Poppy Strange
|
25 Dec 2010, 11:41
|||
|
|||
heyy
bun venit imi place descrierea ta.. have fun pe aici si ne vedem la rpg PS: Ti'am dat o cerere de prietenie |
|||
25 Dec 2010, 12:10
|||
|
|||
welcome Poppy
imi place foarte mult descrierea ta javascript sa stii ca semanam foarte foarte mult(in legatura cu tot ma bucur sa vad ca intra tot mai multi pe dark mark have fun and distractie placuta and ... Marry Cristmas !!! PS:ai o cerere de prietenie de la mine ![]() |
|||
25 Dec 2010, 12:31
|||
|
|||
Hey, welcome
Sper sa te distrezi si sa-ti faci multi prieteni pe aici Happy posting ![]()
and the crashes are heavy for a sinner like me ~
![]() ![]() You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch. Love you, Bells.
|
|||
25 Dec 2010, 13:24
|||
|
|||
Nume : Strange
Prenume: Poppy Varsta: 15 ani Sez: feminin Ziua de nastere: 10 august Orasul unde a copilarit: Mama: Vangence Strange Tata: Rupert Strange Statutul Sangelui: sange-pur Inaltime: 168 cm Masa: 50 kg Corp: suplu, ten foarte deschis Par : roscat, nu prea lung si foarte ciufulit Ochi : albastri Ii place : desenul, literatura, pisicile negre, iesirile la mijlocul noptii si macii Ii displace: sa fie criticata, persoanele arogante, dimineata, sportul si fulgerele Puncte forte : perspicacitatea, creativitatea si sensibilitatea Puncte slabe: neincrederea in sine, frica de esec si incapatanarea Casa: Viperini Talente: reptomita Abilitati: occlumantie, legilimantie si animag (fluture rosu) Altceva: parintii ei sunt Devoratori ai Mortii si uneori se gandeste sa-si faca cariera din asta ![]() |
|||
25 Dec 2010, 13:46
|||
|
|||
Bine ai venit!
Distreaza-te si ne vedem la RPG Ai o cerere de la mine ^_^ ![]() The darkest hour is just before the dawn.
|
|||
25 Dec 2010, 13:51
|||
|
|||
Welcome >
![]() Have fun & Happy posting Imi place descrierea si avatarul ![]() |
|||
25 Dec 2010, 15:01
|||
|
|||
Bine ai venit Poppy
Have phun and happy posting PS: ai o cerere de prietenie de la mine ![]() ![]() |
|||
25 Dec 2010, 17:13
|||
|
|||
multumesc, multumesc tuturor pentru primirea calduroasa si pt cererile de prietenie sa nu uit
|
|||
27 Dec 2010, 03:01
|||
|
|||
welcome >
![]() ![]() cerere de prietenie de la mine Never say never.. ![]() We are like dominoes. I fall far you, you fall for another. |
|||
27 Dec 2010, 03:12
|||
|
|||
Tot mai multi pe zii ce trece ...
Imi place poza ta de la avatar Ehh.. well, WELCOME ON DM > ![]() ![]() Nu ezitati ! De la Zonko sa cumparati ! ![]() ~Cercetasii sunt cei mai tari ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|