Uh, hey.
18 Dec 2010, 15:41
DARREN BLAINE CRISS.
[Image: darrencriss.png] [Image: darrencriss2.png]
  • - - - - name, darren blaine criss.
    - - - - nicknames, darren, baiatu' ciudat.
    - - - - gender, male.
    - - - - sexuality, straight.
    - - - - blood status, semipur.
    - - - - house, cercetaºi.

- - - - loves, nu are. încã nu-i place de nimeni.
    - - - - eyes, ochii îi sunt verzi-cãprui, care pot pãrea, într-o anumitã luminã, verzi sau chiar maro, deºi aceºtia nu sunt tocmai aºa. culorile verde închis ºi cãprui se combinã într-o noanþã deosebit de ciudatã, iar un gri metalic poate apãrea ca ºi o culoare a ochilor sãi, când este trist sau nervos, deoarece ochii îi strãlucesc ciudat.
    - - - - hair, pãrul îi este negru ºi foarte, foarte cârlionþat ºi la fel de încâlcit. nu se deranjeazã niciodatã sã-l aranjeze, nici mãcar înaintea orelor sau daca merge la hogsmeade. pãrul îi este lung aproape pânã la baza gâtului, iar unele ºuviþe îi acoperã fruntea ºi ochii.
    - - - - built, darren este slab, dar lat în umeri ºi musculos. este agil ºi poate sã se caþere în copaci rapid sau sã sarã de la înãlþimi foarte mari fãrã sã se loveascã deloc, într-o sãriturã care, de fapt ºi de drept, este formatã din mai multe, deºi acest lucru nu se vede. este mai scund ºi mai slab decât alþii de vârsta lui, dar mai puternic.
    - - - - weight, 58 kg.
    - - - - height, 1,70 m.
    - - - - fashion sense, nu prea are. preferã sã poarte un tricou alb cu un leu uriaº negru pe acesta, deasupra o hainã de trening roºie cu însemnele cercetaºilor, blugi rupþi în genunchi ºi pelerina pe deasupra. de asemenea, are ºi niºte ochelari de soare cu rame roz neon.

- - - - loves, chitãrile sale, electrice, acustice ºi clasice, cãrþile, câinii, ochelarii sãi de soare, muzica, vâjhaþul, duelurile, zãpada, ploaia.
    - - - - loathes[/b], cei care pun etichete, idioþii, oamenii care nu pot sã fie buni, soarele, vara.
    - - - - strenghts, poate sã se dueleze bine, poate sã-ºi facã prieteni uºor ºi este foarte agil, nu se dã înlãturi de la o provocare.
    - - - - weaknesses, este jignit foarte uºor ºi uneori se dã bãtut mult prea repede, se simte ca un idiot marea majoritate a timpului.
    - - - - dreams, vrea sã devinã un auror desãvârºit.
    - - - - fears, dementorii.
    - - - - overall personality, este prietenos, puþin cam nesuferit ºi agasant, se enerveazã repede, dar este un foarte bun prieten. îºi protejeazã prietenii cât mai bine cu putinþã ºi ar face orice ca aceºtia sã se simtã bine ºi în siguranþã. este curajos ºi întotdeauna vorbeºte mult, cântã, aleargã ºi se caþãrã în copacii de la marginea pãdurii interzise, deºi nu are voie.
    existã o altã parte a personalitãþii sale care se dezvoltã când este furios. deseori, darren se înfurie din nimic ºi începe sã înjure ºi sã se arunce cu vrãji peste tot, devenind total opus personalitãþii sale normale. când este nervos, nu se mai dã în lãturi de la absolut nimic ºi nu îi este fricã sã se batã dacã este nevoie. dupã ce îºi revine, pur ºi simplu îi este ruºine ºi se crede un idiot.

- - - - hometown, san francisco, us.
    - - - - family, tatãl - vrãjitor, mama - încuiatã.
    - - - - pets, o bufniþã neagrã, pe nume joey ºi un ºobolan negru cu o trei dungi pe spate ºi o ureche pe jumãtate sfâºiatã pe nume walker.

Am cerut sa mi se baneze un account mai vechi, dar am fost refuzat putin jignitor.
Asa ca am facut inca unul, dupa ce pe hotmail nu am primit cheita aceea de activare.
Pare rau. Si sa nu ma banati, va rog.

Find all posts by this user
Quote this message in a reply
18 Dec 2010, 15:43
Uh, ban

Visit this user's website Find all posts by this user
18 Dec 2010, 15:55
Raizen, nu mi-o lua in nume de rau, poate a incalcat vreo regula si nu am vazut eu :-s ...dar de ce bann? tocmai ma bucuram si eu ca a venit inca un baiat (din Paste-n Craciun) pe forum Sad

EDIT: mda, acum inteleg, am vazut ce scria mai micut la sfarsitul postului lui...

EX HUFFLEPUFF STUDENT, ALWAYS HUFFLEPUFF SOUL
[Image: candiceaccolasignatureb.png]
Jade Annabelle-Hope Crawford
18 Dec 2010, 15:57
Da bineinteles ca a incalcat o regula, doar nu dau ban degeaba Ahaha, m-a enervat adica. Imi da add pe mess cu figuri si cu uh uh

18 Dec 2010, 16:00
Hai ma Raiz cu uh uh?
E penal zau

[Image: YotrHop.gif]
18 Dec 2010, 16:04
Da a fost foarte 'diplomatica' faza:

-Uh, hey!

si Raiz:

-Uh, ban

Finna

18 Dec 2010, 16:06
[Image: o9k93p.png]

Cat ma pot dispera ifosele unora Smile

18 Dec 2010, 16:08
uh, uh
nuj de ce am impresia ca e fata
sau e altceva, una din doua
18 Dec 2010, 16:11
poate e neutru, mai stim?
da` care era account-ul lui vechi?
nu cred ca l-am mai vazut postand ca m-as fi obisnuit cu 'uh'

18 Dec 2010, 16:18
In primul rand , imi cer scuze daca va intrerup discutia , dar persoana care si'a facut acest cont e fata si a mai avut cont pe Dark Mark .
A vrut sa isi faca altul si sa o ia de la capat .
Si imi cer scuze , Raiz , dar ea a spus ca doar glumea in legatura cu chestia aia . Anyway . Eu am terminat ce am avut de zis .
Fostul ei nume era : Mylene Lycoris OddCat

Si avea un fic cu Julia [ Probabil pe care unii dintre voi l'au citit ]

http://www.darkmark.org/t2850-pride-goin...co-x-harry

- Bella Emily Rose -

There's a white moon hanging in the southern sky,
under the sun rising in the east, but the west wind sings for me.

[Image: fight.png]

I love you , Dess.