Que haces aqui?
|
11 Dec 2010, 13:36
|||
|
|||
ames raspunse bineinteles. "Provocare" . L-a pus sa faca ceva amuzant iar noi am inceput sa radem putin.
Insa problema mea era acum ca nu ii cunosteam inca atat de bine. Vroiam ca inainte sa fac,inainte sa spun ceva sa aflu cu cine stau de vorba. Cine stie cine puteau fi acesti baieti? Pareau haiosi,ba chiar interesanti dar totusi cu greu ma incred in cineva. M-am uitat la Alex si l-am intrebat : "Si ce ne poti spune despre tine?" Deja deviasem de la joc si cu atat mai bine. Vroiam sa imi raspunda sincer. Pe neasteptate,cu o voce sensibila si deosebit de calma mi-a raspuns: "Pai sunt un fost Ochi-de-Soim,am terminat studiile la Hogwarts anul trecut. Deci acum am 18 ani,deja sunt Adult!" Am chicotit usor la ceea ce spunea apoi a continuat: "Dar tu?" Am stat sa ma gandesc putin daca sa ii raspund sau nu,dar zambetul lui m-a convins pe moment ca e de incredere. "Sunt soimeanca,anul VII. Si eu am avut majoratul nu de mult.am deja 17 ani!" Am spus eu in timp ce ma uitam chicotind la Ginny. Imi amintesc cum ii povesteam ca abia astept sa am 17 ani... ![]() |
|||
12 Dec 2010, 12:26
|||
|
|||
=Iubita mea a murit=
M-am intristat la auzul acestor vorbe . Pur si simplu mi-am amintit de Jake. Un fior imi trecu pe sira spinarii dar am pretins ca nu s-a intamplat nimic. Nu vroiam ca Ginny sa se intristeze cand ma va vedea asa. Fiindca sunt sigura ca isi va da seama. S-a uitat ea pe furis la mine,dar probabil ca a preferat sa nu spuna nimic in legatura cu asta. Alex se uita la mine si ma intreba: "Esti bine?" "Da",i-am raspuns eu incercand sa scot din mine un zambet cam fortat. Apoi uitandu-ma la Ginny mi-am dat seama..cel putin asa banuiam. Nate o placea,era clar...asta. ![]() |
|||
12 Dec 2010, 15:14
|||
|
|||
Oh doamne,eu si gura mea mare! Shit! Nu imi venea sa cred ca iubita lui e moarta. Asta a facut ca un bolovan imens sa se aseze peste inima mea. Pur si simplu cand il vad asa trist ma distruge! Mai ales cand stiu ca e din cauza mea!
-Sun o proasta! Iarta'ma Nate,chiar nu am vrut sa aduc in discutie asta,pru si simplu...nu stiu.... -Ginny,nu e vina ta,nu aveai de unde sa stii ce a patit Nate! imi spuse James bland. -Ma simt ca o ratata! Mi'am lasat capul in jos si am inceput sa imi framant mainile. Mda,tipic mie cand sunt agitata sau nervoasa. -Ginny,nu mai are rost sa te simti vinovata! Mi'am ridicat surprinsa privirea,era chiar Nate cel care mi'a spus asta sau visez? -Nu,nu e asa Nate,eu...eu am fost o vaca si punct! nu vreau sa mai aud nici o obiectie de la nici unul! Acum ce ar fi sa ne jucam din nou adevar sau provocare? M'am intors spre Rose incercand sa imi ascund starea si am intrebat'o: -Rose,chica adevar sau provocare? -Provocare normal! Am zambit malefic stiam excat ce o sa fac! astia doi or sa devin un cuplu cat ai zice peste! stiu ca Alex o cam place deci ce ramane de facut? doar o mica provocare! Muahahha. -Te provoc sa il saruti pe Alex! Si linisite... ![]() |
|||
12 Dec 2010, 15:39
|||
|
|||
Ma uitam timida la Alex apoi malefic la Ginny. Cred ca acum as vrea sa ii zic vreo doua tipic noua. Dar am chicotit si i-am dat un pupic pe obraz. Nu simteam inca...asta..nu vroiam sa ii dau un sarut adevarat. Jake inca era in amintirea mea. Stiam ca va ramane mereu..Iar daca Alex chiar ma placea,cum credea Ginny ma va mai astepta.
Ginny si-a dat seama ce credeam acum asa ca i-am spus: "Ce vrei,Ginn?" -Provocare! normal... Acum urma razbunarea mea... "Te provoc sa il saruti pe Nate!" Asteptam sa aiba vreo reactie.. ![]() |
|||
12 Dec 2010, 17:39
|||
|
|||
S.sa fac ce?? O doamne,ochi pentru ochi,provocare pentru provocare! Firar! stiam cu e Rose,si mai trebuia sa stiu ca o sa se razbune! Firar!
M'am apropiat putin de Natem,apoi i'am dat un pupic in coltul gurii! Na Rose! m'am uitat la ea in timp ce chicotea! -O,Rose,tu estas muy diabla! Rase apoi se intoarse spre James. -James Adevar sau provocare? -Hmm adevar. -James,cand ai sarutat ultima oara o fata? ooo ce intrebari indecente pune! -Pai acum o luna,m'am despartit de o fata ca ma insela! Mna era o tarfa! -A ok,fetelor eu zic sa plecam de aici! ne zise Laura care privea spre doi tipi cam ciudati! -Da asa e! haideti ca stiu eu un club marfa! Nate se ridica si imi facu semn sa il apuc de brat. Am iesit cu totii din cafenea si ne'am indreptat spre club. Dupa cateva minute cateva zgomote se auzira in spatele nostru. Sfiosa mi Mi'am intors capul si i'am vazut pe cei doi din cafenea in spatele nostru. -Baieti nu vreau sa va sperii,dar tipii de la cafenea ne urmaresc! Mi'am scos bagheta si atunci a inceput totul. ![]() |
|||
13 Dec 2010, 19:29
|||
|
|||
Am observat-o pe Ginny care era deja pregatita cu bagheta in mana. Eu am ramas masca,nici macar nu imi dadusem seama ce se intamplase,nu apucasem sa imi scot bagheta. Unul dintre acei timp ajunse la mine si imi spuse brusc "Expelliarmus".
