Thread Closed 
Lectia II
30 Nov 2010, 18:42
Bell ridica mana, nerabdatoare. Incepea sa iubeasca materia asta mai ceva ca pe profesoara. Alice ii facu semn sa vina in fata ei, dupa care ii explica ce are de facut.
Bell ridica o mana, vrand sa intrebe ceva. Domnisoara Morris ii facu semn sa vorbeasca, iar aceasta spuse, cu o voce limpede:
"-Eu stiam ca farmecul Confrigo! face un obiect sa explodeze in flacari..dar are logica ce ati spus si dumneavoastra, adica bucatile incandescente se vor indrepta in directia opusa celui care arunca vraja".
Alice dadu aprobator din cap, dupa care lua pozitia de duel.
"-La 3" spuse ea. "1..2..3".
"-Confrigo!" se gandi Bell, iar vraja facu bibeloul sa explodeze. Profesoara murmura vraja scut, care se intinse in fata ei, asemeni unui zid translucid, ce parea a fi o ceata usor transparenta, albastruie, cu reflexe violacee.
Find all posts by this user
30 Nov 2010, 19:25
Doamna profesoara ridicã vraja, la picioarele ei aflându-se bucãþi înnegrite din ceea ce fusese cu câteava minute în urmã un frumos bibelou.
-Mulþumesc pentru demonstraþie, Bell, ºi te felicit pentru talentul tãu în vrãji non-verbale. Într-adevãr, acela menþionat de tine este efectul vrãjii, dar a fost prima vrajã care mi-a venit în minte, mai puþin periculoasã, ºi nu foarte grea, dar care totuºi, ar fi putut sã mã afecteze. Voi ceilalþi, azi vãzut efectul vrãjii, dar nu o putem exersa în acelaºi mod, ar fi periculos, ºi în schimb, am rãmâne ºi fãrã bibelouri în ºcoalã. Aºa cã, aº dori fiecare sã rosteascã incantaþia, ºi sã formeze scutul, iar eu vã voi spune dacã faceþi vraja bine sau de ce ar trebui sã þineþi cont pe viitor, când faceþi vraja. Acum vreau sã vã aud pe toti, Protego Horribilis. Helena, ce-ar fi sã începem cu tine?

OOC:Lãsaþi-o pe Helena sã posteze Happywide

[Image: 2igkmd1.png]
30 Nov 2010, 19:39
Cercetasa inca isi amintea scutul transparent cu nuante de un albastrui ciudat, care ii dadea vaga senzatie ca semana cu constelatia Orion, ba chiar comparandu-l cu steaua Sirius, dar in varianta mai mica. Nu, acea stea era mai stralucitoare, nu trasnparenta. Isi scutura usor capul, gandindu-se pe ce culmi putea ajunge imaginatia sa..Acum insa isi indrepta atentia iar spre profesoara, care le spunea despre vraja Protego Horribilis.
"-Helena, ce-ar fi sa incepem cu tine?"auzi fata glasul cald dar totodata serios al profesoarei. Helena zambi si incuviinta soptind incantata un mic "Desigur!", si luandu-si pozitia si ridicand bagheta sa, zise hotarata incantatia:
"-Protego Horribilis!"
Dupa o fractiune de secunda in care isi mentinu concentrarea, aparu valul cu tente de un albastru translucid in fata sa, oferindu-i un fel de protectie invizibila mai buna ca la vraja Protego.
Tinand inca bagheta in mana si lasandu-si colegii sa admire scutul, Helena astepta parerea doamnei profesoare.

[Image: 10zvlg1.jpg]
I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like.
I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind.
Is it over yet? I can't win.
01 Dec 2010, 20:49
Scutul dospãru la o miºcare de baghetã a Helenei. Elevii din anii mai mici încã priveau nãuciþi locul unde mai devreme se materializã ceaþa albãstruie, strãlucitoare, scutul cercetaºei. Alice spuse cu voce tare, pentru a fi auzitã de toþi elevii:
-Aþi vãzut acum douã exemple. Al meu, ºi al Helenei, care a fost realizat foarte bine ºi foarte corect. Coborâ vocea ºi ºopti: Bravo! dupã care reveni la tonul normal. Nu mai avem mult timp, aºa cã vreau sã vã vãd pe toþi exersând vraja. La treabã, adãugã, bãtând din palme.

[Image: 2igkmd1.png]
01 Dec 2010, 21:11
Aveam emotii in aceasta ora,speram ca totul va fi bine. Auzisem cand doamna profesoara ne-a indemnat pe toti sa rostim acea vraja care va forma un scut , asta in caz ca vom reusi sa rostim corect incantatia.
Mi-am pus mana pe bagheta,am tremurat putin dar apoi la cateva secunde am strans-o ferm in mana si am rostit cat de clar am putut:
"Protego Horribilis!"
In cateva secunde in jurul meu s-a format un scut cu siguranta mai sigur decat la vraja "Protego" . Noua vraja care ne-a invatat doamna profesoara parea mult mai complexa si evident putin mai complicata. Dar am zambit multumita observand ca vraja mi-a reusit.
Asteptam ca doamna profesoara sa imi spuna ceva,sperasem ca nu gresisem cu nimic.

[Image: giphy.gif]
01 Dec 2010, 22:45
"-Incep!" a spus Liam si murmurand vraja, mai degraba decat rostind-o, a sperat sa o ia prin suprindere pe Soimeanca... desi Sam se gandea ce rost mai avea din moment ce adineauri ii spusese ca va incepe.

