Doua adevaruri si o minciuna
|
25 Dec 2010, 00:35
|||
|
|||
1 e fals :]
1. Ador salata boeuf. 2. As vrea sa am un animal de companie. 3. Ascult Cradle Of Filth ![]() ![]() I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like. I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind. Is it over yet? I can't win. |
|||
25 Dec 2010, 00:44
|||
|
|||
Cred ca 1 e fals...
1.Sunt lider al clubului huhurezilor 2.Citesc "Crima si pedeapsa" 3.In viata reala am un motan, nu o pisica. Razbunarea cea mai mare
Este cand dusmanul tau E silit a recunoaste Ca esti bun si el e rau! |
|||
25 Dec 2010, 00:48
|||
|
|||
^2 e falsa ; ))
Helena, la mine 3 e falsa ![]() |
|||
25 Dec 2010, 00:48
|||
|
|||
^Al, ai uitat regulile jocului?
Back: Cred ca 3 e fals =]] 1. Incepe sa ma enerveze instalatia din brad 2. Ascult muzica hippie =))) 3. Printre cadourile de craciun se numara un atlas de anatomie de doar 94 de pagini ![]() I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like. I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind. Is it over yet? I can't win. |
|||
25 Dec 2010, 00:53
|||
|
|||
2 pare falsa.
la mine, 3 era falsa. 1.Sunt fan Pink. 2.Vreau sa plec in Rusia 3.Am vreo 20 de cravate in garderoba. Razbunarea cea mai mare
|||
25 Dec 2010, 02:28
|||
|
|||
Hmm... grea alegerea de data asta... cred ca 3 e fals. La mine era 1.
1.Din pura prostie, nu mi-am rupt liniile, ci le-am imprumutat unui coleg sa-l loveasca pe altul si mi le-a rupt el )))))))))))))))))) 2.Mi-e pofta de fructe de mare. 3.Am parte de o adjuncta incapabila. Razbunarea cea mai mare
|||
25 Dec 2010, 02:44
|||
|
|||
Cred ca 1 si 3 sunt adevarate. Iar 2 e minciuna.
OFF: Stef, da' parca si eu eram o adjuncta de-a ta. ON: 1. Dupa parerea mea, cei de la "Doi si-un Sfert" merita sa se duca dracului. 2. Imi place sa citesc cartile scrise de Danielle Steel. 3. M-am imbatat astazi. You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
|
|||
25 Dec 2010, 03:05
|||
|
|||
Isa, nu sunt o adjuncta incapabila. Si cred ca 3 e fals
(off: STEFAAN, ALTA ADJUNCTA neoficiala DE CARE NU STIU? ) 1. Acum stau singura pe laptop langa "The creepy tree". 2. Am chef sa ma uit la o comedie. 3. Nu as face niciodata bungee jumping ![]() I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like. I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind. Is it over yet? I can't win. |
|||
25 Dec 2010, 03:13
|||
|
|||
Scuze, nu stiam ca tu esti. Si.. pai sunt adjuncta lui de cateva luni bune. Eh, just kiddin', you know.
Pai.. 2 sau 3 e fals. Cred ca 3. 1. Iubesc vinul rosu. 2. Urasc iarna. 3. Am lesinat ieri. :-S You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
|
|||
25 Dec 2010, 03:20
|||
|
|||
Deci 3 e adevarat.
![]() 1. Un bumerang aruncat in spatiu se va intoarce. (Gravity 0) 2. Afara ninge. 3. Broastele vaneaza pasari. ![]() ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|