"Ce nai...?" "Protegooo!",am tipat eu manioasa. "Deci baieti...unde ati spus ca mergem?" Ma uitam la Ginny care de data aceasta spuse si ea o vraja de aparare contra acelor tipi. "Haideti,mergem odata?",am intrebat eu deja putin nervoasa. Am oftat usor dupa care i-am spus lui Ginny sa mergem... ![]() |
|||
18 Dec 2010, 02:28
|||
|
|||
Am oftat si n'eam indreptat usor spre acel club. odata ajunsi acolo n'eam ajezat la o masa mai retrasa.
-Si,Nate nu mi'ai zis nimic despre tine... -Pai ce as putea sa iti zic...am 18 ani deci anul trecut am terminat scoala sunt un fost astropuf...si acum frec mente pana imi gasesc o slujba. -Dar tu Ginny? Oare? nu stiu ce sa fac? oare pot sa ma incred in el...? -Poi sunt anul VI la Cercetasi! si da nu sunt majora inca! -Cercetasa zici! se uita la mine amuzat. Ce era asa de amuzant la mine? am zis eu cumva ca vreau sa dansez pe melodii de cabaret? Ei,asta'i culmea! -Ti se pare ca sunt amuzanta? -Ah,nu,nu ma intelege gresit doar ca cel mai bun prieten al meu era de la Cercetasi si mi'am adus aminte de o faza amuzanta! Crede'ma nu as rade de tine niciodata! Si m'a pierdut! intensitatea cu care se uita in ochii mei,ma facea sa tremur,ochii lui incredibili de verzi pareau un ocean nesfarsit. Iar vocea lui joasa si suava facea orice fata sa ii cada la picioare. -Aloo Ginn,mai esti printre noi?tipa Rose la mine. Mda tipic ei. -Da sunt nu trebuie sa imi strigi in ureche! -Pai te strig de 10 minute ce mama naibii! Zi ce comanzi! Mi'am trecut repede privirea peste meniu si am cerut un Cappucino. ![]() |
|||
18 Dec 2010, 10:46
|||
|
|||
M-am uitat la Ginny pe furis si mi-am dat seama ca il place pe acel Nate si parea fericita... Alex se uita la mine intrebator dar un lucru era clar: trebuia sa ii cunoastem si mai vbine,sa ne petrecem si mai mult impreuna pentru a putea avea incredere in ei,desi aveam senzatia ca increderea apare...Era atat de bland,povestea intr-un fel in care ma fascina,dar sunt sigura ca Jake ar fi vrut sa nu ma incred chiar in oricine. Aveam sa il ascult..mi-a spus sa incep o viata noua fara el,dar mi se parea atat de ciudat asta,pentru mine suna sinistru ceea ce m-a invatat. Viata noua? Fara el?...Greu...Dar probabil ca odata aveam sa incerc sa fac si acest lucru...
Trezindu-ma din visare m-am uitat la Ginny dupa care am rostit: "Da,am sa iti urmez exemplul..Un Capuccino doresc si eu!" ![]() |
|||
18 Dec 2010, 22:12
|||
|
|||
Am asteptat cateva momente in liniste...nimeni nu mai spunea nimic.
Mi'an aruncat privirea spre Rose si am vazut'o un pic ganditoare...ma gandeam oare ce este in minte ei acum...nu imi placea sa o vad asa. -Comanda este adusa! 3 capuchino si 3 expresso cu frisca! ne puse comanda pe masa si pleca. Mi;am luat cana de pe masa si mi'am dus'o la gura,am sorbit putin si am pus cana inapoi pe masa. -Deci fetelor,cum mai e pe la Hogwarts? ne intreba Alex. -Pai cum sa fie...ore peste ore,meciuri de Vajhat,si tot asa.... Nate se uita intr'un fel ciudat la mine apoi se intoarse catre Alex. -Frate mai stii cand am juicat Vajhat unul impotrvia celuilalt? -Da,a fost un meci memorabil ce sa mai! Au inceput sa rada,iar eu si Rose aveam o fata gen "WTF?" ![]() |
|||
18 Dec 2010, 22:20
|||
|
|||
Ma uitam la Nate , apoi la Alex,pareau ca sunt doi copii care isi povesteau tot ceea ce au facut intr-o simpla zi de sambata. In acel moment cand mi-am dat seama ca depanau niste amintiri importante pentru ei,puteam deduce ca cei doi au devenit niste jurnale deschise brusc , dar care erau pe cale sa isi dezvaluie si cele mai vechi si profunde intamplari,secrete... Le-am zambit baietilor,apoi m-am uitat la James care stateau cu Laura intr-un colt,deci nu doream sa ii deranjam. Am tresarit usor cand o mana mi se aseza pe umar,era Alex care ma intreba la ce anume ma puteam gandi eu acum...
"Amintiri...Dar,continuati!",le-am spus eu celor doi pe o voce sincera care parea interesata de povestiile lor... Ginny era la fel ca mine... "Stati putin...voi sunteti frati pe bune!?",am intrebat interesata apoi eu si Ginny am facut niste fete mirate... ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|