Limbi straine
|
27 Sep 2007, 21:15
|||
|
|||
pai vorbesc engleza cred k de cand ma stiu
![]() pe langa engleza mai vorbesc spaniola si portugheza,pe care le-am prins din zbor de la telenovele ![]() facem si franceza la scoala dar sincer o urasc ![]() ador germana(nu stiu de ce,imi place cum suna)dar nu ma pricep la ea..e mult prea compliciata:mi-as dori sa invat ![]() Hermione Anne Granger Born:5 august 1992 Dead:29 august 2008 |
|||
29 Sep 2007, 22:40
|||
|
|||
Eu urasc germana! Suna oribil si este si foarte greu de invatzat! Nu te sfatuiesc sa incepi s afaci germana HermioneWeasley. Chiar nu merita... mai bine te apuci de o limba mai dragutza...
![]() I have no plans, only ideas. No problems with anybody and too much imagination; so I leisurely explore days and nights and some smiles. |
|||
14 Oct 2007, 12:49
|||
|
|||
off:weeee!!!am revenit!!!
fac engleza si spaniola....si vreau sa va spun tutoror cara vor sa invete spniola de la telenovele....sa o lase balta....aia nici nu este spaniola....si intradevar si eu am inceput acolo dar spaniola este mult mai mult decat telenovele. mai faceam si franceza dar cand am avut de ales am lasato....suna ff frumos dar nu este pt mine italiana este ffff frumoasa...poate intro buna zii voi invata..who knows??!!! |
|||
21 Oct 2007, 19:43
|||
|
|||
mi-ar placea sa studiez japoneza,dar ma rezum la spaniola k ma pricep mai bn...japoneza e mai faina,dar e prea grea pt mn...[/b]
A Drama Princess..
![]() |
|||
26 Oct 2007, 18:54
|||
|
|||
Peeeyy...am fost in ungaria 3 ani..3 ani acolo locuiam...si am invat limba la perfectie..cu engelza ma descurcd super,si mai stiu germana!
"-If you hate everything about me,why do you love me?"
"-'Cause i NEVER hated you,Miranda" say Draco |
|||
07 Nov 2007, 23:33
|||
|
|||
ah..eu momentan nu fac decat engleza(pe care o studiez de la gradinita...)si franceza...insa franceza mi se pare cea mai oribila limba straina...imi place atat de mult germana...si o inteleg atat de bine...
![]() ![]() |
|||
19 Nov 2007, 13:33
|||
|
|||
ce limbi stiu...
In primul rand ENGLEZA, is my favourite... apoi greaca... E alt alfabet, si asta m-a facut sa vreau sa o invat..., stiu si ceva italiana, ceva spaniola... a da... si franceza... O URASC! si ce-as vrea sa fac: 1. chineza 2. germana ![]() Play it once, Sam, for old times' sake...Play it, Sam. Play 'As Time Goes By. |
|||
23 Dec 2007, 16:54
|||
|
|||
Eu am invatat engleza de la gradinita, franceza dintr-a 5a, si am facut unpic de germana un an, da m'am lasat... era grea . Aaa am invatat si alfabetul rusesc... si cateva poezii in rusa... si cam atat .
![]() aaaaa.... stiu la perfectie lb. romana ![]() |
|||
29 Dec 2007, 15:08
|||
|
|||
eu :
- engleza - japoneza -rusa -spaniola engleza .. fac meditatii japoneza invat dupa niste carti rusa ma invata bunica spaniola tot dupa niste carti ![]() |
|||
18 Jan 2008, 17:14
|||
|
|||
sthiu engleza.franceza,germana,spaniola si italiana
I am a Legend...I am Gemini...
![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||