The Dueling Club
25 Oct 2007, 20:25
" Pff... ce mai... se cearta din nimic... " zise Julia...
" Pai totusi hai sa vedem ce-o iesi.. " sari si Ginny P...

Miranda parea mai furioasa ca oricand, la fel ca si Pansy.. Draco le intarata pe-amandoua, insotit de brigada lui de garzi de corp, Crabbe si Goyle...
Si duelul incepu, plin de zumzetele elevilor din jur..
" Petrificus Totalus ! " zise Portilla...
Parkinson cazu lata la pamant.. isi reveni insa repede, caci in clipa cand Portilla lansa vraja asupra ei, apucase sa spuna usor " Protego "...
" Tarantallegra ! " zise Parkinson..
Picioarele Mirandei incepura sa danseze necontenit, cauzand rasete infundate in randul elevilor...
Julia isi acoperise gura cu mana, ca sa nu se vada cat de tare radea..

[Image: 1ob09g.jpg][Image: o53hoi.jpg]

So would you rather live out a lie than live wondering
How the fire feels while burning?
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
25 Oct 2007, 20:36
"-Stupefy!triga Miranda.
Cele doua se luptara mult timp,si invingatoare iesi Miranda.O atacase pe Parkinson la ultimele vraji ne-lasando sa se ridice macar.Fusese foarte nemiloasa cu ea.'Dar o merita" se gandi ea.Aruncase ultimele vraji cu mare talent si eleganta in acelasi timp.Dupa aceea,cand cobora,parkinson fiind inca la pamant,constata cu mirare ca Draco ii zambi.Seara,plictisita,Miranda se hotari sa se plimbe.In padurea Interzisa,normalSmile.Acolo dadu peste...Draco
"-Hmm...aaah...hah...buna",baigui ea intr-un final.Draco se ridica surprins de dupa un copac...
"-AAa,,salut,Miranda"spuse el.
"-Hmm,Draco,imi pare sincer rau pentru...hm..stii u,duelul nostru..."
"-Miranda,inteleg ca ai avut o copilarie neg=fericita dar asta tot nu-ti dadea motivum sa...:
"-DE UNDE STII TU DESPRE COPILARIA MEA?????Iizbucni miranda
"-Pai...am dat peste o..amintitre de-ata...si am vazut ce..nu as fi crzeut niciodata."
Miranda ingheta.'Parkinson avea amintirea aia,doar iei i-am aratat-o...nimeni nu trebuie sa stie desptre copilaria mea...ni-e rusine de parintii mei obsedati de sange-pur..."

"-If you hate everything about me,why do you love me?"

"-'Cause i NEVER hated you,Miranda" say Draco
25 Oct 2007, 20:58
" Aaa... sarind peste asta.. apreciez persoanele cu aceleasi pasiuni ca si mine... " baigui Draco, chinuindu-se sa schimbe subiectul..
" Ce... vrei sa spui? "
" Pff.. enervarea lui Potter, desigur... defapt... enervarea ambilor Potter.. " zise el, afisandu-si zambetul malitios...
" Tu numai cu enervat te ocupi..? "
Dand ochii peste cap, Miranda se-ndeparta de Draco visatoare...
" Nu poti sa admiti ca nu-ti place sa-i enervezi.. " ii spuse Draco din urma...

26 Oct 2007, 17:03
Ginny W veni k picata din luna. Ii vazu pe cei doi dar se ascunse dupa un copac si normal se opri sa asculteSmile
"Uhm probabil" zise Draco batjocoritor. "Sa nu'mi spui k esti prietena Potteritzilor?" (scz pt cum suna...)
"De fapt nu. Si ce cauti tu aici ha?"
"Pai ce cauti tu aici?"
BUF
"AAA Weasley ce naiba cauti aici"
26 Oct 2007, 17:15
"-Weasley,de ce esti tu asa de curioasa?"intreba Miranda furioasa.
"-Oricum,nu prea are ce auzi"spuse Draco.
"-eu merg in castel"
"-Vin si eu cu tine"spsu Draco.Cei doi se indreptara spre castel.
'Oare ce faceau ei doi impreuna?' se gandi curioasa Ginny Weasley.Cei doi mersera impreuna pana in apropierea castelului,unde...Miranda se apropie de Draco si il..saruta!!!1!!!(scz..Julia dak nu esti de acord)
Ei mersera impreuna pana in camera de zi a Viperinilor,iar a doua zi se asezara la acceasi masa la Potiuni.

