Sugestie
|
27 Dec 2010, 00:01
|||
|
|||
mai ,daca nu iti gasesti un baiat sau o fata(real/a)...poti sa iti faci o clona(bine stiu ca e cam ciudat dar la asta m-am gandit eu pe ultimul moment
![]() |
|||
27 Dec 2010, 00:32
|||
|
|||
Mda, si mie mi se pare putin ciudat sa ai o clona drept iubit(a).
![]() You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
|
|||
27 Dec 2010, 02:03
|||
|
|||
Mi se pare buna ideea cu campul "Stare de relatie" la profil.
![]() |
|||
27 Dec 2010, 02:11
|||
|
|||
Saraca Kennya
![]() |
|||
27 Dec 2010, 11:21
|||
|
|||
Addie L. Crawford Wrote:putem sa facem ce vrem noi,dar clona sa fie de sex opus ...stiti la ce ma refer) ; Nu ma intelegeti gresit, dar de ce discriminati minoritatile sexuale? Si ideea cu clonele mi se pare destul de buna pentru ca noi nu ne traim viata amoroasa pe forum, este ceva care tine strict de RP. Si daca tot vi se pare ciudat sa faceti asta, puteti ruga pe cineva sa-si faca o clona baiat si sa te cuplezi cu acea clona [am vazut ca asta s-a intamplat si la clona lui Ashlyn, Alec, nu?] P.S. Abia acum am vazut ca am scris acelasi lucru ca si Kennya ![]() my momma { raised } me a prophet
|
|||
27 Dec 2010, 11:53
|||
|
|||
Sa nu cumva sa va luati de Alec [ Ashlyn ]
Sincer . mie nu imi pasa . E pur si simplu iubitul Bellei . Sunt doar niste personaje . Nu mi se pare ceva ciudat . Si in legatura cu faza aia , legata de persoanele de sex opus , parerea mea este ca fiecare poate alege ![]() - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
27 Dec 2010, 13:24
|||
|
|||
E putin cam gay faza cu clonele. Sau ma rog, lezbi Dar acu depinde de om
|
|||
27 Dec 2010, 13:24
|||
|
|||
Veronique Astrid Rose Wrote:Addie L. Crawford Wrote:putem sa facem ce vrem noi,dar clona sa fie de sex opus ...stiti la ce ma refer) ; Uh, de ce nu ? Aia nu se cheama oameni si refuz sa intru in aceeasi categorie cu ei. Prostia lor e nemarginita si astfel fac parte din-o specie diferita de animale. Ceva bovine. |
|||
27 Dec 2010, 13:34
|||
|
|||
Asa mi se pare si mie, desi e o singura persoana, but.. :- ??
![]() You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
|
|||
27 Dec 2010, 13:39
|||
|
|||
Sincer, eu cred ca ar fi o idee buna sa se introduca un nou camp la profil, ceva ca "stare relatie" sau ce stiu eu, si ceva care sa poate fi modificat de fiecare membru
Si e absurd sa iti faci o clona baiat, si sa te iubesti cu tine insuti baietii nu au nevoie de clone ca au de unde alege ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Alta sugestie. | Belle Marie Snowdrop | 4 | 1,470 |
16 Apr 2011, 19:13 Last Post: Fleur Delacour |
|
~Sugestie~ | Rosalie Vivienne Alden | 4 | 1,694 |
13 Oct 2010, 14:54 Last Post: Rosalie Vivienne Alden |
|
(Alta) Sugestie. | Polly Evans | 10 | 2,948 |