Sugestie
|
27 Dec 2010, 13:41
|||
|
|||
Raizen Isildur Wrote:Veronique Astrid Rose Wrote:Addie L. Crawford Wrote:putem sa facem ce vrem noi,dar clona sa fie de sex opus ...stiti la ce ma refer) ; Dur. =)))) Ia vezi daca ai primit lamborghini'ul si.. mai esti de cu "Stare relatie" la profil? ![]() You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
|
|||
27 Dec 2010, 13:47
|||
|
|||
De faza cu "Stare relatie" spusese si Raiz acum cateva luni la o conferinta.
Raiz, mai esti de acord cu ideea? :> You run. I con.
|
|||
27 Dec 2010, 13:49
|||
|
|||
Da, o sa pun acolo in profil cand am timp
![]() |
|||
27 Dec 2010, 13:50
|||
|
|||
Nu vad situatia asa. Sunt personaje diferite pana la urma. Eu daca vreau sa am un anumit iubit, sa construiesc o anumita relatie si sa urmez un anumit patern pentru personajul meu, este o solutie perfecta. Doar nu ma iau pe mine in brate sa ma sarut.
![]() P.S.: Si ce aveti cu fumeile lesbi? ![]() "Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
|
|||
27 Dec 2010, 13:51
|||
|
|||
Yey, thanks, Raiz. >
![]() You run. I con.
|
|||
27 Dec 2010, 14:23
|||
|
|||
Ar fi foarte tare, Raiz
multumim ![]() |
|||
27 Dec 2010, 15:25
|||
|
|||
mi se pare o idee marfa
as putea sa-mi conving prietenul sa isi faca un cont dar cel mai probabil ar fi tot ca o clona a mea pentru ca tot eu l-as controla. ![]() ![]() Never say never.. ![]() We are like dominoes. I fall far you, you fall for another. |
|||
27 Dec 2010, 18:29
|||
|
|||
Raizen Isildur Wrote:Veronique Astrid Rose Wrote:Addie L. Crawford Wrote:putem sa facem ce vrem noi,dar clona sa fie de sex opus ...stiti la ce ma refer) ; De fapt, Raizen(sau Raiz, eu m-am obisnuit cu varianta lunga),nu e neaparat sa fi tu pus in aceeasi categorie cu ei. Dar mie mi se pare ca exagerezi cu chestia cu specia diferita de animale. Adica am vazut ca nimeni nu a zis nimic, dar mie nu mi se pare frumos ceea ce zici. Inteleg ca fiecare dintre noi are parerea proprie, si nu vreau sa te critic. Ceea ce vreau sa spun e ca, am un prieten foarte bun care e mare biolog, iar noi trei(eu,Cusi si Layla)am intrat intr-o zi intr-o disputa de genul acesta...Iar Layla avea o parere asemanatoare cu a ta...poate un pic mai moale. Iar el a zis ca asta nu tine neaparat de el/ea(prin el/ea intelegand persoana gay). Adica sunt unele situatii de viata care il/o fac asa. Dar e si chestie biologica...ceva cu nustiu ce din creier...nu am inteles eu exact, ma pierd la chestiile tehnice...Deci nu e numai vina lor...Parerea mea...
| when the devil is pulling the strings, all the world must dance | ![]() when i' die i'll go to heaven, because i'm living in hell i am an innocent liar |
|||
27 Dec 2010, 18:34
|||
|
|||
Oricum.. ideea e ca nu sunt oameni zdraveni la capatana.
Cat despre aceeasi categorie, ma refeream ca nu-mi place ca si eu si ei sa fim numiti oameni si astfel sa fiu in aceeasi oala cu ei. Mrr. |
|||
27 Dec 2010, 18:46
|||
|
|||
![]() E o poveste draguta care demonstreaza ca nebuni nu sunt cei consideranti altfel de catre ce normali ci cei care sunt in minoritate... Scuze pentru postul lung...:-)
| when the devil is pulling the strings, all the world must dance | ![]() when i' die i'll go to heaven, because i'm living in hell i am an innocent liar |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Alta sugestie. | Belle Marie Snowdrop | 4 | 1,470 |
16 Apr 2011, 19:13 Last Post: Fleur Delacour |
|
~Sugestie~ | Rosalie Vivienne Alden | 4 | 1,694 |
13 Oct 2010, 14:54 Last Post: Rosalie Vivienne Alden |
|
(Alta) Sugestie. | Polly Evans | 10 | 2,942 |