The Dueling Club
|
28 Oct 2007, 20:07
|||
|
|||
OOC : Ah..ma scuzati
![]() ![]() ![]() So would you rather live out a lie than live wondering How the fire feels while burning? |
|||
28 Oct 2007, 20:09
|||
|
|||
Ma mirai si eu... postai odata cu tine dar nu sterge mesajul l'am modificat sa fie continuarea dupa al tau!!
|
|||
30 Oct 2007, 21:45
|||
|
|||
OOC : si acum... tamtararam...
![]() BIC : Timpul trecu in zbor pe langa elevi... orologiul batu ora 12 noaptea fix... Un scartait de usa sparse linistea coridorului de la etajul 1... se-auzi un fosnet de catifea... ' Sper sa fie aici...' Julia grabi pasul... pana ajunse in dreptul unui colt... O silueta vag se putea deslusi prin intuneric... Julia intinse mana spre acea silueta... Simti o pelerina de elev... " Credeam ca nu-ti vei face aparitia.. " Draco pasi impunator inspre ea... ochii insetati ii scapatau puternic in cetoasa lumina a lunii. " Si, ma rog, ce te facea sa crezi asta? " intreba el... " Intuitia, probabil... de ce m-ai chemat, pana la urma? " " Vroiam sa-ti... dau cateva explicatii..." " Mda... ar cam fi cazul... era sa izbucnesc de fata cu Portilla... " " Uite ce e... mi s-a parut ca ceea ce e intre noi doi incepe sa se afle... am recurs la Miranda ca la o diversiune... " " Draco... dar ... mai e ceva intre noi doi? " Il incuie... " Pff... e clar ca nu trebuia sa vin... " Julia dadu sa plece...dar... " Eu simt ca mai e ceva... si cred ca simti la fel... " Desi vroia sa pretinda ca e suparata... Julia ii sari de gat fara regrete... " Nu... nu vreau sa ma gandesc la ce s-ar intampla cu noi daca ar afla Harry.. " ii sopti ea speriata... " Ne vom descurca... asa cum o facem intotdeauna..." " Promite-mi doar ca niciodata nu vom fi despartiti... " " Iti jur... " ...Si-o saruta cum n-o mai sarutase pana atunci... o mangaie pe par... o aduse mai aproape de el... Simtea cat de repede ii batea inima... Si asa, imbratisati... parca nu vroiau sa-si mai dea drumul vreodata... Se despartira insa pe la ora 1 noaptea... fiecare mergand cu precautie spre camerele de zi... ![]() ![]() So would you rather live out a lie than live wondering How the fire feels while burning? |
|||
31 Oct 2007, 00:44
|||
|
|||
OOC:esti G-E-N-I-A-L-A
![]() ![]() ![]() Bic ![]() ![]() ![]() Hermione Anne Granger Born:5 august 1992 Dead:29 august 2008 |
|||
01 Nov 2007, 22:13
|||
|
|||
Ginny Potter era inca in camera de zi.
"Oare unde este Julia?" se intreba ea. Tocmai atunci intra Julia imbujorata in obraji. "Unde ai fost?" incepu Ginny Potter pe tonul doameni Weasley. "A... Pai... Am fost la o detentzie cu Plesneala." "La ora asta?" intreba Ginny Potter suparata. "Data viitoare sa ma anuntzi si pe mine pentru ca sa stiu daca ai fost sau nu mancata de un basilisc sau daca doar te-ai decis sa faci o plimbare in nopate pentru ca poate m-as fi culcat si eu." spuse Ginny Potter dintr-o suflare de parac pana atunci isi pregatise discursul. Julia nu mai spuse nimic. Ginny Potter se ridica de pe fotoliu si urca agale scarile catre dormitorul fetelor. Se schimba in pijama si se baga in pat. Julia intra incet in camera si se apropie de patul lui Ginny Potter, dar chiar nu mai avea chef sa vorbeasca asa ca decise ca este mai bine sa se prefaca ca deja a adormit. ![]() I have no plans, only ideas. No problems with anybody and too much imagination; so I leisurely explore days and nights and some smiles. |
|||
03 Nov 2007, 00:20
|||
|
|||
...
