Al is gone
|
17 Dec 2010, 19:30
|||
|
|||
M'a rugat Alice, nunima mea, sora mea prin telefon si internet, si cred ca ar trebui sa ma opresc aici
asa, revenind..a zis ca a pleacat la tara..cu familia..si se intoarce duminica da ziceti si voi, nu sta prea mult? ![]() |
|||
17 Dec 2010, 22:34
|||
|
|||
Sper sa se distreze .
Si asteptam sa se intoarca . :-) - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
17 Dec 2010, 23:58
|||
|
|||
Intr-adevar, cum putem rezista trei zile fara Al?
Speram sa aiba fun pe la tara ![]()
and the crashes are heavy for a sinner like me ~
![]() ![]() You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch. Love you, Bells.
|
|||
18 Dec 2010, 01:54
|||
|
|||
Al
![]() Abia asteptam sa revii> ![]() Si distractie placuta pe acolo! ![]() ![]() |
|||
18 Dec 2010, 01:55
|||
|
|||
Hope you will have fun, Georga I really do
Si speram sa se intoarca cat mai repede, ca e un frig de mori Mai bine e acasa, la caldura xD ![]() I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like. I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind. Is it over yet? I can't win. |
|||
18 Dec 2010, 17:35
|||
|
|||
Aliceeee, sper sa te intorci cat mai repede >
![]() Dar o sa vi la serbarea de la muzica, nu-i asa? :-s |
|||
18 Dec 2010, 20:01
|||
|
|||
Off .. Sper sa se intoarca cat mai repede
![]() ![]() Nu ezitati ! De la Zonko sa cumparati ! ![]() ~Cercetasii sunt cei mai tari ![]() |
|||
18 Dec 2010, 23:12
|||
|
|||
Se intoarce duminica
|
|||
19 Dec 2010, 19:44
|||
|
|||
Guys, back a fost bestial la tara m'am dat cu sania, m'am tavalit in zapada cu verisoarele mele, a fost genial m'am mutat de la o bunica la alta, acolo am mancat turte, m'am uitat la singur acasa 3 iar azi dimineata am mers cu sania trasa de cal pana la parintii mamei mele, unde m'am mai dat o tura cu sania, cu verii mei, si m'am tavalit in zapada, m'am batut cu bulgari, a fost din nou ca atunci cand eram mica
Tata a venit sambata pe derdelus[care e vizavi de casa ][tata luase o pauza de la taierea porcului ] si a inceput sa strige: "caut o sanie si nu gasesc toate saniile sa apeleze la mine!" a facut rost de o sanie, si luat'o la vale pe deal, cu o sanie sub burta nu mai zic, ca eram 6 persoane la 2 sanii ieri, iar azi 7 la 3 sanii si trebuia sa le impartim intr'un fel sau altul dar tot a fost genial Bell, merci ca ai facut topic si, unde ti'e telefonul, la mesaje nu ai raspuns, te'am sunat pana mi'a intrat csuta aseara, mi'am facut griji ![]() |
|||
19 Dec 2010, 19:48
|||
|
|||
Ma bucur ca te-ai intors Georga Imi era dor de tine.
Ati taiat porcul, ha? Si tare faza cu tatal tau si saniile Se pare ca te-ai distrat ![]() Welcome back ![]() I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like. I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind. Is it over yet? I can't win. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|