Invatand in fiecare zi...
|
21 Dec 2010, 18:46
|||
|
|||
Dianne D. McLarren Wrote:Quote:profa de istorieVrei sa zici Geta nu?? F.C. Tipatorii, la cum urla Ivona Whatever, a fost fain Now, it's my turn
![]() ![]() ... to torture you. |
|||
21 Dec 2010, 19:16
|||
|
|||
Aztazi am invatat cat e de important sa ai rabdare.
Odette Bellatrix Malfoy
![]() In Slytherin you'll make your real friends.... |
|||
21 Dec 2010, 19:37
|||
|
|||
Astazi am invatat cat de bine e sa fi in vacanta
![]() ![]() |
|||
21 Dec 2010, 22:27
|||
|
|||
Ginny Andrews Blackfire Wrote:Astazi am invatat cat de bine e sa fi in vacanta Slava Domnului ca astazi, cu totii am invatat asta ![]() Totusi imi place ca tu ai invatat in mod deosebit cum e sa fii in vacanta Peace ![]() Now, it's my turn
![]() ![]() ... to torture you. |
|||
21 Dec 2010, 22:32
|||
|
|||
Azi am invatat ca uneori e bine sa nu te mai certi cu lighioanele din casa [papagalii mei]
![]() ![]() |
|||
21 Dec 2010, 22:34
|||
|
|||
Azi am invatat ca uneori e bine sa iesi cu un prieten vechi..unele discutii chiar te fac sa realizezi multe lucruri..
|
|||
21 Dec 2010, 22:55
|||
|
|||
Azi am invatat ca ma pot intelege bine cu majoritatea persoanelor din jurul meu.
OFF:Am mai invatat azi ca Isa si Bella stiu sa joace biliard trebuie sa jucam odata eu cu Bella, Isa cu Matt, doi la doi ![]() |
|||
21 Dec 2010, 23:20
|||
|
|||
Alice Morris Wrote:OFF:Am mai invatat azi ca Isa si Bella stiu sa joace biliard ![]() You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
|
|||
21 Dec 2010, 23:29
|||
|
|||
Azi am invatat ce se intampla cand gasesti ceva ascutit =))
and the crashes are heavy for a sinner like me ~
![]() ![]() You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch. Love you, Bells.
|
|||
21 Dec 2010, 23:30
|||
|
|||
Desiree Katherine Rose Wrote:Azi am invatat ce se intampla cand gasesti ceva ascutit =)) - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|