~ never regret .
24 Dec 2010, 00:33
- Alooo, e Padurea interzisa ! zise ea ironic. Da, cum ar putea pati ceva. Minunat, era irealist.
- Nu ai de ce sa zici ca napolitanele sunt bune, nu eu le-am facut. Si inceteaza sa mai vorbesti in dodii, zise ferm.
Calca stramb.
- Au. Nu trebuia sa imi iau pantofi cu toc, mormai ea.
Dar, pentru o incepatoare, mergea foarte bine pe tocuri. Macar ii era bine tinuta glezna.

Scoase din buzunar o hartie.
-Scrie aici numele tau, poate iti mai trimit o bufnita cand ma plictisesc...

[Image: sig.png]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
24 Dec 2010, 00:39
-Va fi destul de greu!
-Nu prea stau locului...fac parte dintr-un ordin destul de vechii...care lupta cuntra raului...din umbra!
Am prins hartia si am scris pe ea doua initiale (O.Q)...sper sa ii fie de folos ma gandeam!
-Cred ca ar fi mai folositor sa folosim una din potecile centrale...acolo pamantul est emai tare si vei pasi mult mai sigur si usor...
-Nu doresc sa te ranesti ...dintr-o greseala!
Ma gandeam sa nu imi raspunda iar raspicat!
-Esti destul de eleganta dar acest drum nu te avantajeaza!

Alone in Dark

Versurile Mele
24 Dec 2010, 00:50
- Mda, am grija, zise ea.
Nu doresc sa te ranesti ...dintr-o greseala!
Ce incerca el acum, sa faca pe cavalerul ? Sophie il privi drept, tusind scurt.

- Bine, hai pe cararea aia. zise ea, lasandu-se condusa de Claudiu pana acolo. Siii... ce muzica asculti ? intreba ea. Si ce parere ai despre vampiri ? se interesa ea.

Pasea scurt, echilibrat, avand grija sa nu mai calce stramb inca o data.
- Si nu m-am imbracat sa fiu eleganta, ci moderna. Hopa, Claudiu scosese o perla.

24 Dec 2010, 00:54
Am ras amuzat la replica Sophiei...
-Si o haina eleganta poate fi moderna...cat despre muzica nu pot zice ca am o preferinta ascult ce imi place si sunt multe lucruri care imi plac...
-Iar despre vampiri...nu vorbesc prea multe adica nu imi dau o parere despre ei!
-Pot fi buni rai...sunt oameni...au un suflet ce pulseaza la fel ca al nostru ...doar ca putin mai diferit!
-Poate ca sunt doar neintelesi sau intelesi gresit de uni oameni!

Alone in Dark

Versurile Mele
24 Dec 2010, 19:03
Sophie il privi curios pe Claudiu.
- Care e rasa ta preferata ? intreba ea, aplecandu-se, prinzand un iepure de gat. Isi infipse coltii in el, insa nu iesi nici un pic de sange pe langa ( stia sa muste elegant fata !). Il lasa jos, iar acesta isi continua drumul usor ametit. Desigur, ea se referise la rase precum om, vampir, varcolac...

Se apleca si se aseza langa un copac, imbratisandu-si genunchii.
- Esti un tip ciudat, zise ea, scotand o sticla de apa din buzunar, fara sa para ca avea sa o deschida. Isi scoase cartea si incepu sa citeasca. Dar si interesant, continua ea, prefacandu-se adancita in carte.

Deschise, aproape mecanic, sticla de apa, si bau toti de 500 ml dintr-o inghititura.
- La draaacu, am tras apa pe colti, se oftica ea, sufland prin canini, iar un jet de apa amestecata cu sange iesi pe acolo. Ah, gata.

24 Dec 2010, 22:10
-Oameni...varcolaci...vampiri...toti sunt la fel...
Am adaugat foarte simplu si putin nepasator...parca nici nu ma interesa subiectul dar in minte ma gandeam mereu la intrebarea adresata...
-Ciudat...sunt stelel ciudate....sunt valurile prea umede...sunt dorintele ceva neimportant...
-Probabil ca sunt ciudat...si nici nu vreau sa par ca nu sunt...
Am adaugat foarte amuzat...si zambitor...
-E greu ...usor...nu stiu ce sa zic despre specie...dar omul este specia suprema...
-De ce?....simplu...din el pleaca celelalte speci este baza !

Alone in Dark

Versurile Mele
24 Dec 2010, 22:31
Sophie ridica un iepuras si il musca puternic. Ochii acestuia devenira rosii si niste colti micuti aparura in locul caninilor lui.
- Nu doar omul, vezi ? Si animalele, incerca ea. Ii dadu drumul animalului, continuand sa citeasca, fara sa se mai uite la Claudiu. Scoase un carnetel din buzunar, mazgalind o mica notita despre un paragraf din carte.

- Cum ti se pare ? intreba ea, indicand coperta cartii pe care scria "Kajhan" Era un roman vrajitoresc.

Ii zambi lui Claudiu, inca asteptandu-l sa se aseze langa ea, langa copac. Isi scoase bagheta din buzunar apoi o roti usor iar cizmele ei se transformara in niste simplii pantofi negri, cu toc.

25 Dec 2010, 02:23
-Hmm...creu sa ne intelegem..
-Nu stiu dar cred ca nu e o zi foarte buna!
-Parca as face totul contra ta nu?
Am ramas putin pe ganduri si m-am asezat pe trunchiul de copac gandindu-ma la cea ce facusem...
-Imi pare rau pentru....pentru cele spuse mai devreme!

Alone in Dark

Versurile Mele
25 Dec 2010, 02:41
- Pff... zise Sophie. 'De ce toti renunta cu coada intre picioare ?' Ii tranti alta palma lui Claudiu ( de data asta uitand sa dea vreun indiciu pentru motiv).
Prea cuminte, prea ciudat, prea tacut. Asta erau concluziile. Sophie isi scoase iar cartea, mazgalind ceva pe marginea unei pagini. Fata 'sari' in picioare.
- Nu ai de gand sa faci altceva mai interesant decat sa stai rezemat de trunchiul copacului ala si sa stai ca un iepure fricos ! reprosa ea, dadand sa plece (Sophie a mea, nerrvoasa si dura ca deobicei Devil)

25 Dec 2010, 13:02
-Interesant!
Ma gandeam doar la felul cum ii placea sangele si cat de pasionata musca animalel pentru as savura setea..
M-am asezat fata in fata cu ea pe un trunchi de copac retezat si o priveam...cum citea si isi nota in carnetel...
-Draguti pantofi...o culoare interesanta...
Am adancit mana in buzunar scotand un fular albastru pe care l-am legat de un copac ...dar ceva neobisnuit se intampla un vultur alb se aseza pe umarul meu...
-Usor baiete...usor!...am spus in timp ce il mangaiam!
-Se pare ca unele animale sunt mai afectuase decat celelalte...nu crezi!?...am adresat cateva cuvinte Sophiei!

Alone in Dark

Versurile Mele