Cho Chang
23 Oct 2007, 19:42
Am observat k nu s-a facut un topic despre acest personaj si as vrea sa-l incep yo..deci...cui ii place? E personajul meu preferat,impreuna cu Hermione..amandoua imi plac la fel...hm,sa revenim...ce va place la Cho? Smile

A Drama Princess..

[Image: boa6qr7.gif]
Find all posts by this user
23 Oct 2007, 22:37
Sincer... eu o urasc pe Cho! Nu stiu de ce... dar o urasc! Nu-mi place deloc. De prima oara nu mi-a placut. Mi se pare o persoana falsa...

[Image: lalalax.png]

I have no plans, only ideas. No problems with anybody and too much

imagination; so I leisurely explore days and nights and some smiles.
31 Dec 2007, 21:50
mie mi se pare dragutza
ce e de fapt ? chinezoaica sau japoneza ?

[Image: ronhermen2.jpg]
01 Jan 2008, 14:32
din cate am intzeles,are origini chinezeshti...si tatal ei am impresia k e tot actorThinking..asa am citit prin revisteHappywide

A Drama Princess..

[Image: boa6qr7.gif]
01 Jan 2008, 16:20
Oky...imi place topicul asta! La fel ca shi aida-chan e pref a mea impreuna cu hermione. E ffff frumoasa... shi sensibila. E destul de fragila shi nu cred ca ar suporta singuratatea prea molt. Shi dope mn are comportamentul perfect. Adik nush... nu e niki prea baietzoasa dar niki prea fata din aceea care sa fiew plina de fitzie e cva la mijloc...
01 Jan 2008, 18:22
Eu o urasc! Mi se pare cam prea plangacioasa si plina de fitze ( OOC: sorry ) nu e deloc baietzoasa, cam prea mult fata. Si nu'mi place bretonul, kre ii acopera ochii, scuze dar deseori baietzi se indragostesc datorita ochilor. Si cu privirea aceea pare mai mult... cum sa zic... prefecuta ( OOC2: sorry again )
01 Jan 2008, 18:56
?? Ochilor?? Nush n-am intalnit niki unul pana akum.Adik nu se indragostesc din chiar atat lucru..poate ca le plac ochii anumitor fete dar.... Shi cho joaca vajthat shi e destul de buna
02 Jan 2008, 15:46
nu toti sunt la fel . fiecare e diferit . asta e ea e mai sensibila si fragila.
fiecare are alt mod de a gandi .
cred ca fiecare personaj e deosebit in felul lui .

[Image: ronhermen2.jpg]
03 Jan 2008, 21:38
Ei bine nici mie nu-mi place Cho atat de mult.Adica e adevarat ca e frumoasa si sensibila(prea sensibila sincer) insa nu mi se pare ca are acel ceva care face un personaj interesant.
De exemplu Luna e interesanta prin maniile ei si felul ei unic de a fi,Ron e interesant datorita naivitatii lui,Fred si George(: x: x: x) datorita umorului lor special etc...
Cho pur si simplu nu are nimic special ><(no offence,fiecare are parerea lui)

[Image: 001hq8.jpg]

Trashylife is good life&amp;#9829; &amp;#9829; &amp;#9829;

-Just so you know: George Weasley is MINE!! IF U TOUCH HIM I`L BITE YOU!!! MRRR!! &amp;#9829; &amp;#9829; &amp;#9829;

And dinos go rawwwrr &amp;#9829;

Heath,you were awesome,you ruled and i miss you like hell =[ &amp;#9829;
04 Feb 2008, 17:57
Putina informatie despre Cho. Mie de exemplu mi se pare foarte draguta, dar ca prietena lui Harry .. nu, mersi. Aici vine vorba deja de Ginny.

Cho Chang

Anul nasterii: 1979 (varianta in limba engleza)

Matura: Comet 260

Patronus: lebada

In anul 1 a fost sortata in casa Ochilor de Soim, iar in anul 4 a devenit cautator al echipei de Vajhat.

Este fan al Tornadelor din Tutshill de cand avea 6 ani.

Cho este o fata foarte draguta, cu parul lung si negru, foarte populara si adesea este insotita de un grup de fete.

Harry a vazut-o pentru prima data cand echipa Cercetasilor trebuia sa joace un meci de Vajhat impotriva Ochilor de Soim.

Harry a placut-o de la inceput, iar pe parcursul anului s-a indragostit de ea.

Cand Harry a fost inscris in Turnir se imagina castigand si vazand-o pe Cho cu fata stralucind de admiratie pentru el.

Lui Cho parea sa ii pese de sentimentele lui Harry, pentru ca nu s-a alaturat celorlalti elevi care s-au purtat urat cu Harry atunci cand acesta a devenit al doilea campion al scolii.

Cand Harry a fost nevoit sa invite o fata la Balul de Craciun din anul 4 s-a gandit la Cho si si-a facut cu greu curaj sa o invite, dar aceasta l-a refuzat pentru ca deja acceptase invitatia lui Cedric Diggory.

Cho si Cedric au devenit un cuplu dupa Balul de Craciun si se plimbau prin scoala tinandu-se de mana. Totodata ea a fost ostatica care trebuia sa fie salvata de Cedric in cea de-a doua proba a turnirului.

Cho a fost foarte afectata de moartea lui Cedric. Adesea izbucnea in plans fara nici un motiv.

In anul urmator de la Hogwarts a inceput sa aiba sentimente pentru Harry. Prima data acnd s-au vazut dupa vacata de vara in Expresul de Hogwarts, Harry era plin de Sevamizera si il tinea pe Trevor in mana. Cand a fost creata Armata lui Dumbledore, Cho a devenit membra, iar de Craciun s-a sarutat cu Harry sub vasc.

Cho si Harry au avut o iesire in Hogsmeade impreuna; Cho a incercat sa il faca pe Harry gelos spunandu-i ca Roger Davies o invitase in oras in urma cu cateva saptamani. In final intalnirea lor a fost un esec, Cho parasind ceainaria Doamnei Puddifoot.

Ruptura definitiva dintre cei doi a avut loc atunci cand Cho a incercat sa ii gaseasca circumstante atenuante Mariettei pentru ca ii tradase.

Dupa ce au pierdut meciul cu Cercetasii, Cho si-a aruncat matura de suparare dupa ce a aterizat.

Dupa ce Michael Corner s-a despartit de Ginny, a inceput sa se intalneasca cu el.

[Image: chochang2uc8.jpg]

[Image: f_picresized1m_1af8237.jpg]