Urari Zile de Nastere
|
13 Dec 2010, 22:12
|||
|
|||
Am cam intarziat dar ... la multi ani !
![]() Nu faceti power-play cu personajul meu |
|||
16 Dec 2010, 10:40
|||
|
|||
La multi ani , Ash
Visele de azi sa devina realitate. Sperantele de maine inpliniri. Sa fi fericita Si sa nu uiti ca te iubim ![]() ![]() - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
16 Dec 2010, 10:42
|||
|
|||
La multi ani, Ash
Sa ai o zi de nastere frumoasa ![]()
and the crashes are heavy for a sinner like me ~
![]() ![]() You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch. Love you, Bells.
|
|||
16 Dec 2010, 12:18
|||
|
|||
La multi ani Ash !
![]() Nu faceti power-play cu personajul meu |
|||
16 Dec 2010, 15:36
|||
|
|||
La multi ani,Ash!
![]() Uite buletinoasa mea ![]() Happy birthday! Fie ca toate visele sa iti devina realitate!>;d< P.S~nu puteam sa nu iti zic si pe forum La multi ani! ![]() ![]() |
|||
16 Dec 2010, 15:58
|||
|
|||
Mersi mult dragiilor
Chiar nu ma asteptam .. As vrea sa fiti toti alaturi de mine aici la Timisoara.. dar astaeste.. suntem toti imprasitati prin tara.. ![]() Sper ca intr'o zii sa ne intalnim. Va iubesc mult Sper sa fie o zii de nastere fericita ![]() ![]() Nu ezitati ! De la Zonko sa cumparati ! ![]() ~Cercetasii sunt cei mai tari ![]() |
|||
16 Dec 2010, 16:52
|||
|
|||
Ashlyn
frumoasa noastra cercetasa la multi ani sa ti se implineasca toate dorintele si sa dai de baut de ziua ta sper sa ai o aniversare cat mai frumoasa si sa nu uiti sa ne zici ce cadouri ai primit ![]() |
|||
16 Dec 2010, 16:54
|||
|
|||
Dap.. sigur ca va spun
Mersii Bell ![]() ![]() ![]() Nu ezitati ! De la Zonko sa cumparati ! ![]() ~Cercetasii sunt cei mai tari ![]() |
|||
16 Dec 2010, 19:54
|||
|
|||
Si eu sosesc tocmai fix in pix. La multi aaaaani, draga Anna!
Sa ai parte de tot ce-ti doresti. ahm. fericire, bucurii... [nu prea ma pricep la urat zile de nasteri X_X] Pe scurt- just have fun at your birthday ![]() ![]() Hayley Megan Alden |
|||
16 Dec 2010, 20:23
|||
|
|||
Happy B'day!
my momma { raised } me a prophet
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||