intrebare si raspuns
|
25 Dec 2010, 20:11
|||
|
|||
De unde stiai ca eu aveam de gand sa postez?
Raspuns: nu ti-l dau nici in veci. (trebuie sa te anunte Al ce semnificatie are emoticonul ) Iti place sa pui o intrebare de o mie de ori? ![]() ![]() I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like. I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind. Is it over yet? I can't win. |
|||
25 Dec 2010, 20:13
|||
|
|||
Pana ma aude persoana careia ii este adresata intrebarea
Cat de des razi intr'o zi? ![]() |
|||
25 Dec 2010, 20:14
|||
|
|||
De multe ori, chiar acum rad.
Iti place vinul? =]] ![]() I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like. I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind. Is it over yet? I can't win. |
|||
25 Dec 2010, 20:16
|||
|
|||
doar cel rosu, la mesele festive
Helena, tii la postul tau de adjuncta? Razbunarea cea mai mare
Este cand dusmanul tau E silit a recunoaste Ca esti bun si el e rau! |
|||
25 Dec 2010, 20:19
|||
|
|||
Stefan Eu sunt cea care santajeaza aici. Si da, tin.
Tu tii la postul tau de lider? ![]() I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like. I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind. Is it over yet? I can't win. |
|||
25 Dec 2010, 20:24
|||
|
|||
Raspunsul ar fi irelevant, draga mea Blanche. Nimeni nu ma poate schimba din postul meu de lider, pentru ca eu am fondat acest club cu mult inainte de a va cunoaste pe voi. Asa ca, las-o mai usor cu santajul, ca n-o sa-ti iasa nimic.
Cine a atacat Pearl Harbour? Razbunarea cea mai mare
|||
25 Dec 2010, 20:29
|||
|
|||
Japonezii parca stiu povestea
Care'i faza cu razboaiele? ![]() |
|||
25 Dec 2010, 20:30
|||
|
|||
O tampenie.
Stefan, ce te face sa crezi ca clubul tau nu poate fii format doar din..huhurezii tai de la scoala? Asculti cumva o melodie la t.v. gen " te bag in mormant"? =)))))) ![]() I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like. I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind. Is it over yet? I can't win. |
|||
25 Dec 2010, 20:33
|||
|
|||
Helena, nu uita ca acest club are un plan legat de acest forum. Intr-adevar, nu ar merge fara voi, dar nici voi nu ati reusi sa faceti nimic fara mine.
si nu, nu ascult. Facem un armistitiu? Razbunarea cea mai mare
|||
25 Dec 2010, 20:39
|||
|
|||
Nu, n-am uitat.
Pace? Hai ca e Craciunul, ce naiba Te iert ptc m-ai enervat Si. obisnuieste-te cu felul meu de a fi. Ai fii in stare sa mananci doua pungi intregi de seminte? ![]() I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like. I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind. Is it over yet? I can't win. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Intrebare si Raspuns | Bell Evans | 257 | 39,621 |
04 Feb 2018, 16:44 Last Post: Ginny Anne Alden |
|
intrebare si raspuns | Ada McNair | 990 | 99,152 |
12 Apr 2010, 20:23 Last Post: Isabella River |
|
intrebare si raspuns | Aylin Lovegood | 990 | 87,629 |