Doua adevaruri si o minciuna
|
25 Dec 2010, 21:00
|||
|
|||
3 e fals
1. Imi plac comediile 2. Tocmai am fost enervata (again..ce mai zi de Craciun) 3. Am un pix de la PDL ![]() ![]() I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like. I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind. Is it over yet? I can't win. |
|||
25 Dec 2010, 21:03
|||
|
|||
nu cred ca tii cu pdl [eu da[-x
![]() 1. pe birou am o boxa. 2. pe imprimanta am o boxa ![]() 3. sub birou mai am o boxa. ![]() |
|||
25 Dec 2010, 21:13
|||
|
|||
hmmm... ce decizie grea, draga Ginny... cred ca 2 e fals
1.Am citit "Ciocoii vechi si noi". 2.Am citit "Gestapo". 3.Citesc "Fundatia". Razbunarea cea mai mare
Este cand dusmanul tau E silit a recunoaste Ca esti bun si el e rau! |
|||
25 Dec 2010, 21:17
|||
|
|||
Ai citit Gestapo? hmm..probabil ca 3.
1. Sunt la un club de qwan ki do 2. Urasc biologia. 3. Obisnuiesc sa stau noaptea tarziu pe laptop. ![]() I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like. I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind. Is it over yet? I can't win. |
|||
25 Dec 2010, 21:18
|||
|
|||
dap asa e la boxe.
![]() ![]() cred ca 2 ![]() 1. am o tastatura neagra. 2. am un hamster. 3. am paispe/saispe pisici. |
|||
25 Dec 2010, 21:21
|||
|
|||
Ginny, cred ca 2 e falsa. Helena, la mine 2 era falsa.
1.Am un esantion de citrin. 2.Am un esantion de carneol. 3.Am un esantion de ochi-de-tigru. Razbunarea cea mai mare
|||
25 Dec 2010, 21:24
|||
|
|||
Si la mine era 3 falsa. Iubesc biologia =]]
si la tine probabil ca e 2. O.o 1. Sunt leftera 2. Rad cu lacrimi adeseori 3. Imi iubesc diriginta ![]() I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like. I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind. Is it over yet? I can't win. |
|||
25 Dec 2010, 21:27
|||
|
|||
3 e clar falsa. mi-ai spus odata ca iti urasti diriginta. la mine 1 era falsa.
1.Diriginta mea e de mate. 2.consider membrii forumului o companie placuta. 3.Personajul meu favorit din star wars este Obi-wan Kenobi. Razbunarea cea mai mare
|||
25 Dec 2010, 21:30
|||
|
|||
3, se vede clar ca e Anakin
1. As fii vrut ca proful de mate sa fii fost dirigul nostru. 2. Imi place sa sparg baloane 3. Mi-am pierdut si regasit telefonul ![]() I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like. I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind. Is it over yet? I can't win. |
|||
25 Dec 2010, 21:34
|||
|
|||
cred ca 1 e falsa... Celelalte imi par adevarate. La mine intr-adevar, 3 era falsa, dar personajul meu preferat e Yoda )))))))))))))0
1.colectionez carti cu ziare. 2.Joc "Age of Mythology" 3.Vreau o pizza. Razbunarea cea mai mare
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|