26 Oct 2007, 18:56
OOC : vai, si mai vrei sa ne mai si impacam, Miranda... din moment ce faci anumite chestii, n-am deloc de gand.. ca sa nu mai spun ca ma si distreaza chestia asta...
EDIT :
" A... domnisorul Malfoy a castigat curajul de a sta langa cea care era sa-l tortureze pana la turbare... pff... foarte amuzant, n-am ce spune.. " observa Snape...
Cum cercetasii si viperinii aveau ora impreuna.. Julia abia acum il observa pe Draco stand langa Miranda..
' Mda... ce sa spun ' se hlizi ea in gand..
Ii dadu un ghiont lui Harry, care era chiar langa ea..
" Si.. ce-ai facut la pasul 3 la potiunea asta.. ? " zise ea, cu privirea inspre Miranda...
" Paai.. am adaugat Esenta de Unicorn... putin din ea... " zise si Harry, uitandu-se in aceeasi directie si pufnind in ras...

26 Oct 2007, 20:02
OOC: scz Miranda da tin cu Julia
"Nu'i asa ca'i amuzant?" spuse Harry de'abia abtinadu'se sa nu rada k sa nu primeasca ore de detentie de la Snape.
"Da" zise Julia cu jumatate de gura incercand sa zambeasca
In pauza ea fu satisfacuta sa'i vada pe Draco si Miranda certandu'se.
"Sti ce nu'mi pasa!!" spuse Draco furios.
Julia o vazu pe Miranda protestand suparata. Dar atunci veni Ginny W.
"De ce se cearta?" intreba Julia in soapta.
"A, dintr'o prostie." spuse Ginny W. "Dar sunt f bucuroasa. Nu'mi place acest cuplu."
"CUPLU??"
"I'am vazut saratandu'se in Padurea Interzisa. Aaa... Julia?"
Ea se facuse alba ca varul.
"Julia s'au despartit oricum."
"Da?"
"Pai de fapt nu's sigura... dar se cearta rau.."
"Zi'mi te rog de ce!"
26 Oct 2007, 20:19
OOCHappywideAAA,gINNY wEASLEY,VAD CA ACUM TII CU JULIA,DAR TIE ITI PLACEA CAND TE CERTAI CU GINNY POTTER??NU,NICI MIE NU IMIP PLACE,NUAMI JULIA ARE DREPTUL SA FIE CU CINEVA/???????UITE,NU VREAU CA EU SI DRACO SA NE CERTAM!!NICI TU NU AI VREA SA TE CERTI CU HARRY,NICI YO CU DRACO

26 Oct 2007, 20:24
" Paai... se presupune ca Miranda ar vrea sa se-ntealaga mai bine cu tine... si tu fiind o Potter... in viziunea lui Draco... aham... intelegi ce vreau sa spun.. " ii explica Ginny W...
" Mama ce importanta sunt pe-aiciFinna ... eu... cu un viperin.. prietena? Hai nu zau..? Kennya are dreptul de a se pronunta ca fiind my friend... doar ea... dintre viperini... "
Ginny W zambi cu inteles...
" Imi si inchipui cum a fost sarutul alora doi... " Ah, ah, Draco, ce-mi place cand ma saruti, dar te rog nu ma mai calca pe picior !! " ... " chicoti Julia...

26 Oct 2007, 20:57
OOC:miranda...chill out...ai intrat prea tare in personajHappywide

BIC:Hermione Granger Aparu langa Julia.
"Ahh,Hermione,urasc cand faci asta!"zise Julia prefacandu-se suparata.
"ScuzeSmileDoar ca nu ma plictisesc niciodata Aparand si Disparand prin scoala"(o mica nota...stiu ca in Hogwarts nu se poate Aparea,decat elfii de casa pot.totusi suntem in rpg so totul e posibilTounge sper sa nu se supere adminele)
"Apropo,ce e cu cearta intre Miranda si Draco?"o intreba Hermione pe Ginny Weasley.
"Certuri intre indragostiti.."spuse aceasta bufnind in ras impreuna cu Julia.
"Woah..am ramas cam in urma cu stirile.Ma duc,am curs de Grija pt Animale si Creaturi magice!"
Hermione le facu fetelor cu mana si Disparu.
"Nu o sa se invete minte niciodata"spusera amandoua foarte seriose,apoi incepura sa rada.
Din capatul celalat al culoarului se auzi un BOOM.

OOC2:am sters juliaToungescuze daca te-ai suparat...totusi hermione nu zisese dar era cat pe ceFinnaToungecontinuati fetelorKiss

[Image: nyz1jm.jpg]

Hermione Anne Granger

Born:5 august 1992

Dead:29 august 2008