLoveLoveLove
sa ma uit la "Life Of Ryan" LoveLove
care este un skater super tare si arata viata lui..are 17 ani si e super dragut LoveLove are un frate mai mic pe care il invata sa se dea pe skate ceea ce este super cute din partea lui Ryan
sau imi mai place Room Riders unde inspecteaza camerele si nush ce...dar deobicei vad ca aparentele inseala..adica un tip super tare avea un bileltel de la o tipa ca-l place si tipa aia care inspecta camera a zis ca e naspa si l'a eliminat:|
sux!

si imi mai place Fur Tv Whistle este sub 15 ani dar raaad de numai pot=))) deci prea tare
desi au un subiect cam nush cm sa explic..
este tare
ma uit cand nu am ce face

Re: MTV - Ioana Lestrange - 23 Sep 2008

Si mie imi place, numai pe Mtv ma uit. E chiar fain. Eu ma uit la The x-effect si la Life of Ryan. Bun tipu'

Re: MTV - Aida-chan - 05 Oct 2008

imi place mult postu asta... LoveLove

muzica e buna..

iar dintre emisiuni...
-Pimp my ride rullz!! Love..damn ador cum aranjeaza aia mashinileLove ..e bestial.
-My super sweet 16 e mijto..
-Room Raiders...

sh am uitat altele

probabil imi mai plac,dar nu m`am uitat la ele ca nu prea am timp sa stau la tv,mai ales de cand mi`am pierdut serial nr de la tv tuner..

Re: MTV - Shayera Holl - 22 Oct 2008

ce chestie...io nu prind MTV-ul.....io prind nush ce U tv....si vreau sa prind MTV!!!...il aveam...dar m-am trezit ca nu il mai amCryingCryingCrying

Re: MTV - Crysella Blythe - 12 Dec 2010

Mie-mi place sa ma uit la "16 & Pregnant", mai ales de cand o prietena foarte buna de-a mea a facut un avort... dar ce m-a socat cel mai tare a fost cazul unei fete care a hotarat sa nasca copilul dar sa-l dea in plasament. Iar decizia cu plasamentul o facuse inca de cand era insarcinata, si nu la sfarsitul sarcinii... de ce s-a mai obosit sa il nasca pe bietul copil?

Re: MTV - Ashlyn Meester - 12 Dec 2010

Cand am citit prima oara titlul acestul topic mi-au venit in minte versurile lui Eminem :
'' They tried to shut me down on MTV ..But it feels so empty, without me .''

Re: MTV - Hayley M. Alden - 12 Dec 2010

Frateee. Acum un an eram innebunita de MTV. Urmaream orice fel de emisiune. Trebuie sa recunosc ca inca ma mai uit la unele emisiuni - cum ar fi Scream Queens
In orice caz. Ma enerveaza ca nu prea dau melodii dragute pe MTV, ci numai alea care se tot difuzeaza pe la orice canal de muzica sau pe la radio, adica toate melodiile care ma seaca :|

Re: MTV - Bella Emily Rose - 12 Dec 2010

Si eu ma uit la "16&Pregnant"Love
Si ma mai uit la :

" Scream Queens "
" Room raiders "
" The X-Files "
" My super sweet 16 "
" A double shot at love "

Re: MTV - Jade A. Crawford - 12 Dec 2010

Eu sincer prefer UTV
in ultima vreme MTV si-a pierdut tot farmecul, de cand s-a renuntat aproape de tot la emisiunile care faceau canalul (gen Next, Date my Mom etc.) plus ca nu da DELOC rock, adica genul de muzica pe care il ascult eu. Macar U are luni de la ora 22 o ora de All Rock nu o ratez niciodata