Bal de Craciun...
|
23 Dec 2010, 12:52
|||
|
|||
Ok,imi cer mii de scuze ca nu am intrat in aceste doua zile , dar am avut ceva probleme cu calculatorul. Se pare ca nimeni nu a mai scris la acest topic , dar am o intrebare.
Mai vrea cineva sa facem vre-un bal de Craciun? ![]() ![]() |
|||
23 Dec 2010, 14:10
|||
|
|||
In regula este o idee buna.
Insa sa nu uiti Rose ce s-a intampalt cu balul de Halloween ; )) Sa nu se intample din nou la fel, pentru ca atunci tu ai fost responsabila. Oircum, daca se face vreo petrecere voi participa si eu [ daca am voie ![]() ![]() ![]() Nu ezitati ! De la Zonko sa cumparati ! ![]() ~Cercetasii sunt cei mai tari ![]() |
|||
23 Dec 2010, 14:16
|||
|
|||
Rose, sugerez sa deschizi topicul, si sa scriem rpg pana pe 30, cum a sugerat Ginny, eu abia astept sa particip
![]() |
|||
23 Dec 2010, 14:27
|||
|
|||
Ok,voi deschide un topic in Marea Sala.
OOC:va rog fara "Continui eu" ![]() |
|||
23 Dec 2010, 22:22
|||
|
|||
Dap sis si sunt de acrod cu balul si fara "continui eu"
![]() ![]() |
|||
23 Dec 2010, 22:26
|||
|
|||
Trebuie sa fie faza cu "OOC: Continui eu"
Dar numai o persoana..pentru ca iese najpa, se suprapun posturile si cel care posteaza ultimul trebuie sa editeze [de obicei] cam tot..deci, numai o persoana are dreptul sa puna OOC..iar dupa ce acel membru isi posteaza mesajul [doar dupa ce e postat rpg'ul] sunt de parere ca ar putea aparea un alt OOC.. |
|||
23 Dec 2010, 22:27
|||
|
|||
S-a deschis topicul sau nu ?
![]() Nu ezitati ! De la Zonko sa cumparati ! ![]() ~Cercetasii sunt cei mai tari ![]() |
|||
23 Dec 2010, 22:33
|||
|
|||
Uite aici, pui
http://www.darkmark.org/t4135-christmas-party |
|||
23 Dec 2010, 22:56
|||
|
|||
Mersii, my lady puiuc mic
![]() ![]() Nu ezitati ! De la Zonko sa cumparati ! ![]() ~Cercetasii sunt cei mai tari ![]() |
|||
24 Dec 2010, 01:17
|||
|
|||
Bell Rochester Wrote:Trebuie sa fie faza cu "OOC: Continui eu" De acord . - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|