" Calmeaza-te... nu s-a intamplat nimic rau... " " Harry... unde-i Harry? " " Harry e in dormitorul baietilor... si e bine... a fost doar un vis... " Ora 3:37 noaptea... Ginny P, cu ajutorul unui buretel, stergea sudoarea de pe fata Juliei... Acelasi vis... acelasi blestem... ( OOC : detalii la Departamentul Misterelor ) " Incearca sa adormi.. si nu te mai gandi la asta... pune-ti in minte ceva frumos... o sa te ajute sa nu ai cosmaruri... " o linisti Ginny P, punand buretelul pe noptiera... [ mai continuati si voi.. n-am idei ![]() ![]() ![]() So would you rather live out a lie than live wondering How the fire feels while burning? |
|||
04 Nov 2007, 14:21
|||
|
|||
BIC:
........ Ginny Potter era in sala duelilor. Era pe ganduri. Deodata se simtzi trasa de mana si pusa pe scena. Statea in fatza lui Draco. 'Ce? Trebuie sa ma duelez cu el?' Fara sa apuce sa se dezmeticeasca Ginny Potter fu lovita de Draco cu o vraja care o arunc ape jos. Ea se ridica repede si spuse "Rictusempra" Draco nu apuca sa se fereasca si fu rotit in aer si apoi aruncat pe pamanat. Toata lumea izbucni in ras. Draco se ridica de la pamant putzin confuz. Pe chipul lui se putea citi mania. "Crucio" spuse Draco. Ginny Potter cazu la pamant. 'Nu! Nu!' si incepu sa strige. Simtzea cum fiecare parte a corpului ei se dezmembra. Apuca sa vada expresia lui Draco. Era vesel. Se bucura. Apoi incet, incet, in minte ii aparura diverse momente din viatza ei... momente neplacute. Si brusc totul inceta. ......... Deschise ochii. Era in aripa spitalului. In fatza lui era un baiat cu ochii verzi si langa era Julia. Ginny Potter nu vroia sa vorbeasca acum asa ca decise sa se prefaca ca doarme. Inchise incet ochii. Si atunci cineva se apropia de chipul ei. Mai aproape, mai aproape... Era el! Harry! O saruta. Nu putea fi adevarat! Era un vis. Visa. Dar nu! Era cat se poate de real. Si atunci ea deschise ochii. Cand Harry realiza ca Ginny era treaza se indeparta repede de ea. Julia zambea. Ginny zambea. Si Harry zambea. ![]() I have no plans, only ideas. No problems with anybody and too much imagination; so I leisurely explore days and nights and some smiles. |
|||
07 Nov 2007, 21:18
|||
|
|||
ooc:: nice ginny potter
![]() bic: andrei era in sala duelilor. vroia sa se dueleze cu cineva. nu se mai duelase niciodata. asa ca se duse pe "scena". era singur. ceilaltzi se uitau la el. un par blond se misca prin multzime si apoi urca langa el. era chiar fratele lui draco. uimit, andrei spuse: "ce...ce faci?" "tzie frica?" raspunse draco ranjind. "ai vrea tu..." se aplecara unul la celalalt si incepura. andrei incerca sa-l dezarmeze pe draco, dar draco fu mai rapid si bloca vraja. apoi spuse: "Tarantelle!" picioarele lui andrei se miscau repede in ritm latino. totzi cei din public se prapadeau de ras. in timp ce dansa reusi sa spuna: "Stupefy!" de data aceasta draco nu era atent si vraja il lovi din plin. Happy Holidays
![]() (by Ginny Potter) |
|||
11 Nov 2007, 11:58
|||
|
|||
BIC: Ginny Potter alerga vesela pe holuri.
'Mmhhh... se pare ca am o fereastra acum intre ore.' spuse ea. 'Unde sa ma duc? A! La sala duelurilor.' Cand intra privirea ii cazu drept pe scena. 'Draco vs Andrei? Dar sunt fratzi!' Merse repede prin multzime si le gasi pe Ginny Weasley si Julia. "Aaa... ce le-a venit?" "Nu stim" raspunse Ginny Weasley. "I-am auzit certandu-se acum cateva zile..." spuse Julia. OOC: scuze mesajul asa de scurt dar nu stiu ce s amai scriu. ![]() I have no plans, only ideas. No problems with anybody and too much imagination; so I leisurely explore days and nights and some smiles. |
|||
17 Nov 2007, 12:38
|||
|
|||
cei doi se duelara si draco castiga. atunci el spuse:
"hai sa facem dueluri pe echipe!" multzimea aproba. apoi draco mai spuse: "potter, ne duelam?" harry nici nu ezita si se duse dierct langa draco. "sa ne alegem echipele! andrei!" spuse draco. "julia" spuse harry. "ce zici de 5 contra 5?" harry aproba. "atunci... flint!" "cho" cand auzira ginny p si ginny w ca o chemase pe cho sa se dueleze alaturi de el ramasera cu gura deschisa. "ooo... potter are o iubita! pansy la mine!" "eu mai aleg pe ginny p si ginny w" "potter... ai trei prietene? daron... la mine (am inventat)" Edit by Ginny Potter: Ok... dar Harry nu va fi cu Cho Happy Holidays
![]() (by Ginny Potter) |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|