Ginny vs Cho
07 Aug 2007, 21:26
Mie imi place mai mult de Cho. Nu stiu de ce.. poate pentru ca este la Ochi-de-Soim ( ca si mine ), poate pentru ca este chinezoaica.. Nu stiu exact ... Hai, Cho !!

[Image: Evanna-Lynch-as-Luna-Lovegood-799.jpg]
Find all posts by this user
11 Aug 2007, 12:39
Imi place Cho,deocamdata pt ca e mult mai frumoasa...Azi ma uit la film (HP si piatra nuj cum)...Sa vad daca apare Ginny sau Cho..Happywide

[Image: 4pclz01.jpg]
11 Aug 2007, 15:24
Mie imi place Ginny...ink dn a doua carte vroiam sa fie cu Harry....ji dintr-o data a aparut ji Cho prin peisaj....aja k mie imi place mai moolt cu Ginny pt k am cunoscut-o mai moolt....ji in plus Cho mi se pare mai fitzoasa...Happywide

If you love her, you'll let her go.
I'll wait for you...
[Image: tumblrmbpe5yf4cr1rafbq6.gif]
"If the innocent are unjust, I'd rather be counted among the guilty."

Visit this user's website Find all posts by this user
14 Aug 2007, 19:17
Imi este greu sa aleg sincer.Amandoua sunt speciale in felul lor.Dar Ginny are un + de la mine.E adevarat ca Cho e mai draguta,dar Ginny are sentimente reale si adevarate fata de Harry.

"Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
18 Aug 2007, 12:12
Nah..Ce sa zic..O fi Ginny mai nu stiu cum,dar mie nu-mi place.. Tot timpul mie imi plac celelalte personaje,decat cele de care le place tuturor..Adik nu-mi place deloc (in film) Harry,Hermione,Ron si Ginny...In schimb imi place mult Luna,Cho ,Draco..etc ...

[Image: 4pclz01.jpg]
23 Oct 2007, 18:06
yo o prefer pe Cho...mi se pare mai dragutza...(plus k am o slabiciune pt cei din Asia[jap,ch sau kor])...dar si Ginny e simpatik...oricum,yo tin tot cu Cho si imi pare ff rau k nu mai e cu HarryCrying

A Drama Princess..

[Image: boa6qr7.gif]
28 Dec 2007, 23:36
Cho Cho Cho shi iarashi Cho!! Ce vedetzi la ginny?? stiu ce e mai speciala ca e roscata dar....Cho e mai interesanta...mi se pare destul de misterioasa pt ca are parul negru shi des shi bretonul ii cam acopera din ochi shi nu i se vede bn fatza..cea ce te face interesat de ea (parerea mea)...shi are ochii aceia un pic de Japoneza...shi faptul ca vn de unde o veni(China sau Japonia) o face cu moolt mai interesanta dekat ginny
28 Dec 2007, 23:41
Am facut si un poll... Asa ca votatzi

[Image: lalalax.png]

I have no plans, only ideas. No problems with anybody and too much

imagination; so I leisurely explore days and nights and some smiles.
28 Dec 2007, 23:52
am votat pentru cho, mi se pare mult mai dragutza
29 Dec 2007, 00:03
Ginny e muuuult mai dragutza deoarece ea nu s'a jucat cu sentimentele bietului baiat... Cho in schimb... azi e cu Cedric, maine il pupa pe Harry.. si apoi la cafenea nu'si dadea seama k sufera... mda... chiar k e foooarte dragutza :|...
Si nu prea imi place cum arata Cho... sincer... parerea mea sorry... mai frumoasa e Ginny. E roscata, i se vad ochii cu totul... poate imi place deoarece si eu sunt roscata intr'un fel deci...Go Ginny!!

OOC: moma de cate ori tre sa postez pe'aici sper k nu va supy... da cand dau de meseaje cum k Cho e mai nuj cum dekt Ginny ( sincer, dope mn e probabil mai fitzoasa , dak credea k Harry e cu Hermione ... ) imi vin nervii... da parerile nu se discuta Smile adik .. nu se comenteaza... Thinking? cre k ma incurcai..

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Ginny Lyra Dust 27 7,880 19 Aug 2011, 20:48
Last Post: Lucy Jane Potter
  Harry + Ginny Ginny Malfoy 19 5,849 19 Aug 2011, 20:43
  Ginny sau Cho? Alina Potter 30 7,016 19 Aug 2011, 20:42
  Draco si Ginny Ginny Malfoy 7 2,955 06 Jun 2010, 18:35
Last Post: Veronique A. Dupont