Parerea despre membrii
|
22 Dec 2010, 22:06
|||
|
|||
I love you too , Bell .
Si iti raman datoare pentru tot ce ai facut pentru mine pana acum - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
22 Dec 2010, 22:11
|||
|
|||
nu am facut prea multe, Bells
dar stii ca de fiecare data cand vei avea nevoie de cineva care sa te asculte, eu voi fi acolo love u ![]() |
|||
22 Dec 2010, 23:17
|||
|
|||
Dianne D. McLarren Wrote:Cryss,YOU ARE MY BEST FRIEND!!!!!!! WOW .... Asta m-a uimit totusi, dar sa stii ca si eu, la randul meu te consider o prietena SENZATIONAL de buna Nu te schimba ! Now, it's my turn
![]() ![]() ... to torture you. |
|||
22 Dec 2010, 23:24
|||
|
|||
Cryss Estu super tipa super de treaba
Si super very te ube ![]() ![]() |
|||
22 Dec 2010, 23:29
|||
|
|||
Ginny Andrews Blackfire Wrote:Cryss Estu super tipa super de treabaMai eu ti-am spus si in confidential si in public ca te iubesc, dar nu sunt bisexuala( apropo de Ash) ... Nu conteaza pot sa te iubesc si asa Si inca ceva diabolic Iti statea bine cu Lary :> Now, it's my turn
|||
22 Dec 2010, 23:32
|||
|
|||
Cryss .
Stii parerea mea . Stii cat te iubesc si cat de recunoscatoare iti sunt ![]() - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
22 Dec 2010, 23:41
|||
|
|||
Crystal D. Shirley Wrote:Ginny Andrews Blackfire Wrote:Cryss Estu super tipa super de treabaMai eu ti-am spus si in confidential si in public ca te iubesc, dar nu sunt bisexuala( apropo de Ash) ... Nu conteaza pot sa te iubesc si asa Doamne very esti diabolica asa imi sta bine cu lary si? Oricum e un coca-cola care ma zapaceste toata ziua la cap cu manelele cand sunt la scoala Si Belss sti ca te iubesc nu? ![]() ![]() |
|||
09 Feb 2011, 17:30
|||
|
|||
Sigur ca stie
Dar acum eu urmez ! Ginny nu stiu de cate ori ti-am mai zis, dar imi lipsesti ... De mult nu am mai vorbit. ~ Issa ... sincer nu te cunosc, dar stiu ca daca as face-o nu as regreta. Adica cand ma mai uit la ce scrii mereu observ o nuanta de siguranta si imi place asta. As vrea sa discutam mai mult, desigur daca esti si tu de acord cu asta. Astept un PM cu emailul tau ( doar daca vrei ) Now, it's my turn
|||
09 Feb 2011, 17:32
|||
|
|||
Crys
esti mai..speciala ca ceilalti..si ai ceva care te face intr'adevar unica; mi'am dat seama de asta din putinele noastre conversatii de pe mess sau rp'urile de aici..intr'un fel, ne asemanam in cateva situatii.. sa nu te schimbi niciodata ![]() |
|||
09 Feb 2011, 18:30
|||
|
|||
Bell.
Mi-ai spus de slabiciunea ta, dar oarecum toate mesajele si conversatiile nu arata decat opusul. Esti puternica, mai puternica decat crezi, sa nu uiti niciodata asta !!! Ceea ce imi spui ca ar fi slabiciunea ta, traieste de mult timp in tine, insa cred ca i-a expirat timpul. Da afara sentimentul acela ! Si plus de asta ... nu stiu imi dai un sentiment de liniste, .. de placut Now, it's my turn
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Parerea despre membri | Bell Evans | 188 | 42,382 |
31 Jan 2013, 11:11 Last Post: Agnes Marie Lovel |
|
Ce crezi tu despre forum ? | Raizen Isildur | 3 | 2,168 |
10 Feb 2012, 09:15 Last Post: Isabella River |
|