~ never regret .
25 Dec 2010, 13:18
Sophie incuviinta din cap in semn de 'multumesc'.
- Dragut vultur. E al tau ? intreba ea, mangaind piciorusul vulturului. Acesta trecu usor pe mana ei, iar ea il mangaie. Ii mangaie usor ciocul, iar in schimb vulturul o pisa de obraz. Heei ! rase ea, jucaus. De unde il ai ? continua Sophie.
Admira vulturul. Daca nu se incela ea, era un vultur irlandez.

Isi mazgali inca ceva pe carnetel, apoi il inchise.
- Si ... ce mai facem ? intreba ea, zambind. Se ridica in picioare. Cum il cheama pe vulturul tau ? continua ea cu intrebarile.

[Image: sig.png]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
25 Dec 2010, 13:28
-Al meu nici de cum!
-Wiki e mult mai mare si este o rasa speciala de vultur...special pentru lupta...
-Nu am idee de unde a venit!
Auzind intrebarea Sophiei m-am gandit sa fac ceva trasnit...ce nu prea imi statea in fire!
-Am putea sa ne giugiulim...am adaugat eu amuzat...
Fata ma privi putin incruntata!
-Glumeam...putem merge catre teritoriul centaurilor...poate o sa dam peste ceva actiune!

Alone in Dark

Versurile Mele
25 Dec 2010, 13:43
-Am putea sa ne giugiulim...
Sophie se incrunta si ii tranti o palma puternica, care duru si mai tare pentru ca avea cateva inele greute, frumusele si din metal pe mana.
- Glumeam...putem merge catre teritoriul centaurilor...poate o sa dam peste ceva actiune!
Mda, actiune pe dracu cand esti prietena cu macar o parte din ei.
- Am prieteni printre centauri. Nu o sa dam peste actiune, refuza ea propunerea lui.
Sophie casca plictisita, bagand cartea in buzunar.

25 Dec 2010, 16:49
-Fricos...niciodata...doar bine crescut...
-Mereu am respectat fetele...daca ai sti istoria familiei mele ai fi inteles...
-Deci ce ai vrea sa sar si sa te imbratisez...
Am rastit raspicat...catre Sophie...
-Nu am sa fac asta doarece nu imi sta in fire...
-Esti draguta dar ....dar nu vreau sa par agresiv..
-Nu sunt asa...si nici nu vreau sa par!

Alone in Dark

Versurile Mele
25 Dec 2010, 17:21
- Ei pisici. Nu mai e la moda sa fi bine crescut, motiva Sophie. Acum daca nu te deranjeaza, cred ca o sa plec fiindca sunt moarta de plictiseala.
Eh, tipul parea ca era genul : da faci ce vrei tu zici eu fac. Casca. Se indeparta si se opri la cativa copaci distanta, citind. Plicticos tip. cand in sfarsit mai gasesti un tip in tot Hogwarts-ul, e plicticos, sau nu e liber. 'Minunat, n-am ce zice, minunat.' gandi ea.
Toti tre' sa vorbeasca, niciunu' nu poa' sa actioneze fara sa intrebe, nu ?

Scoase o foaie de hartie si incepu sa deseneza padurea. Frunzele se miscau incet (caci unele inca mai erau agatate usor de copaci). Nu pera ii placea sa si dea culoare desenului, asa ca se limita la contururi, umbre si lumini.

25 Dec 2010, 17:37
-Daca sunt plictisitor...
-Cred ca ...in fine nu conteaza...
M-am asezat pe trunchiul de copac si am inceput sa recit cateva versuri:

Fatã frumoasã ce aduci iarna grea
Hai, încãlzeºte-mi tu inima
Colind la geamul meu luminos
Mi-e frig si vreau sa ma incalzesti

Fatã frumoasã, în casa ta,
Nu e tristeþe – ca-n inima mea
Ci-i veselie ºi-un brad frumos –
Colindu-mi devine prea dureros.

Alone in Dark

Versurile Mele
25 Dec 2010, 17:56
Versuri. Minunat. Alt fraier. Isi dadu ochii peste cap, conturand cateva frunzulite dintr-un copac, apoi retusand trunchiul. Se intoarse cu fata la trunchiul copacului, scrijelindu-si initialele: S.A.R. Isi roti iar bagheta, iar hainele i se transformara imediat ( mai exact, devenira o pereche de bascheti, blugi stramti ( care intrau in bascheti ) si un hanorac negru, sub care era o bluza alba ) intr-unele mai comode.

Sophie continua sa se plimbe prin padure.
- Heei, Jakie ! zambi ea la vederea unui centaur tinerel, cu parul si blana negre. Ce mai faci ?
- Eh, bine, raspunse acesta, m-am apucat sa ma plimb prin padure ca m-am saturat de locurile noastre. Sophie zambi.

25 Dec 2010, 18:02
O priveam destul de dezamagit...observand ca istoria familiei mele se repetqa iar...
-Aguwin Sempres Tormento...
Un fum argintiu aparu in jurul meu ....
Nimic nu se mai putea observa prin acest fum....era o ceata densa un perete gros ce nu putea fi deschis foarte usor!
Cateva voci se auzira in padure...
-Inchide ce a fost deschise pentru a deschide ce a fost inchis!

Alone in Dark

Versurile Mele