Addie Love Crawford
|
22 Dec 2010, 19:10
|||
|
|||
Pentru ca mi-ati spus ca numele Cullen apartine altcuiva...mi-am schimbat numele si imi fac si alta fisa de primire. De acum inainte voi fi sora cu Jade
![]() ![]() Bun venit lui…
Addie «Love» Crawford
![]() Addie Love Crawford
![]() Prenume Addie Love! Varsta 15 ani Sex fata Ziua de nastere 19.03.1995 Orasul unde a copilarit Los Angeles Mama Incuiata - Mariah Catherine Crawford Tatal Semi-Pur - Joshua Cristophor Crawford Statutul Sangelui Semi-Pur ![]() Greutate 52 kg Corp suplu Par lung, ondulat, brunet Ochi caprui Par satena - Selena Gomez ![]() Ii displace roamenii ingamfati, minciuna Puncte forte vraji nonberbale Puncte slabe vorbeste prea mult Obiceiuri - Amortentiaal marii Casa alege dintre:Astropufi [/color] ![]() Rude mama, tatal, sora (Jade A. Crawford), verisoara (Megan Mcbride) Persoane Importante Jade Crawford, Megan Mcbride! Talente Vindecator Abilitati vraji non-verbale Altcevafire foarte calma,misterioasa,dar uneori incapatanata,vrea sa devina un vrajitor imporant, Trecut S-a nascut in Los Angeles. Are o sora mai mare. Parintii le-au abandonat in grija unchiului lor la varstele de 14, respectiv 12 ani. Au aflat de magie de la unchiul lor si au primit invitatiile la Hogwarts. Acum tin enorm de mult una la alta si adora lumea magiei. . ![]() Vrasta 12 Experienta RPG e prima data ![]() Alte Personaje - Despre tine In realitate sunt in aceeasi clasa cu Jade Crawford si Megan Mcbride ![]() Aceasta aplicatie a fost creata de Sophie Adeline Clement. Graficele sunt creatia lui Ainsley Shannon. Nu da jos acest credit sau un centaur furios va veni sa te calce in picioare pana nu raman decat faramele de tine ! ![]() |
|||
22 Dec 2010, 20:34
|||
|
|||
Adee' >
![]() Uu persoane importante stiu , stiu ![]() Rebirthing now, I want to live for love, wanna live for you! ![]() |
|||
22 Dec 2010, 22:56
|||
|
|||
Welcome again .
Sper sa ne cunoastem mai bine Si poate ne vedem la Rpg ![]() - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
23 Dec 2010, 13:19
|||
|
|||
Welcome , Addie ! >
![]() Sa te distreezi si sa fii activa Ah ce-mi place ca esti la Ochi-De-Soim Poate ne vedem la un RPG ~For you,I'm Jess. ![]() ![]() Cele mai bune produse! O mare dragoste este de neconceput fãrã o mare inteligenþã; inteligenþa este egalã cu profunzimea sufletului; iatã de ce sufletele mari ating culmile umanismului; tot ele sunt ºi mari inteligenþe. |
|||
25 Dec 2010, 15:46
|||
|
|||
mersi mersi dragelor
sunteti niste scumpe Merry Cristmas ![]() |
|||
25 Dec 2010, 15:51
|||
|
|||
Salut salut!
Have fun si ne vedem la RPG ^_^ (Yay! Un nou Ochi-de-Soim!) Cerere in asteptare ![]() The darkest hour is just before the dawn.
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Jade A.-H. Crawford (fisa 2#) | Jade A. Crawford | 8 | 2,466 |
23 Dec 2010, 13:31 Last Post: Helena Daphne Rose |
|
Addie' Cullen | Ema Snow | 13 | 3,980 |
20 Dec 2010, 21:29 Last Post: Lily C. Williams |
|