The Vampire Diaries/Jurnalele vampirilor
|
11 Dec 2010, 21:44
|||
|
|||
Si eu m-am uitat
Deci Rose pur si simplu ma dispera !! N-o mai suport .. Pare genul de pipita proasta care se indragosteste de oricine ~x( ![]() Odata cica era cu ciuri-buri ala prost, pe care l-o omorat Eljiah.. si acuma se da la Damon N-o suport ![]() ![]() Nu ezitati ! De la Zonko sa cumparati ! ![]() ~Cercetasii sunt cei mai tari ![]() |
|||
11 Dec 2010, 21:49
|||
|
|||
^ aceeasi parere
si Damon o place ![]() |
|||
11 Dec 2010, 21:51
|||
|
|||
Ugh .. Scarbos .
Incepe sa nu-mi mai placa Damon din cauza lui Rose. Idiots. ![]() Katerina Ann. Petrova ![]() ~ Ashlyn Meester ~ ![]() ![]() ![]() Dee ..., vreau sa rulez usor, sa visez, sa fumez ... --Ti me pravis da mechtaya, ti me pravis da se chuvstvat dite -- |
|||
11 Dec 2010, 22:01
|||
|
|||
Eu sper sa moara X_X
- Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
12 Dec 2010, 16:07
|||
|
|||
^ Si Damon sa ramana singurel
il luam noi ![]() |
|||
12 Dec 2010, 16:11
|||
|
|||
Nee. I'l las Elenei
- Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
12 Dec 2010, 18:04
|||
|
|||
Mnea. Ma simt cam prost acuma. Abia am vazut episodul 7
![]() In orice caz, sunt grozave, geniale. Am ramas masca cand am vazut cum a murit Vicki. =(( ![]() Hayley Megan Alden |
|||
19 Dec 2010, 19:38
|||
|
|||
Iooooiii! Am ajuns in sfarsit la al treilea episod din sezonul dooooi
E genial serialul asta, deci nu ma pot satura de el. Totusi trebuie sa recunosc ca mi-e cam mila de saracutul de Damon A ajuns sa-mi fie chiar simpatic Ma simt extrem de geloasa pe Elena. Cum de s-a facut cu doi vampiri sexy? Nu-i coreeeect Btw, iertati-ma de dublu post ![]() ![]() Hayley Megan Alden |
|||
22 Dec 2010, 00:35
|||
|
|||
Si eu uneori stau si ma gandesc ca asa as vrea sa fiu in locul Elenei =((
![]() Nu ezitati ! De la Zonko sa cumparati ! ![]() ~Cercetasii sunt cei mai tari ![]() |
|||
22 Dec 2010, 10:23
|||
|
|||
Eu stau si ma gandesc ca nu am mai vazut serialul . Si m'am saturat sa astept. 8-|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Vampire Diaries Quizzez | Jade A. Crawford | 6 | 1,945 |
12 Aug 2011, 00:19 Last Post: Andreea Black |
|
Vampire Academy | Luna Slytherin | 4 | 1,968 |
21 Jan 2011, 20:42 Last Post: Isabella River |