Ce doriti ?
|
18 Dec 2010, 16:14
|||
|
|||
Acum ca nu se mai ocupa si Kennya e mai greu pentru Raiz, fiind signurul Admin. :-<
You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
|
|||
18 Dec 2010, 16:21
|||
|
|||
Dar ce s-a intamplat cu Kennya?
sincer habar nu aveam ca nu mai e admina :| |
|||
20 Dec 2010, 01:30
|||
|
|||
Da, nici eu nu stiu ce s-a intamplat... Pacat. Adica mai intai si-a schimbat numele din Isildur in Allen, dupa care PUF!!! Nu mai e. Apropo, vroiam sa intreba, ca stiti ca inainte, daca scriai undeva ti se punea topicul direct in Subiecte Monitorizate, iar acum trebuie sa dai la Urmareste bla-bla-bla. Ma rog ideea e ca as vrea sa intreb ca de ce? Adica mie imi placea mai tare inainte. Acum uit mereu sa-i dau la chestia aia si nu imi apare in lista, si ma enerveaz, si...Ma rog, prinde-ti voi ideea. Vroiam numai sa intreb de ce.
![]()
| when the devil is pulling the strings, all the world must dance | ![]() when i' die i'll go to heaven, because i'm living in hell i am an innocent liar |
|||
20 Dec 2010, 01:32
|||
|
|||
Trebuie sa fie niste setari prin profil pe care ti le-ai modificat. Eu nu am fost niciodata abonat la vreun topic. Ma seaca.
Cat despre Kennya. A fost alegerea ei. |
|||
20 Dec 2010, 16:29
|||
|
|||
URA! Am reusit, deci scuze de postul inutil...Am reusit sa nu ma chinui eu sa dau urmareste...(Stiti voi restul) Mersi frumos Raizen
My Master
| when the devil is pulling the strings, all the world must dance | ![]() when i' die i'll go to heaven, because i'm living in hell i am an innocent liar |
|||
23 Dec 2010, 01:09
|||
|
|||
Raizen, iar se suprapun reclama si bara de setari. Mi-e imposibil sa vizionez profilul/mesajele/etc, fara sa am grija sa prind secunda potrivita dinainte de a aparea reclama
![]() ![]() &quot;And so I'll be reborn like the fire bird from ashes!&quot; &quot;Wit beyond meansure is man's greatest treasure!&quot; ![]() |
|||
23 Dec 2010, 01:15
|||
|
|||
Mie mi se intampla la fel cu reclamele 8-|
- Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
23 Dec 2010, 01:26
|||
|
|||
Si mie.
|
|||
23 Dec 2010, 01:36
|||
|
|||
da, a mai fost odata chestia cu reclamele... dupa cum spusese Alice prin primele pagini, desi mie pe atunci imi functiona normal
Cred ca e de la fulgi/noul layout. Ingreuneaza umpic si viteza de incarcare ![]() &quot;And so I'll be reborn like the fire bird from ashes!&quot; &quot;Wit beyond meansure is man's greatest treasure!&quot; ![]() |
|||
23 Dec 2010, 01:46
|||
|
|||
nu are legatura cu fulgii, a mai fost problema respectiva, cu mult inainte de aparitia fulgilor, si a fost un topic special pe tema asta cand va vedea Raiz, probabil va rezolva, nu va impacientati
![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|