Doua adevaruri si o minciuna
|
25 Dec 2010, 16:19
|||
|
|||
La mine 1 e falsa e soare, si destul de cald afara
La tine, cred ca 1? nu stiu :- ?? 1.Am citit Twilight 2.Imi place movul 3.Am vazut The nightmare before Christmas EDIT:Eu am raspuns pentru Ginny la tine, Lisa, cred ca 3 e falsa ![]() |
|||
25 Dec 2010, 16:30
|||
|
|||
Sper ca 1 e falsa la tine, Al
1.Mananc mustar 2.Cuvertura mea de la pat e roz. 3.Inca nu am musafiri.
and the crashes are heavy for a sinner like me ~
![]() ![]() You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch. Love you, Bells.
|
|||
25 Dec 2010, 16:32
|||
|
|||
Dapp, Dess, ai ghicit la tine cred ca 2 e falsa
1.Am bateria descarcata la telefon 2.Fur bomboane din brad 3.M'am trezit la 12 ![]() |
|||
25 Dec 2010, 16:39
|||
|
|||
3 e fals.
Ginnuca, mama, vreau si eu papuci rooooooz. =))) 1. Mi-e lene. 2. Mi-e somn. 3. Mi-e foame. ![]() ![]() |
|||
25 Dec 2010, 16:45
|||
|
|||
=))))))) ce complexitate de sentimente traieste matt
![]() cred ca 2 ![]() 1. mai am si sosete d'alea lungi pana mai sus de genunchi sexy,subtiri &cu dantela roz 2. desi probabil ca nu le voi purta niciodata ca nu se asorteaza cu nimic pnm... 3. si totusi imi place rozul doar atunci cand sunt binedispusa ![]() |
|||
25 Dec 2010, 16:52
|||
|
|||
Cat de bine ma cunosti, Ginnuca. =]]]] Dacum, complexitate.
![]() 3 e fals ;; ) 1 e adevarat ;; ) =)))))))) Cred ![]() ![]() 1. A aparut jocul Saxophone Hero. ( O____O =)))))))))))) ) 2. Nu vreau sa il joc. 3. Cereale. ![]() ![]() |
|||
25 Dec 2010, 17:14
|||
|
|||
Ei, asta da problema de logica, finul meu!
Pai, 1 trebuie sa fie adevarata, in rest nu sunt sigur... zic si eu la plesneala ca 3 e falsa. Si, daca intereseaza pe cineva, la ultimul meu post, 3 era falsa, primul cuvant care imi vine in minte cand ma gandesc la Lady gaga este "drujba" 1.Am vizitat Balcicul, in Serbia. 2.Am unghii spatulate. 3.Isa mi-a spus despre "scuza lui Ginny" )))))))))) Razbunarea cea mai mare
Este cand dusmanul tau E silit a recunoaste Ca esti bun si el e rau! |
|||
25 Dec 2010, 17:18
|||
|
|||
Stiiiiu sigur ca ultima e adevarata !!!!!!
=))))))))))))))))))))))))) Aaaand.. I dunno, let's say 1. =)))) 1. Ma doare capul. 2. Vreau sa ma cert cu cineva. 3. Stef nu stie despre "scuza lui Ginny". ![]() You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
|
|||
25 Dec 2010, 17:24
|||
|
|||
Pai, eu stiu despre "scuza lui Ginny", deci 3 e falsa ))))))))
Ai dreptate, Isa, 1 era falsa. Balcicul nu e in Serbia 1.In Buzau nu e zapada. 2.Mi-am vandut cartile "Twilight" la anticariat. 3.De obicei, folosesc cuvantul "tuta" ca o insulta. Razbunarea cea mai mare
Este cand dusmanul tau E silit a recunoaste Ca esti bun si el e rau! |
|||
25 Dec 2010, 17:29
|||
|
|||
2 e falsa. Cred.
![]() 1. Ascult chiar acum Envy on the Coast. 2. Mwahahaha, pregatesc un lamborghini drept cadou pentru cineva. 3. Mi-e somn. You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|