Banere
|
15 Dec 2010, 12:53
|||
|
|||
Jade, nu ma mai implora, eu nu ma supar repede, deci, nu ma supar.
If you care about them, and them will care about you.
![]() |
|||
15 Dec 2010, 12:54
|||
|
|||
[left] Semnatura:[/left]
[left] ![]() [left] ![]() [left]Icon:[/left] [left] ![]() If you care about them, and them will care about you.
![]() |
|||
15 Dec 2010, 12:58
|||
|
|||
Crysella Blythe Wrote:Mai, apreciez de ce te-ai apucat sa faci... dar faptul ca imaginile sunt pixelate, si nu putin... strica tot farmecul. Pai, le fac cu: 1) Le micsorez sau le maresc cu "Picnik" 2) Le editez cu Paint 3) Le pun pe forum cu "TinyPic" If you care about them, and them will care about you.
![]() |
|||
15 Dec 2010, 13:17
|||
|
|||
Ai facut triplu post si nu ai voie sa faci asa ceva
![]() - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
15 Dec 2010, 18:39
|||
|
|||
Imi place semnatura.
P.S~Dupa cum a spus si Bella,nu mai fa triplu post. Am observat ca ai facut si un icon. Dragut,sper sa mai pui. ![]() |
|||
15 Dec 2010, 19:02
|||
|
|||
ti'au iesit foarte bine
bravo atentie insa la mesaje, cum le postezi ![]() |
|||
15 Dec 2010, 22:16
|||
|
|||
Bv, dar grija mare la mesaje.
![]() Intr-un an cu Sarbatoare, Sa aveti o pofta mare, Bucurie, veselie, Iarna ce o sa vie, Cadouri sa primiti, Bucurosi, dar nu lihniti. Asa este lume, m-am intors. |
|||
15 Dec 2010, 22:50
|||
|
|||
Sa-ti dau cateva sfaturi, sper sa nu mi-o iei in nume de rau:
1. daca poti incearca sa gasesti un program adevarat, sa renunti la programe online sau la paint. poti incerca pentru inceput Photo Scape-ul...e destul de bun. Dupa ce te mai experimentezi merge si PhotoShop sau GIMP. Pe primul mentionat poti sa il downloadezi gratis de pe internet. 2. daca vrei sa inepi sa faci si semnaturi/icon-uri, ai grija la dimensiuni. ca exemplu pastreaza semnatura de 452/175 iar avatarul 142/177 (e doar o idee, poti pastra dimensiunile dar sa nu fie exagerat de mici/mari) 3. poti sa incerci sa adaugi mai multe efecte in special textului. poti adauga efecte de culoare, de textura, poti insera simboluri, imagini etc. Si incearca sa faci textul de o culoare in ton cu restul imaginii. De exemplu in ultimul banner, ala cu rosu si negru, ai trantit acolo textul roz pe mov care a stricat tot farmecul. Poti sa il faci negru, si de preferat fara fond de o alta culoare. Sper sa te ajute cat de cat sfaturile mele ![]() Lucrand te perfectionezi |
|||
15 Dec 2010, 23:51
|||
|
|||
Sisis Roxamburg Wrote:Crysella Blythe Wrote:Mai, apreciez de ce te-ai apucat sa faci... dar faptul ca imaginile sunt pixelate, si nu putin... strica tot farmecul. Habar n-am ce e ala Picnik, nu am folosit niciodata. Insa dupa parerea mea paint-ul e prea... nesofisticat. Si e mai mult pentru cei care deseneaza de la zero, nu pentru cei care decupeaza/fac colaje/editeaza. (Cu toate acestea niciun artist digital nu foloseste paint-ul. Se poate desena mult mai bine in photoshop.) Iti dau acelasi sfat ca Jade: poti incepe sa folosesti photo-scape. Nu neaparat pentru multiplele posibilitati adiacente Paint-ului, dar cat pentru chestia ca poti sa micsorezi/maresti imagini + sa editezi imagini fara sa te mai obosesti cu doua programe diferite. Spor la lucru! |
|||
16 Dec 2010, 13:03
|||
|
|||
Crysella Blythe Wrote:Sisis Roxamburg Wrote:Crysella Blythe Wrote:Mai, apreciez de ce te-ai apucat sa faci... dar faptul ca imaginile sunt pixelate, si nu putin... strica tot farmecul. Chestia este ca nu ma descurc pe alte programe, decat pe paint si photoshop. De obicei folosesc paint ca pe ala m-am obisnuit. If you care about them, and them will care about you.
![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|