scena preferata
14 Mar 2008, 00:05
Indurare, rea-credinta Lol nu vezi ca biata de mine a cazut de pe scaun de atata ras? Lol
1. Nu mai face dublu-post [k tot sunt experta ms pentru complimente Lol]
2. Contrazicatoarea nici nu e cuvant... am uitat sa zic
3. Scuze [adminelor] pt atata OOC Whistle nu ma pot abtine =]
4. Astept sa zica si Arianne ceva Lol
Find all posts by this user
14 Mar 2008, 00:08
Bine, randul meu [cer si eu scuze adminelor pentru Off Topic]:
1.Te-ai uitat vreodata la reguli?
2.Ziceai ca nu ai nimic cu Ginny W. Smile

3.Nu inteleg care e preblema ta, I mean, ea ti-a zis [k si eu] k nu exista asa pasaj in Hp. Arata-ne tu unde scrie asta, si tac. Smile

[Image: thechildrengrowupad9.png]
15 Mar 2008, 23:27
Ginny Weasley Wrote:4. Astept sa zica si Arianne ceva Lol

De aici se poate trage o concluzie, caci voi doaua sunteti bune prietene , normal ca amandoua spuneti acelasi lucru
16 Mar 2008, 13:59
Deci:
1. Atzi facut o gramada de OFF Topic pe care-l voi sterge...
2. Ginny Weasley si Plesneala incetatzi sa va luatzi peste picior si sa va certatzi data viitpare cand o vetzi face vetzi avea ban 2 zile.
3. Gata cu offtopicul aici!

[Image: lalalax.png]

I have no plans, only ideas. No problems with anybody and too much

imagination; so I leisurely explore days and nights and some smiles.
24 Apr 2008, 10:37
deci cel mai mult imi place faza knd moare sirius..adik nu k imi place..m`a impresionat..cum profesorul lupin il tinea...sh..:-< mai bn nu mai zic

* No one can protect you *
02 Feb 2010, 16:43
cred ca cel mai mult mi-a placut faza in care Fred si George fug in anul 5 de la Hogwarts pe maturi.

[Image: theonlywayisrebellionsi.png]
07 May 2010, 15:25
Mie cel mai mult mi'a placut scena din ultimul volum~ "Batalia de la Hogwarts" si sarutul dintre Ginny si Harry, din "Printul semipur"
25 Jun 2010, 15:03
cand in HP si printul semipur Narcissa si Bellatrix se duc la Snape ca sa ii spuna sa il apere pe Malfoy sau in HP si oridinul pheonix orele de Occlumantie ... te-ai prins,nu?sau in HP si prizonierul din Azkaban cu harta strengarilor sau cand in HP6 faza cu inferii si fantomele (Harry : Fantomele sunt ... transparente?) si pe insula cand vroiau sa distruga horcruxul

[Image: 2py4a6u.jpg]

Nu faceti power-play cu personajul meu
25 Jun 2010, 15:51
Fazele mele preferate... sa vedem... pe primul loc, cand Harry si Ginny se saruta si cel dintre Ron si Hermione (ah, romantica de mine )
Apoi, cand se organizau intalnirile Armatei lui Dumbledore. Era ceva deosebit. Apo' cand Snape afla de Harta Strengarilor.
Si nu am ras in viata mea cat am ras in capitolele in care Umbridge era "rasplatita" cum se cuvine de elevi, profesori, si fratii Weasley. Tineti minte ca McGonagall s-a oprit odata si i-a dat indicatii lui Peeves cum sa desurubeze un candelabru? Ahem, da, plecarea fratilor weasley a fost demna de aplauze.

M-a emotionat inmormantarea lui Dumbledore, faza cu cantecul Pheonix-ului.
Sa sa nu uit de Balul Yule, cand toata lumea se indragostise cand si de cine nu trebuia...

[Image: Signature___Incendia.png]

&amp;quot;And so I'll be reborn like the fire bird from ashes!&amp;quot;

&amp;quot;Wit beyond meansure is man's greatest treasure!&amp;quot;

[Image: Ravenclaw_student.jpg]
05 Aug 2010, 23:19
Scena mea preferata e prima cu Severus Snape. In acel moment am realizat ca e personajul meu preferat, chiar daca inca nu citisem cartile. Mi-a placut totul, de la descriere, pana la caracterul sau.
Imi place mult scena unde Harry si Hermione il salveaza pe Sirius. Foarte emotionant.

[Image: f_picresized1m_1af8237.jpg]

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Cartea preferata Lyra Dust 55 11,708 13 Jul 2010, 06:06
Last Post: Jack Diggory