"-Protega" spuse cu voce tare (caci nu era inca sigura daca era capabila sa se apere fara sa rosteasca incantatia), in pozitie de atac, si scutul se contura in fata fetei. Desi fulgerul rosu a tasnit cu rapiditate din varful baghetei si Sam abia s-a abtinut sa nu se arunce pur si simplu in laturi din fata pericolului, observa cu bucurie ca macar avea reflexe.

Expelliarmus-ul atinse scutul, si cele doua vraji se dispersara la contact.
"-A fost super" spuse Sam
"-Te-ai descurcat la fel de bine" o complimenta si Liam...

Iar dupa aceasta urma exemplul celor doua fete.
"-Uimitor" isi spuse in gand soimeanca si desi nu ii placea sa admita in sinea ei, stia ca fetele erau mult mai experimentate. "Inca o vraja pe acre o voi retine... Confrigo", desi nu recunoscu imediat varja, aceasta fiind nerostita, profesoara avu grija sa o descrie.

"-De data aceasta voi incepe eu cu... scutul" spuse chicotind, si fiind recunoscatoare ca baiatul nu ii purta pica pentru scena de mai devreme.
Astfel, se pozitionara, iar samantha, se concentra.

Avu parte de o supriza: de data aceasta, o vraja diferita tasni din varful baghetei. Nu avu timp sa analizeze mai bine situatia, si observand ca rostise vraja cu intarziere, se incorda parca intuind ca scutul va fi distrus.
"Protego Horribilis" un strat fin, albastru-violaceu, se contura dar la contact cu vraja se dispersa inca odata, si desi o impinse in spate, fata se simti usurata ca vraja nu a ajuns mai aproape.

"Hei, e chiar bine pentru prima oara"
o asigura aceasta si Sam schita un zambet.
"Mai incercam odata?"

[Image: Signature___Incendia.png]

"And so I'll be reborn like the fire bird from ashes!"

"Wit beyond meansure is man's greatest treasure!"

[Image: Ravenclaw_student.jpg]
11 Dec 2010, 14:56
" - Ok, esti gata?" i-am zambit partenerei mele, Buffy.
Imi raspunse cu un zambet strengar.
" - Expelliarmus!" rasuna vocea ei clara.
" - Protego Horribilis!"
M-am miscat prea incet, deoarece bagheta imi sari din mana. Am zambit usor.
" - Hai sa mai incercam odata?"
" - Expelliarmus!"
" - Protego Horribilis!"
De data aceasta, vraja mi-a iesit. Fericita, am dat uitarii incidentul de mai devreme.
" - Randul tau" i-am zambit bland lui Buffy.

[Image: F3NHsVq.png]
The darkest hour is just before the dawn.
Visit this user's website Find all posts by this user
26 Dec 2010, 02:56
Am inceput.
Fata din fata mea [ al carui nume nu i-l retinesem ] isi indrepta bagheta spre mine.
Era de la Viperini. Off...cu cine m-am ales?!
Parca urma sa arunce un blestem interzis asupra mea.
Of! Of! Of!
Insa cand ea striga "Expelliarmus!", pe un ton snob, eu, instinctiv, am strigat "Protego Horribilis!"
Daaa! Am reusiiit!!!
Fata se uita cu ura la mine.
Acum era randul ei sa se apere.
Am strigat, mandra, vraja de Dezarmare, iar ea "Protego Horribilis!", insa, cumva, am reusit sa ma feresc de vraja, ceea ce era minunat!

Va rog nu scrieti replicile personajului meu.

[Image: meeee.jpg]

[Image: 2rztcoo.jpg]
26 Dec 2010, 19:30
Victoria a intrat in clasa. Punctuala, ca de obicei. Exigenta este una din calitatile sau defectele ei. Nu stie sigur inca. S-a asezat in banca si a privit fascinata cum profesoara preda, atat de entuziasta. Ea stia deja vrajile, parintii ei au avut grija ca ea sa invete cat mai mult, sa poata rezista intr-un duel. Nu ii place modul de predare de la clasa, cand trebuie sa exerseze cu cine stie ce elev. A luat totusi notite in timp ce profesoara preda si raspundea la intrebari,hei, niciodata nu strica sa iti reimprospatezi memoria, desi, a exersat foarte mult cu tatal ei, un om destul de exigent, dar un vrajitor desavarsit.
Dupa ce profesoara a terminat de predat, Victoria s-a asezat intr-un colt al clasei. Era prea devreme si nu avea chef deocamdata sa se faca remarcata, asa ca, statea si ii privea amuzata pe ceilalti elevi care se chinuiau cu vrajile si le luau mult prea in serios, dupa parerea ei.

[Image: xpqafb.png]
28 Dec 2010, 18:10
Ma uitam la fata care tocmai venise din clasa si mi se parea ciudat sa stea pur si simplu.
In orice caz.
Viperina a terminat sa ma bombardeze, iar acum gafaia.
Nu prea ii intelegeam pe oamenii care gafaiau cand de-abia se miscau.
In orice caz.
Doamna profesoara vroia sa spuna ceva acum, ca aproape toti elevii au terminat confruntarea.

Va rog nu scrieti replicile personajului meu.

[Image: meeee.jpg]

[Image: 2rztcoo.jpg]
Thread Closed 

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Lecţia III Alice Morris 50 7,637 12 Sep 2011, 18:32
Last Post: Alice Morris
  Lectia I Alice Morris 35 5,673 15 Oct 2010, 16:55
Last Post: Alice Morris